M3
S2000
Kaan bilir İstanbuldaki E36 M3 ler arasında KAP 14 iyi yürüyen bir 321 lik
BA Type-R Eneslede denediler o videoyu bulamadım ama GNS ile denemesi var :
E46M3-E36M3-EP3CTR.WMV - YouTube
Ayrıca DBS denemesinde MZ3 Coupe da vardı ki videoda en yakın gelen oydu. Biz denediğimiz için biliyorum MZ4 kadar giden bir araba o MZ3 Coupe.
Şahsen hiçbir E36 M3 standart hali ile ister 286 lık olsun ister 321 lik Ulukanla Kaanların ZK4444 MZ4 kadar gidemez, hatta giden E46 sınıda görmedik kendileride yazar zaten farklı farklı M lerle denemişlerdir.
SUS S2000 inde MZ4 ile denemesi var kırılmadan önce son halinde videosunu koymadık. SUS şuanki haliyle o zamankinden kesinlikle daha hızlı. Öyle torpidosuna kadar sökük E36 M3 nasıl gider falan bilemiyorumda, arada büyük bir fark olmayacağı kesin, çekişmeli geçer.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Sona tektar denemediniz mi? Oyle bisi hatirliyorum ben sanki.. Yigitin dedigi gibi bir suru faktor var. dbs bizdeyken gectigimiz araclarin haddi hesabi yok m3 ler dahil. Deneme talebide hep diger arac sahiplerinden geldi.. Senin bahsettigin m3 bursadan gidendi galiba onunla denemedik bile hos sonradan baya bi islem tapiomisti yanlis hatirlamiyosam? Dbs non koymadigimiz videolari var bi yerlerde duruyo mi bilmiyrum ama baya tatmin eder sanirsam. Misal eski kev cupra ile videosu var 2 den bastigimizda 5 sonunda kafa cikartiyoruz 2 ye 2 denemede. 3. Vites cupra devrinde denedigimizde de 1-2 boy one cikio cupra o kadar. Dbs sokukte degildi herseyi takiliydi. Vhtsiz standart lastikle 0-400 13.5 suresi var sofotu ilkkez drag yapmisti vs vs.. Kanitlamis bi arabayla ilgili hala gectik ettik demeniz cok garip. Ya da soyle diyeyim evet gectiniz ama dbs var dbs var tipki m3 gibi
Eray hallederiz ltd sti yapmadiysa sus gecer bence
ewt önce bursadan aydına daha sonra izmire satılan gürkanın sarı AK m3 defalarca denediler hatta forumda baya olaylı bir konusu olmuştu tabiki dbs izmire ilk geldiğinde istanbuldaki setupmı vardı üzerinde bilmiyorum eğer o setupla izmire satıldıysa gürkan 286 lık m3 le dbs yi geçmişti
Dbsnin setup hic degismedi sdece biz ufak tefek seyler yaptik. ak m3 dbs nin bursadaki sahibinin arkadasiydi zaten o kadar denemedem sonra gerek yok dedi adamegzantrikli yapili motorlu dogboxlu vf39 la 1.4 cont basan gc8 denemistik drag keyifli olmustuda roll bildigin husrandi
minikslerin eski evo 8 ilede videolari var forumda aratirsan bulursun komple egsozlu yazilimli karbon bagaj ve kaputlu fln. Artik eski dbs olmadigi icin konusmanin alemi yok gecmisteki videolar
Ortada
beyler antep fıstığı fazla var isteyen alsın![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
aynen öyle maziden bir video
E46 M3 vs DBS Typer 3 by EKEray - Car Videos on StreetFire
konu dağılmasın
s2000 & e36 m3 devam
e36 m3 ün tek koltugu
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
dbs nin istanbuldaki halini zaten biliyorum tartışmaya gerek yok ve çok severek izliyordum videolarını ama dbs izmire geldikten sonra ne olduysa baya baya yavaşlamış gelmişti benim gözüme hatta ilk gürkanla yürüceklerini duyduğumda hadi canım gürkanı delik deşik eder demiştim ama ilk videodan sonra gördümki eski yani istanbuldaki dbs den kala kala sadece adı kalmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)