oyumu e36 m3ten yana kullandım...
M3
S2000
M3'te sökmenin haricinde bolt-on bişiler olsaydı. Ne bilim airbox, header, yazılım felan M3 olabilir diyecektim ama komple sökülü ama stok m3 karşısında S2K diyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
m3 sokulsede mın.100-150kg daha agır olur muhtemelen.. beygırler yakın gerıye tork ve sanzıman oranları kalıyor yakuş ve basılan hız durumu sonucu belırler gıbı
Lütfen araç içi cekimler terlikle veya tost makinesi ile çekilmiş olmasın.
Iki tarafada basarilar,kazasiz belasiz bitsin.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Sadece sokuk zırstock sa elbette sus alır ama feh li bi m3 rahat alır dıye dusunuyorum ki iki tarafta iddialıyken bahsi gectiği gibi az bi hp farkı ile daha agır bir aracı bilinçli bi şekilde bu yarısa eray abi sokmaz bence
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Gelıcek arac m3 degıl e36 kasaya m motoru koyulmus bır e36 yanı kesılmeye kıyılabılınecek bır araba m3 olsa onu kımse kesıp bıcmez e36 kasayı ıse 10 kişiden 9 u keser bole ıddalı bı deneme ıcın yanı amaç s2000 m3 kıyası degıl SUS s2000 ı gecmek ıcın hazırlanan bır bmw ve kımse kendını kandırmasın o araba stock falan gelmez egsoz bıle olmuycak dıye acılmıştı konu sonradan egsoz cıktı bana gore egzantrık bıle konulmus bı makıne gelcek karsıma
Ben m3 gecmek için yapmadım s2000 ı ama su ankı bahsı gecen e36 ı SUS2k yı gecmek ıcın hazırlanan bır e36 3.20 ye m motor takılan bır araba m3 gecmek ıcın araba yapmamız gerekırse oda yapılır sıkıntı yok tıpkı su an Eray ın yaptıgı gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)