Bostancı girisinden cadde hem gidis hem donus trafige kapatılmıs. her kose basında trafik var ???
dün 166 tl egzozdan ceza yedim.seyir halinde gidiyordum (hızım 50km/s) motorsikletli polis arkadas yanıma yaklastı bas gaza dedi ilk basta anlamadım 2. defa bas gaza dedi sonra jeton düştü benim.ezgozun olduğunu söyledim yol kenarına çektim arabayı.cezamı yazdı.ulan o kadar apaci var kurallara uymayan o kadar arac var geliyo beni durduruyor.
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Buluşma yaparken çok daha dikkatli olmak gerek. !!
Modifiye tutkununun 'formülizasyonu'-Sabah - 30 Eylül 2013
polis şikayetleri değerlendiriyor yeri geliyor olması gerekeni yapıyor yeri geliyor egosunu tatmin ediyor
medyada haberi alıyor kafasına göre iliyor tezgaha sunuyor yankı yaratması içinde elinden geleni yapıyorlar
bazen bakıyorumda ana haber bültenleri akıllı tv ye dönüyor o nedenle uzun bir süredir televizyon izlemiyorum internetten gazetleri takip ediyorum
adam ana haber bülteninde 3-4 yıl onceki bir videoyu (kaza, şaka, olay vs. vs. ) yeni olmuş gibi gösteriyor bildiğin akıllı tv deki videolardan zamanmı doldurmaya çalışıyorlar yoksa gündeme mi inmek istiyorlar anlamıyorum ama haber sunmadıkları kesin
Şu yazıyı okurken koptumbisiklete binip , paten kayabiliyorlarmış
![]()
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor. "
harbıden bombaymıs abıhaklısın... saat bılmem kac demır kapıları 18 yasından kucukler acıyor vs vs...ulen ya baska hıkaye uyduramadınızmı...
gecen fox u ızlıyorum 2 s2000 yolda gıdıyor arkadakı de cekım yapıyor bır ara bagırıyor ulan manyakkk yavas dıye
muhabırde dıyorkı arkadakı surucu de ıbretlık olsun dıye cekım yaptı...
medya ya olan yansıtma cok onemlı bence...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor."
"Sütlüce MiniaTürk Yanı Otoparkı'na girdik. Sürücüler araçlarının kapılarını açık bırakmış, bagajlarındaki dev hoparlörlerden yükselen seslere yol vermiş. Bir tarafta Cengiz Kurtoğlu, diğer tarafta One Direction çalıyor."
Anladığım kadarıyla içeride böyle bir ortam dönmüş.
![]()
Benim anlamadıgım, sütlücede iktidar partisinin istanbul başkanlıgı var. Önemli toplantılar yapılan bi kongre merkezi var buraya gidip gelen bi protokol var , bu kadar adama orada nasıl böyle rahat rahat takılmalarına izin verdiler aylardır?
enteresan
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sütlüce ne abi ya
ilk defa duyuyorum, bu bizim pendikte toplanan elemanların tarzında biyer mi yoksa
bu arada haberi okudum sandalyeden düştüm![]()
![]()
![]()
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)