Evet arkadaşlar biliyorum konu başlığı biraz değişik oldu ama elimden geldiğince kimseyi zan altında bırakmadan konu açmak istedim.
Benzin ışığı yanan aracıma ümitköy opet şubesinden 20 tl lik benzin aldım. Benzin ışığı yanalı aşağı yukarı 5 km olmuştur. Ardından benzin aldım fakat benzin ışığı sönmedi. Normal şartlarda aynı konumda farklı benzinliklrden aldığımda ibre hareket eder ve ışık sönerdi. Ama zaten antipatimin olduğu bu benzinlikten aldığımda sönmedi. Araçtan araca fark eder, 20 tl lik benzin söndürmez, sizin arabanızda gösterge sorunu vardır gibi akıllar yürütülecek fakat üstüne basa basa söylüyorum, aynı durumda farklı benzinliklerde bu başıma hiç gelmedi. 3 sene önce gene aynı benzinlikte bu sorunu yaşadım. Şikayet ettim. Yapılan inceleme sonunda hatalı bir durum yoktur diye opet yetkilileri geri döndüler. Bugünden sonra asla bir inancım kalmadı o şubeye. Birde üzerine 10 tl daha aldım. 30tl lik benzin en az çeyrek depoya yaklaştırırdı.
Şimdi gelelim derdime. Burda ne gibi bi durum olmuş olabilir ? Benzinlikçiler ne gibi yolsuzluklar yapıyorlar ? Bu o şubenin yaptığı anlamına gelmesede bu soruyu merak ediyorum. Dikkatimi çeken mesela pompadan benzinin çok hızlı aktığı. Rahatsız ederr derecede. Farklı bir opette daha yavaş akıyor benzin. Pompalar aynı. Fark ne ? Bilenler aydınlatırsa çok sevinirim.