babam ıkı kere bındı yogun ılgıden sıkılınca bı daha bınmedikendıme yenı araba alacam dıyo
celal amcam (babamın arkadası ) sızın arkadakı davullardan cok guzel ses gelıyodavul = bas kabını
babam ıkı kere bındı yogun ılgıden sıkılınca bı daha bınmedikendıme yenı araba alacam dıyo
celal amcam (babamın arkadası ) sızın arkadakı davullardan cok guzel ses gelıyodavul = bas kabını
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
babam klasik olarak ne gerek varlarla başlar, sonradan bunun şiddeti artar iyi düşün, boşuna uğraşıyorsun satıcam bunu, yapıncada hmm yapar ama hoşuna gittiğine eminimama en ufak bir sorunda naptın bu arabaya?
civardakiler genelde ya arabada boya yaparken yada temizlerken denk geliyorlar.
giderken yıkıyordun maşAllah çok güzel olmuş, biliyorsun sen bu işi, kaç model bu, kaça satarsın, arabayı boyamayasın?, ne çok uğraşıyorsun bunla. en sinir olduğum ise altındaki bmw olsa neler yapıcaksın kim bilir? bi mikim yapmam binmem bile diyorum. özellikle arabayla konuşurken insanların napıyor bu sersem bakışlarına çok rast geliyorum![]()
TR - B13
annem-oğlum yolda giderken kendimi sıkıyorum biyere vurucak altı diye
babam-işim olduğu için araca yayları kendisi taktırmıştı telefon açtı küfrediyo bu araba yolda nasıl gidicek sürmeden sürtüyo diye
sokaktaki komşularım- eksozu sök,yıkaya yıkaya eskiticen,yağmurlu havada arabamı yıkanır vs
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Dün babam hayatinda ilk defa aldigimiz bir arabanin yuksekliginden rahatsiz olmus şuna yaymi taksak ne yapsak dedibence ya emekli oldu cani sıkiliyo yada antropoza yaklaşti farklilik aramaya başladi
Özellikle Evin önünde haftada 2 kez kirli yada temiz fark etmez araba yıkadıgımı gören komsular, tanıdık eş dostun dedigi '' YETER ARABA ESKİDİ, YETER ARABANIN BOYASI ÇIKACAK, YAĞMUR YAĞCAK YIKAMA '' bu 3 lafa uyuz oluyorum..
Heh aklıma geldi. Eşimin ailesi ile tanışmaya götürmüştüm babamı. Kayınpedere beni şikayet etti. "Bakın emin misiniz ?" dedi. Ben Bahçelievlerden "Eşhedu" diyorum bitmeden Kartal'a varıyoruz haberiniz olsun.
Kayınpederde "Biliyoruz zaten haberleri geliyor ama şimdi genç onlar evlenince akıllanır yavaşlar dimi." diyip bana dönmüştü.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arabaya takacagın parçalarla modeliini yükseltirsin ^^NE GEREK VAR^^ diyen babam arabayı yaptıktan sonra oo arabayı mı yeniledin sen; bayada yakışmış dedi.. sonra içine bindi yolda giderken baktı sert sert gidiyoz at arabası gibi olum bu NE GEREK VAR dedi yine..)) 106 ya da büyük abimi bindirmiştim bi ısıklardan çıkışta bi gazladım ohaa bunlar bu kadar gidiyomu ben boşa para saydım benim arabaya dedi..
![]()
sevabına bi yıkat tozunu al diyolar geneldearabaya binmeden koltukları silkeliyolar bi tozu kalksın diye
![]()
turbocuk istiyoruz
Esnaf arabayla da gezdim (Albea), Eksozlu, jantlı, basık arabayla da (Tigra) azar işitmek, fırça yemek aynı boyutta benim için. O yüzden saldım gitti.![]()
aile meslegi olarak marketciyiz babam - dedem - dedemin babası falan hep ticaretle ugrasmıs esnaf adamlar.hayatta mod'lamayla işi olmamış zamanın orj en iyisi hangisi ise alıp onu binmiş adamlar. tempra slx gibi. babam askerden gelene kadar ehliyet almamış ehliyet alıdıgnda 22 yaşındayms.ve dedem arabasını 27 yaşına kadar babama vermemiş(babam 26 yaşında evleniyor ona ragmen vermemiş..) sonra zamanla bizm arabalar değişe değişe vectra c'2002 , passat 1.8t'2003 , passat 2.0 tdi'2006 ve en son olarak e220 cdi(2012)=araçların hepsi dedemin.(peder dedemin sozunden hiç cıkmazmış hep baskı hep baskı altında ..
babam 40 yaşında ilk passat ini alıyor.sonra zaman icinde dedemle iyi sürtüşüyolar ve kopuyolar koptukdan sonra 1 sene icinde 3 adet 2011 3,20d alıp sattı f10 5,20 yeni cıkar cıkmaz gidip aldı.ve dedeme soyledigi tek laf buymuş.ben öldükten sonra parayı ne yapıyım baba 60 yaşımdamı biniyim bu arabalara.o laftan sonra dedemin dunyaya bakış acısı değişiyor.gidip e220 alıyolar. suan gül gibi gecinmeselerde arada konusurlar.haa bu arada peder f30 3,20xDrive Sport aldı dahada satmam diyor soranlarada bol bol öneriyorbana kalan tepkilerine gelince 63luk komple krom iskender ve iskender son susturuculu downpipe lı cut-outlu bmc filtre kitli bi rc lemans a nedenirse oda aynısını diyo.O arabayınnn amuhagoyim one oyle tartartar.ucuna bıçkı takta tarla sür dürzü dedi.şimdi tarladan yazıyom.
LiveFastDieYoung ~
astra g yi satıp corsa d sport aldığımda ailenin genel yorumu kocaman arabayı sattın üstüne bi de para ekledin ufacık araba aldın oldu ama gün geçtikçe o kadar da küçük değilmiş, ne güzel araba işte niye küçük dar diyolar anlamıyorum gibi yorumlar duydum.![]()
babam cam filmi çektirdikten sonra başka bişey yaptırmazsın heralde dedi.
annem arabayı ilk gördüğünde şunun arkasına bi rüzgarlık taktır güzel durur dedi ve opc rüzgarlığı aklıma soktu.
abim her gördüğünde alçaltma bak sakın gezemezsin diyo
ne zaman arabayı yıkamaya gidiyorum desem bu çocuk araba sapığı diyolar alıştım artık
edit: bir de her binen bunun ön kapısı ne kadar büyüüüük ! diyo
komşuların yorumu;oğlum git artık evlen bırak şu arabayı...
babam;arabanızın spor gazetesi,ne gerek var,biz bununla nasıl tatile gidicez...
annem;şu egsozu söktürün ve şu arabayı kaldırın artık...
akrabalar;bu nasıl bi araba spor gazetesi....
tabi ya ...
honda vti 'ımı babama kavga dövüş aldırmıştım hergün arabaya laf atıyodu kavga ediyoduk bidün alıp kullalana kadarotobanda x5 3.0d dizeli canından bezdirmiş o gün bugündür bıdı bıdı yapmıyo
eve geldiğinde nasıl gidiyo olm bu araba dediğinde surat ifadesi aklımdan gitmiyo
![]()
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)