Ahahahaha
Nokta atışı yapmış
Abi kumandalıya laf yapıyomu şimdi ??
Ahahahaha
Amcamız çok düşünceli, tehlikeyi seziyor gibi
Off bu iptal etti beni![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
hatun: ben mi araban mi?
baldız: yenisini alsana onlar daha güzel...
kayınço: babama ver ilk turda çaksın arabayı sıfırını alsın, sen de kurtul araba da
hatun: bugün ben kullanıcam, sen napıyorsun, basıncı mı kıstın?
Kuzenime kanka arabayı biraz daha basıcam demiştim
ne ak tokyoda yaşıyoruzda benim mi haberim yok demişti onada çok gülmüştüm şmdi hatırladım![]()
![]()
![]()
Hanimla gazlarken ilk besmele ceker
Peder le gazlarken ilk yazik bu paraya sonra keyfine bak yerinde dikkatli bas gaza der valide ise bildiginden 60 i gecme der![]()
arabayı her calıştırdıgımda annem hiç üşenmeden balkona çıkıp o egzoz .otune girsin der... babamda suratını eksıtır ama laf soylemez.. ama sonradan ogrendm kı bnm arabayı aldıgında devır kesıcıde gıdıomus....kayınvalidemde onun arabası 2 kişilik 3. kişiyi almıyor deyip dalga gecer....dayımda sat lan şu .ezevenk arabasını der....
arabayı her çalıştırdığımda "ey yavrum ey", "aslan parçası", "sesine kurban" gibi laflar ediyorum. bu tür şeyler söylediğimi de, "şuna ettiğin lafların 10'da birini bana etmiyorsun" diyen eşim sayesinde farkediyorum.
M. The most powerful letter in the world.
Baba: Oğlum ne gerek var? Bu işlere neden paranı harcıyorsun yazık değilmi?
Ben: (Gençlik fotosunu gösterip) Bana bu pontiac'ın yanındaki adam kim?
Baba: Tamam lan haydi .iktir git ama dikkat et
Anne: Oğlum bir kerede araban normal olsun. Azıcık altı yüksek birşey olsun. Deki annemde kullansın
Ben: Oda olacak anne inşallah
Abla:Oğlum tam cadde piçi oldun lan başımıza
Ben: Zaten caddeye yakınız kızım![]()
Turbo 106 gti varken motordan çıkan seslere annem bozdun mu hemen yeni aldın daha diye yorum yapmıştı tabiiki turbo olduğunu bilmiyorduArtı arka bagajdaki ek yakıt deposundan gelen kokudan canım anneciğimin başı dönmüştü bu niye benzin kokuyo kaçakmı var ne var derdi
Aveo'ya binen babam geçen gün arabanı aldım 2dk seke seke bir hal oldum *** var bukadar oynuyorsun 2012 araba ne hale geldi dedi![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Bugün aradı babam,whatsapptan arabanın fotoğrafını yolla bakayım dedi bakayım yüksekliği normal mi,egzosu falan söküp yerine soba borusu takmadın inşallah dedi.i.neliğine arabayı photoshopta bastım öyle yolladım geri aradığında etmediği küfür kalmadı gelmiş geçmiş şimdiki zaman maşallah adam hepsini saydı daha sonra şaka olduğuna inandırmak için arabanın videosunu çekip yollamak zorunda kaldım.
![]()
oglum artık bi 4 kapak araba alsana yaaaw.. şu eksozuda sök zarıl zarıl ötüo. yerede yapıştırmışın kasislerden nası geçion olum bunla![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Biz sürekli kavga ettiğimizden bişey demiyor.Dün yıkattım.5dk bağırdı 12dk söylendi(saate baktım) yok kapıda yatıyorda vs. Bu sabah yağmuru gösterip 1 tur daha söylendi.
Heralde yay taksam falan alır pıçağı kovalar.![]()
Oğlum şu arabaları sat ;( arabam olmasa bile bunu diyeceğini bildiğimden ses etmiyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)