Lisedeyken sırf babam çakmasın diye 5lik değil 3lük yay taktım. Evin kapısından çıkıp otoparka doğru yürürken farketti arabanın alçaldığınıPis pis bakıp hiç bir şey demeden binip gitti
![]()
Lisedeyken sırf babam çakmasın diye 5lik değil 3lük yay taktım. Evin kapısından çıkıp otoparka doğru yürürken farketti arabanın alçaldığınıPis pis bakıp hiç bir şey demeden binip gitti
![]()
Taksi çıkmasımı bu
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
annem : mahalleye rezil ediyosun bizi askerliğini yaptı geldi hala akıllanmadı derler![]()
The Best or Nothing
Çalıştığım bankada bölge müdürümle binanın aynı otoparkına koyuyoruz arabalarımızı tüm personel bi sabah ben erken geldim şubeye arabayı koyduğum yer bomboştu katta , daha sonra meSai başladı tüm personelin yanında etrafına toplamış milleti lak lak yaparlarken şu sesleri duydum
- ya arkadaşlar sabah arabayı bırakıcam legodan bi araba yapmışlar ama görmeniz lazım cok tatlı olmuşsonra hepsi birden o bizim Umut'un aracı demezmi :O utancımdan kadına bişey diyemedim
![]()
Evdeki durum zaten annem satmam icin elinden geleni yapar söylenir ...
- Allah seni bildigi gibi yapsın emi oğlum yağmurda sular kaçacak icine arabanın bozacan herşeyini![]()
- inşallah çukurlara girersinde masraf yaparsın![]()
- inip binerken şunları söyledi gecen gün oğlum ne bicim araba bu yola oturtuyon bizi resmen![]()
Daha bi cok tepkiler varda şuan aklıma gelmiyor geldikçe paylaşırımmutlu kardeşim güzel bi konu acmışsın tebrikler
![]()
![]()
arabayı rahatlık için değil işkence için alıyorsun derler evdekiler![]()
Babam: Sen bunu aldın yine rahat duramazsın yarın gider alçalttırısın gitti yine paralar hay geçmişini ...
- Arabayı satacaktık niye bu kadar masraf yaptırdın.
- *** mu var bu kadar parlattırıyosun petrolde yıkattır yetmiyormu sanki boşa para, nazar değiyor işte (geçen hafta polom pert oldu)
- bi arabayada bir sene binsen kafamı kesecem
- baba vekaletin nerde ? Yine mi a....![]()
- geçen yaz leon fr aldım ilk tepkisi benzinin biterse sakın beni arama s... olmaz gibi gibi..
Evo'yu alıp, eskişehire dönerken; neden aldın bu arabayı, b*k mu var da mitsubishi aldık bu paralara, hiç konfor yok bunda resmen teneke, insan olsanda düzgün bi iş yapsan hayatında artık laflarıyla geldik.
Çay içmek için bir petrolde durduk. Petrolden Çıkarken; baba deneyelim mi artık arabayı dedim, babam dene zaten ne kadar gitcek ki demeye kalmadan, 5'i bitirdim boşa attım vitesiaman Allah'ım bu ne biçim birşey oglum, bu araba 2.0 motor değil mi nasıl gidiyo bu böyle dedi ama elleri titriyo korkudan
hiç unutmam o halini, tüm gece kitapçıklarını okudu sonra
![]()
Birde japon turistler fotoğraf çektirmişti arabayla, onuda unutmam![]()
Real Cars, Real Roads.
biz sorduk arkadaslara 20 kr yakar dedıler sana 100 tl lık alıyoz 100 km de bıtırıyon benzini cekip satıyonda bızemı solylemıyorsun? dio arkadaslar..
Ben küçükken evimiz müstakildi ve kaportacıların içindeydi, babam kendi işinin dışında ankaradan çarpık araba getirtip yaptırıp satardı, al sat yapardı kısacası arabalarla çok içli dışlıydı. Evimizin önünde hortumla severek yıkardı arabalarını, sadece 1 kez gördüm beyaz kartalımız vardı ona eksoz takmıştı zaten fazla sürmedi 2 gün sonra söktürmüştü.Onun dışında babamı hiç arabasına jant eksoz film yaptırdığını görmedim hep orjinal orjinal bindi halada öyle devam ediyor, ha unutmamak lazım müzik zevkini sever eskiden araba alınca uzun süreli binecekse yapacağı tek şey pioneer teyp, kayıklar ve equalizer takmak olurdu. O koca anadol pikabı, kartalları, eski corollaları olan adam şimdi volkswagenci oldu, orjinal orjinal tsi dsg biniyor, ilk aldığında da beni uyarmayı ihmal etmedi. ''Oğlum bak bu araba turbolu çok hızlı gidiyor gaza çok basma dikkat et'' demişti, 1.6 8v tüplü otomatik boradan sonra fazla hızlı geldi jetta, bide otmatik vitese alıştıki dahada almam manueli eşeklik diyor. Geçenlerde tv bakarken app plaka bir araba gördüm dedim ki '' baba sana bu yazı stilinden plaka getirtiyim mi ?'' dedim verdiği cevap ''Yok kardeş yok sağol ben memnunum plakamdan'' oldu. Kısa süre sonra alacağım kendi sciroccoma yapacaklarımdan sonra diyeceklerini çok merak ediyorum.![]()
Bugün en yakın arkadaşım dünya laf söyledi arabama.. ne o öyle amortisör kütük gibiymiş, frenler ötüyormuş araba gaza basınca patinaj cekiyormuş beş para etmez pohtan vs dünya laf söyledi, kıracaktım kalbini sustum..![]()
Dedem : Siz herşeyin en iyisini biliyosunuz zaten mühendisler bilmiyo yüksek yapıyolar.
Babaannem : Oğlum şunun sesini kapat cazzlatma( Egsozdan bahsediyor )
Anneannem : heh tam p.zevenk arabasına çevirmişsin
Babam : Arabayı kaldırmazsan tümseklere hızlı girerim patlatırım amortisörleri yatar araba kapıda( Arabanın ön 2 amortisörü patlak arabayla 4000 km yol yaptım o şekilde
)
Annem : Baban 20 senedir araba kullanıyo ne arıza ne kaza hiç bişey yok 2 senedir kaza sorun arıza eksik olmuyo arabadan
Annemin bi sözü dahaelinde olsa tuvalete de arabayla gidiceksin bedava iett kartın var hala arabaya biniyosun
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)