User Tag List

Sayfa 23/48 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
897 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu ara klasik laf
    "lan oğlum araba çok güzelde bi basss şunu yaa"
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'Hiç kirlenmiyo mu lan bu araba'

Oğuzhan Ç. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sile sile bıkmadın mı Böyle alçak olunca ne oluyor altını sürtmüyor musun fix yorumlar

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    27 Gün sonra askere gideceğim 3 seneye kadar babamın arabasına bindim, ve sonra kendi imkanlarımda al sat yaptım kendi arabamı aldım babamın arabasına yapmadığım kalmadı 3 seneye kadar, babamın en son geçenki söylediği laf :

babam:Oğlum askerden gelince şu arabalara set met takmayı jant takmayı bırak artık..
    ben: tabi baba tabi gelince bitti artık ( yerse )

blade_berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Kangoyu napcan bu genç yaşta onu sat honda pejo al " alıştım artık he deyip geçiyorum
    1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
    1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
    2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim peder bey benim focus st'yi otoparkta göremeyince, senin manifold'lu araban nerde demişti...

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün dısarı cıkarken birşey sınırlendi peder bey normalde aile sipek gidicektik dizel le

- Cuprayı al
    - Neden baba
    - Al cupranın anahtarını getir

neyse aldım bi cıktık bap güp cat gidiyo stres attı demekki

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam arada biner arabama, kendi arabası gibi kasislerden uçarak geçer bi gün bırakıcak tamponu diye çok korkuyorum unutuyo bindiği arabanın şeklini . tabi klasikler yorumlar var hurda aldık, 22 yaşında araba mı alınır sürekli sorun çıkarıyor diye söyleniyordu rektefiyeye kadar. İlginçtir Vw servisine gidincede başlıyor oğlanın arabası daha az sorun çıkarıyor bu nasıl iş diye. taktik olsa gerek
    bide ilk aldığımızda arabayı park etti anahtarı verirken

-gitmiyor bu araba al anahtarı derken bir sırıtışı vardı içi rahatladı adamın

Sonra ısındı arabaya ya benle beraber kafa yoruyor uğraşıyor yardım ediyor bende şanslılardanım sanırım

Efsanelerden biride

Temde gidiyoruz yol hafif sıkışık ben yanda oturuyorum bi tane e46 bmw uçarak yanımızdan geçti ilerde yavaşlayıp önümüze girip 4 lü yaktı,

- ne yapıyo lan bu küfür mü ediyor (selektör yapmaya çalışıyo farlar tabi kapalı başaramıyo yapmayı)
    - yok baba sen devam et takma
    - derdi ne lan bunun (selektörde yapamamasından dolayı iyice sinirlendi )
    -yarışçak herhalde dedim
    - vay yavşak (vites küçülür, gaza oturulur )

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babam arada biner arabama, kendi arabası gibi kasislerden uçarak geçer bi gün bırakıcak tamponu diye çok korkuyorum unutuyo bindiği arabanın şeklini . tabi klasikler yorumlar var hurda aldık, 22 yaşında araba mı alınır sürekli sorun çıkarıyor diye söyleniyordu rektefiyeye kadar. İlginçtir Vw servisine gidincede başlıyor oğlanın arabası daha az sorun çıkarıyor bu nasıl iş diye. taktik olsa gerek
    bide ilk aldığımızda arabayı park etti anahtarı verirken

-gitmiyor bu araba al anahtarı derken bir sırıtışı vardı içi rahatladı adamın

Sonra ısındı arabaya ya benle beraber kafa yoruyor uğraşıyor yardım ediyor bende şanslılardanım sanırım

Efsanelerden biride

Temde gidiyoruz yol hafif sıkışık ben yanda oturuyorum bi tane e46 bmw uçarak yanımızdan geçti ilerde yavaşlayıp önümüze girip 4 lü yaktı,

- ne yapıyo lan bu küfür mü ediyor (selektör yapmaya çalışıyo farlar tabi kapalı başaramıyo yapmayı)
    - yok baba sen devam et takma
    - derdi ne lan bunun (selektörde yapamamasından dolayı iyice sinirlendi )
    -yarışçak herhalde dedim
    - vay yavşak (vites küçülür, gaza oturulur )
    Ahahahhahahahaha
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce yazmıştım ama geçenlerde başıma gelen bir olayı daha paylaşayım istedim. 2 hafta önce subi duman atıyor. Sekman kırdık falan diye düşünüyorum. Motor yaptırıcam kafaya koydum kesin sekman dedim içimden. Babamda emekliliğin keyfini sürüyor. Bende işe gidiceğim için babamdan rica ettim, huyunu bildiğim içinde giderken gazlama sakın, gömlekde gitmesin elden dedim. Tamam dedi, anahtarları verdim yavaşça otoparktan çıktı gitti. Usta aradı 15 dk sonra beni. Oğlum babanın bir gelişi vardı , çaldılar arabayı kaçırıyorlar sandım baban indi verdi anahtarı gitti dedi. Tabi Erkan abide alışık babama. Dünde oturmuş konuşuyoruz , sordum babama neden gazladın motor gidik masraf açıcan başıma diye, ne olcak lan zaten motor yaptırmıycanmı gömleğide ben alırım deyince sustum Sonrada araba bitince bana ver ben bir Isparta yoluna çıkıcam allah ne verdiyse basıp dönücem. Tedirgin bir şekilde arabayı alacağım günden haberdar olmamasını diliyorum allahtan
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babama 225 35 19 tekerlekli arabayi bir kere verdim 225 00 19 olarak geri döndu amk

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce Babama egzoz filtre yapalım dediğimde, napcan olum çok yakar, gerek yok, arabayı bozcan diyodu(Kendisi sanayide usta). vtec2 ye bigün sabahtan simota filtreyi taktık arkadaşla, öğlende sanayide düz boru sona da kalitesiz bitane son susturucu(royal wolf) taktık(egzozcuda babamın tanıdığı ) ama babamın haberi yok. Bi gittim babamın dükkana gazlamadan sakin sakin, tabi araba hırlıyor, bana bi bakışı vardı, ""Ulan b.k vardı da yaptırdın" gibilerinden. Ertesi gün babam vtec2 le gitmiş dükkana. Dedim kesin sökcek hepsini. Akşam tesadüfen bakkala giderken caddeden sesler geliyor. Ulan dedim kim sıkıyor böle , heyt be diyorum içimde, babam bi geçti önümden inamadım
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce yazmıştım ama geçenlerde başıma gelen bir olayı daha paylaşayım istedim. 2 hafta önce subi duman atıyor. Sekman kırdık falan diye düşünüyorum. Motor yaptırıcam kafaya koydum kesin sekman dedim içimden. Babamda emekliliğin keyfini sürüyor. Bende işe gidiceğim için babamdan rica ettim, huyunu bildiğim içinde giderken gazlama sakın, gömlekde gitmesin elden dedim. Tamam dedi, anahtarları verdim yavaşça otoparktan çıktı gitti. Usta aradı 15 dk sonra beni. Oğlum babanın bir gelişi vardı , çaldılar arabayı kaçırıyorlar sandım baban indi verdi anahtarı gitti dedi. Tabi Erkan abide alışık babama. Dünde oturmuş konuşuyoruz , sordum babama neden gazladın motor gidik masraf açıcan başıma diye, ne olcak lan zaten motor yaptırmıycanmı gömleğide ben alırım deyince sustum Sonrada araba bitince bana ver ben bir Isparta yoluna çıkıcam allah ne verdiyse basıp dönücem. Tedirgin bir şekilde arabayı alacağım günden haberdar olmamasını diliyorum allahtan
    Baba gizli hızlılardanmış

Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babama 225 35 19 tekerlekli arabayi bir kere verdim 225 00 19 olarak geri döndu amk
    ahaudhauhauhahaha

Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene önce Babama egzoz filtre yapalım dediğimde, napcan olum çok yakar, gerek yok, arabayı bozcan diyodu(Kendisi sanayide usta). vtec2 ye bigün sabahtan simota filtreyi taktık arkadaşla, öğlende sanayide düz boru sona da kalitesiz bitane son susturucu(royal wolf) taktık(egzozcuda babamın tanıdığı ) ama babamın haberi yok. Bi gittim babamın dükkana gazlamadan sakin sakin, tabi araba hırlıyor, bana bi bakışı vardı, ""Ulan b.k vardı da yaptırdın" gibilerinden. Ertesi gün babam vtec2 le gitmiş dükkana. Dedim kesin sökcek hepsini. Akşam tesadüfen bakkala giderken caddeden sesler geliyor. Ulan dedim kim sıkıyor böle , heyt be diyorum içimde, babam bi geçti önümden inamadım
    Ne babalar var arkadaş...

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimkide küfür edip duruyor bu arabanın koltukları nerde die ( :

döşemeciye verdim diorum (1 ay önce) geçenlerde senin döşemeci koltuklarla beraber kaçtı herhalde dio xd

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimkilerde anca mana bulsun ..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turuncu renk fiorino var sevmediğim klişe yorumlardan birisi ( eş , akraba, komşu ) bu rengi çok mu aradın... Maşallah diyen yok hiç.
    SKODA SIMPLY CLEVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimkide küfür edip duruyor bu arabanın koltukları nerde die ( :

döşemeciye verdim diorum (1 ay önce) geçenlerde senin döşemeci koltuklarla beraber kaçtı herhalde dio xd
    ahahahahah

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam aracım için şu vtec i kim icat ettiyse diye bir giriyor devamını size bırakıyorum aracıma maalesef ailemden kimse binmiyor binmekte istemiyor eşim özellikle warex i koydukduktan sonra hiç binmek istemiyor satmam için hepsi gözümün içine bakıyor hele geçen hafta silivriye gittiğimde warex i kapamayı unutmuşum yaz kış kalan bütün komşuları uyandırınca babam bayağı bi sektirdi

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam vtec sportu alınca baktı önü havada gidelim de şu arabayı basalım böyle olmuyo dedi 5 lik yay takırdı kendisi ben bişey demeden şimdi bi egsoz bulda adam akıllı bişeyler taktıralım diyo adam 40 yaşından sonra eski haline döndü
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)