Şu ara klasik laf
"lan oğlum araba çok güzelde bi basss şunu yaa"![]()
Şu ara klasik laf
"lan oğlum araba çok güzelde bi basss şunu yaa"![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
27 Gün sonra askere gideceğim 3 seneye kadar babamın arabasına bindim, ve sonra kendi imkanlarımda al sat yaptım kendi arabamı aldım babamın arabasına yapmadığım kalmadı 3 seneye kadar, babamın en son geçenki söylediği laf :
babam:Oğlum askerden gelince şu arabalara set met takmayı jant takmayı bırak artık..
ben: tabi baba tabi gelince bitti artık ( yerse )![]()
"Kangoyu napcan bu genç yaşta onu sat honda pejo al "alıştım artık he deyip geçiyorum
![]()
1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI
Bir gün dısarı cıkarken birşey sınırlendi peder bey normalde aile sipek gidicektik dizel le![]()
- Cuprayı al
- Neden baba
- Al cupranın anahtarını getir
neyse aldım bi cıktık bap güp cat gidiyo stres attı demekki![]()
Babam arada biner arabama, kendi arabası gibi kasislerden uçarak geçer bi gün bırakıcak tamponu diye çok korkuyorum unutuyo bindiği arabanın şeklini. tabi klasikler yorumlar var hurda aldık, 22 yaşında araba mı alınır sürekli sorun çıkarıyor diye söyleniyordu rektefiyeye kadar. İlginçtir Vw servisine gidincede başlıyor oğlanın arabası daha az sorun çıkarıyor bu nasıl iş diye. taktik olsa gerek
bide ilk aldığımızda arabayı park etti anahtarı verirken
-gitmiyor bu araba al anahtarı derken bir sırıtışı vardı içi rahatladı adamın
Sonra ısındı arabaya ya benle beraber kafa yoruyor uğraşıyor yardım ediyor bende şanslılardanım sanırım![]()
Efsanelerden biride
Temde gidiyoruz yol hafif sıkışık ben yanda oturuyorum bi tane e46 bmw uçarak yanımızdan geçti ilerde yavaşlayıp önümüze girip 4 lü yaktı,
- ne yapıyo lan bu küfür mü ediyor (selektör yapmaya çalışıyofarlar tabi kapalı başaramıyo yapmayı)
- yok baba sen devam et takma
- derdi ne lan bunun (selektörde yapamamasından dolayı iyice sinirlendi)
-yarışçak herhalde dedim
- vay yavşak (vites küçülür, gaza oturulur)
Daha önce yazmıştım ama geçenlerde başıma gelen bir olayı daha paylaşayım istedim. 2 hafta önce subi duman atıyor. Sekman kırdık falan diye düşünüyorum. Motor yaptırıcam kafaya koydum kesin sekman dedim içimden. Babamda emekliliğin keyfini sürüyor. Bende işe gidiceğim için babamdan rica ettim, huyunu bildiğim içinde giderken gazlama sakın, gömlekde gitmesin elden dedim. Tamam dedi, anahtarları verdim yavaşça otoparktan çıktı gitti. Usta aradı 15 dk sonra beni. Oğlum babanın bir gelişi vardı , çaldılar arabayı kaçırıyorlar sandım baban indi verdi anahtarı gitti dedi. Tabi Erkan abide alışık babama. Dünde oturmuş konuşuyoruz , sordum babama neden gazladın motor gidik masraf açıcan başıma diye, ne olcak lan zaten motor yaptırmıycanmı gömleğide ben alırım deyince sustumSonrada araba bitince bana ver ben bir Isparta yoluna çıkıcam allah ne verdiyse basıp dönücem. Tedirgin bir şekilde arabayı alacağım günden haberdar olmamasını diliyorum allahtan
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
babama 225 35 19 tekerlekli arabayi bir kere verdim 225 00 19 olarak geri döndu amk![]()
2 sene önce Babama egzoz filtre yapalım dediğimde, napcan olum çok yakar, gerek yok, arabayı bozcan diyodu(Kendisi sanayide usta). vtec2 ye bigün sabahtan simota filtreyi taktık arkadaşla, öğlende sanayide düz boru sona da kalitesiz bitane son susturucu(royal wolf) taktık(egzozcuda babamın tanıdığı) ama babamın haberi yok. Bi gittim babamın dükkana gazlamadan sakin sakin, tabi araba hırlıyor, bana bi bakışı vardı, ""Ulan b.k vardı da yaptırdın" gibilerinden. Ertesi gün babam vtec2 le gitmiş dükkana. Dedim kesin sökcek hepsini. Akşam tesadüfen bakkala giderken caddeden sesler geliyor. Ulan dedim kim sıkıyor böle , heyt be diyorum içimde, babam bi geçti önümden inamadım
![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
bizimkide küfür edip duruyor bu arabanın koltukları nerde die ( :
döşemeciye verdim diorum (1 ay önce) geçenlerde senin döşemeci koltuklarla beraber kaçtı herhalde dio xd
Turuncu renk fiorino var sevmediğim klişe yorumlardan birisi ( eş , akraba, komşu ) bu rengi çok mu aradın... Maşallah diyen yok hiç.
SKODA SIMPLY CLEVER
Babam aracım için şu vtec i kim icat ettiyse diye bir giriyor devamını size bırakıyorumaracıma maalesef ailemden kimse binmiyor binmekte istemiyor eşim özellikle warex i koydukduktan sonra hiç binmek istemiyor satmam için hepsi gözümün içine bakıyor hele geçen hafta silivriye gittiğimde warex i kapamayı unutmuşum yaz kış kalan bütün komşuları uyandırınca babam bayağı bi sektirdi
![]()
Babam vtec sportu alınca baktı önü havada gidelim de şu arabayı basalım böyle olmuyo dedi 5 lik yay takırdı kendisi ben bişey demeden şimdi bi egsoz bulda adam akıllı bişeyler taktıralım diyoadam 40 yaşından sonra eski haline döndü
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)