115BElazığspor - Bursaspor
İYX : 2.05
116BSivasspor - Antalyaspor
İYX : 2.00
112BSt Pauli - Köln
MS2 : 2.20
Böyle bişey oynamadim ama süprizdeğiştirme sansim var ne diyosunuz başka bişeyler ekleyebilirim cıkartabilirim.
115BElazığspor - Bursaspor
İYX : 2.05
116BSivasspor - Antalyaspor
İYX : 2.00
112BSt Pauli - Köln
MS2 : 2.20
Böyle bişey oynamadim ama süprizdeğiştirme sansim var ne diyosunuz başka bişeyler ekleyebilirim cıkartabilirim.
115. İY 0 verdim bende fakat 116 korkutuyor ilk yarı beni.
Ayrıca sürpriz olsun diye;
111-Üst
128- İY1
143-KG Var.
Diye yazıverdim kupona.![]()
Herkese bol şanslar.
Fb BJK derbisine neden tek maç yapmamışlar ki? İyice tekelin keyfini cıkarmaya başladı spor toto.
Instagram: mutusgarage
Bu akşam 8 maçı bunlar
Aşk olsun, o iddaanın en başarısız tahmincilerinden
Can Tongo'yu sevmiyorum, baba torpiliyle fanatigin başında :P
Ha bu arada Elazığda'n son dakika haberiÇağlar, Köksal, Hadji sakat. Adem Alkaşi kadro dışı bırakıldı.
Maç sonucu 2 ye güvenilir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
hayatında iddaa oynamamis bir arkadasim vardi 2 gün öncesine kadar. Adam daha PSG ve olympiakos'un adını söyleyemiyordu şampiyonlar ligine iddaa oynadi oynadigi maclar su sekilde.
ManCity skor 4-2
PSG skor 2-1
Galatasaray 4-6
Toplam oran : 599
Adam internetten oynayip 2 tl atiyor kupona ve kupon tutuyor. 1200 para aliyor yetmiyor gidip sayfa yenilenmedi diye ayni kuponu 2.ye tekrar oynuyor. 4 TL ye 2400TL aldi. Bütün şirket geberdik.! Bi daha töbe ettik.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Malaga maçının kg var şeklinde biteceğini düşünmüyorum, ama yine de bana bakmayın, iddaa da kaybetmeye odaklıyım![]()
Bursa - 2
Sivas - kgv
villareal -1
Marseille - kgy ( Fransa Birinci Futbol Ligi'nde Lille forması giyen Vincent Enyeama rekora koşuyor... Nijeryalı kaleci 855 dakikadır gol yemiyor. Dünya rekoruna ise sadece 4 maç kaldı... )
Twente - iy2
Midtylland - 2
Sivas 2-3 gol
Excelsior Ms1
Helmond-Maastricht 3.5 gol üst
Getafe 1
Buda bugünkü benim kuponum![]()
Eskiler Bizi Tanır ''SOTALI06''
fb - bjk tek maç tahminlerinizi bekliyorum![]()
karşılıklı gol olabilir diyorum ben.
bugün 3 maçlık kupon yaptım;
antalya maçı kg var
bursa kazanır
twente roda kg var.
Oynadim ama sivas macina ilk yari 0 yazicagima 126 yazmisim troyes macina oynadim ahaha bakalim kamiller ilk yari gol atamaz umarim