User Tag List

Sayfa 169/183 İlkİlk ... 69119159167168169170171179 ... SonSon
3474 sonuçtan 3.193 ile 3.211 arası

Konu: iddaa konusu hk

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Okuduğum çoğu yorumda Uruguay ve Bosna Hersek'i kupada sürpriz yapabilecek kapasitede görüyorlar..

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuduğum çoğu yorumda Uruguay ve Bosna Hersek'i kupada sürpriz yapabilecek kapasitede görüyorlar..
    urugay yapmasın abi ya muslera yı 1 sezon daha tutalım elimizde

cusse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buralar baya sakin kalmış nerede sitenin betcileri dünya kupası başlıyor hadi bakalım

Akşamki açılış maçında brezilya-hırvatistan maçında tek maç tercihim üst

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupayı almanya alır gibime geliyor panzere bağlıycaklar yine

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk maçlardan sonra şekillenecektir. Bende öyle düşünüyorum fakat ilk maçları bekleyin yüklü basacaksanız
    yüklü değil ama Brezilya Almanya finali için seçimimi kullandım,
    eğer olursa bana 870 euroluk bir getiri sağlayacak

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın için tavsiyesi olan var mı ? ben 3 maç içinde kg var oynamayı düşünüyorum

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heat-Spurs finalinde serinin 4. maçına alt oynadık. Maçın başlamasını bekliyoruz bakalım.
    Instagram: mutusgarage

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bültenin kısıtlı olduğu ve tahminde zorlandığım zamanlar can tongo nun yorumlarına bakıp oynuyorum başarı yüzdesi yüksek. özellikle alt üst tahminleri daha iyi. dün brezilya kazanırın yanına onun iki maçını ekledim kopon tuttu.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az çok demeyelim boş geçmeyelim
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    obra yokken , galatasaray 7 sayı yemez fenerden , 2 yazın.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heat-Spurs finalinde serinin 4. maçına alt oynadık. Maçın başlamasını bekliyoruz bakalım.
    107-86 Spurs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    107-86 Spurs

haha aynen. Spurs finallerde ortalığı dağıttı. Alt da geldi bize de bir miktar kazandırdı sağolsunlar.

Seride 3-1 geriye düşen takımların serisi 0-33. Hiç galibiyetleri yok yani. Ki evinde 2 maç kaybettiğin spurs' ü gidip deplasmanda yenmek düşüncesi çok uçuk. Spurs komple bir takım olmuş. Yaşlı kaç senedir basketbolu ne zaman bırkacak denilen Timo bile son 3 dakika bir koşu yaptı akıllara zarar. (ki fark 22 idi)

Ben dahil herkes sa nın yaşlı ve miami ile baş edemeyeceğini düşünüyorduk. FAkat hesaba katılmayan Wade ya da chalmers'in heat'e hiç bi + katmaması, buna karşın sa'da leanord, Green hatta çok az süre alan Manu ve mills'in müthiş yerinde katkıları oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    haha aynen. Spurs finallerde ortalığı dağıttı. Alt da geldi bize de bir miktar kazandırdı sağolsunlar.

Seride 3-1 geriye düşen takımların serisi 0-33. Hiç galibiyetleri yok yani. Ki evinde 2 maç kaybettiğin spurs' ü gidip deplasmanda yenmek düşüncesi çok uçuk. Spurs komple bir takım olmuş. Yaşlı kaç senedir basketbolu ne zaman bırkacak denilen Timo bile son 3 dakika bir koşu yaptı akıllara zarar. (ki fark 22 idi)

Ben dahil herkes sa nın yaşlı ve miami ile baş edemeyeceğini düşünüyorduk. FAkat hesaba katılmayan Wade ya da chalmers'in heat'e hiç bi + katmaması, buna karşın sa'da leanord, Green hatta çok az süre alan Manu ve mills'in müthiş yerinde katkıları oldu.
    Spurs'ü de anlamak güç. Nasıl bi takımsın sen ya! Resmen veteranlar kulübü. Bu gidişle en yaşlı NBA şampiyonu kadrosuna imza atacaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spurs'ü de anlamak güç. Nasıl bi takımsın sen ya! Resmen veteranlar kulübü. Bu gidişle en yaşlı NBA şampiyonu kadrosuna imza atacaklar

İnan öyle bir takım olmuşlar ki, emekli maaşını almaya takımla beraber giderler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Portekiz almanya maçı için düşünceler nedir? Hazır kasayı genişlettik ve bu da tek maç, seriyi devam ettirelim.

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Portekiz almanya maçı için düşünceler nedir? Hazır kasayı genişlettik ve bu da tek maç, seriyi devam ettirelim.
    ilk yarı 1, ikinci yarı 1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İnan öyle bir takım olmuşlar ki, emekli maaşını almaya takımla beraber giderler.
    Vee beklenen oldu

NBA'de San Antonio Spurs şampiyonluğunu ilan etti ve geçen seneden kalan hesabı kapattı... Miami Heat'i sahasında 104-87 mağlup eden San Antonio, seride durumu 4-1 yaptı ve tarihindeki 5. şampiyonluğa uzandı...

San Antonio'da beş oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Kawhi Leonard 22 sayı-10ribaund, Manu Ginobili de 19 sayı-4 ribaund-4 asistle mücadele etti. Maçın en skoreri LeBron James 31 sayı-10 ribaund-5 asistle oynarken, Chris Bosh ve Dwyane Wade ikilisi 26'da 10 saha içi isabetiyle toplam 24 sayıda kaldı.

Spurs bu sayede geçen sene finalde yenildiği Miami'den rövanşı da almış oldu.

San Antonio Spurs'un yıldızı Kawhi Leonard, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.

Charles Barkley de Kawhi Leonard'ın muhteşem performans karşısıda kayıtsız kalamadı.

NBA Final serisinin 3. maçında 29 sayı, 4 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blokla galibiyette başrol oynayan Kawhi Leonard bu sabaha karşı oynanan 4. maçta da 20 sayı, 14 ribaunt, 3 asist, 3 blok ve 3 top çalmayla sahne aldı ve final serisine imzasını kazıdı.

NBA'in efsane isimlerinden Charles Barkley, 1991 doğumlu Amerikalı oyuncu için "Kawhi bana Scottie Pippen'ın en iyi yıllarını hatırlatıyor" sözlerini kullandı.

NBA'de Kawhi Leonard adını tarihe yazdırdı! Miami'yi 4-1 ile geçtikleri final serisinde MVP seçilen 22 yaşındaki forvet, NBA finalleri tarihinin en genç 3. MVP'si olmayı başardı.

Kawhi Leonard, NBA final serisinin 5. maçında 22 sayı-10 ribaund ile galibiyette büyük rol oynadı.

Genç oyuncu böylece final serisinde %61 saha içi, %58 üçlük isabetiyle 17.8 sayı-6.4 ribaund-2 asist-1.6 top çalma ve 1.2 blok ortalamalarını da tutturmaşı başardı.

Kawhi Leonard, bu performansıyla en değerli oyuncu ödülünü alarak mutluluğunu ikiye katladı. 22 yaşındaki forvet, aynı zamanda Magic Johnson ve Tim Duncan'dan sonra tarihte bu ödülü kazanan en genç 3. oyuncu olarak bir başka gurur daha yaşadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gündür 2 kupon yaptım ilk kupon şili maçından yattı dünde fransadan yattım tek maç fobisi devam ediyor bgün inşallah başlıcam meyveleri almaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vee beklenen oldu

NBA'de San Antonio Spurs şampiyonluğunu ilan etti ve geçen seneden kalan hesabı kapattı... Miami Heat'i sahasında 104-87 mağlup eden San Antonio, seride durumu 4-1 yaptı ve tarihindeki 5. şampiyonluğa uzandı...

San Antonio'da beş oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Kawhi Leonard 22 sayı-10ribaund, Manu Ginobili de 19 sayı-4 ribaund-4 asistle mücadele etti. Maçın en skoreri LeBron James 31 sayı-10 ribaund-5 asistle oynarken, Chris Bosh ve Dwyane Wade ikilisi 26'da 10 saha içi isabetiyle toplam 24 sayıda kaldı.

Spurs bu sayede geçen sene finalde yenildiği Miami'den rövanşı da almış oldu.

San Antonio Spurs'un yıldızı Kawhi Leonard, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.

Charles Barkley de Kawhi Leonard'ın muhteşem performans karşısıda kayıtsız kalamadı.

NBA Final serisinin 3. maçında 29 sayı, 4 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blokla galibiyette başrol oynayan Kawhi Leonard bu sabaha karşı oynanan 4. maçta da 20 sayı, 14 ribaunt, 3 asist, 3 blok ve 3 top çalmayla sahne aldı ve final serisine imzasını kazıdı.

NBA'in efsane isimlerinden Charles Barkley, 1991 doğumlu Amerikalı oyuncu için "Kawhi bana Scottie Pippen'ın en iyi yıllarını hatırlatıyor" sözlerini kullandı.

NBA'de Kawhi Leonard adını tarihe yazdırdı! Miami'yi 4-1 ile geçtikleri final serisinde MVP seçilen 22 yaşındaki forvet, NBA finalleri tarihinin en genç 3. MVP'si olmayı başardı.

Kawhi Leonard, NBA final serisinin 5. maçında 22 sayı-10 ribaund ile galibiyette büyük rol oynadı.

Genç oyuncu böylece final serisinde %61 saha içi, %58 üçlük isabetiyle 17.8 sayı-6.4 ribaund-2 asist-1.6 top çalma ve 1.2 blok ortalamalarını da tutturmaşı başardı.

Kawhi Leonard, bu performansıyla en değerli oyuncu ödülünü alarak mutluluğunu ikiye katladı. 22 yaşındaki forvet, aynı zamanda Magic Johnson ve Tim Duncan'dan sonra tarihte bu ödülü kazanan en genç 3. oyuncu olarak bir başka gurur daha yaşadı.

Ben de -5.5 ms1 den kazandım kaydadeğer bir miktar. Maçın ilk çeyreğinde miami bir ara farklı 15 lere falan çıkardı. Ama gözle görülür tek katkı james'in di. Eşlik eden olmayınca o da düştü. Spurs'le baş etmek çok zor, her pozisyonda en ideal şutu bulana kadar top çeviriyorlar. Popovich de bunun için her atak da hatırlatma yapıyor.
    Dün uykusuz kaldığıma değen bir maçtı. Gelen tüm parayı bugün Almanya Portekiz üsteb bastım. Portekizden süpriz bekliyorum ben.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)