ontheair Nickli Üyeden Alıntı
Olay gerçektir veya değildir beni ilgilendirmez. Millete film senaryosu gibi gelecek şeyleri ben bizzat yaşadım. O nedenle herkesi inandıramazsın. Ama şu tutarsızlıkları bir açıklarsan sevinirim.
1) 15 koruması olan biri neden kendi kendine en az iki ikişinin üzerine yürüsün.
2) Hadi diyelim ki yürüdü. Neden karakolda suçu o üstlendi. Sonuçta adam öldürmeye teşebbüs var ortada.
3) Karakoldaki polisler ortada bir şikayet varsa savcılığa göndermek zorundalar. Nöbetçi savcılık bunun için var. Eğer bu mimkün değilse sabaha kadar tutar sonra götürürler. Karakoldaki polisin ortada şikayet varsa kimseyi bırakma hakkı yoktur. Polis alır yargıya teslim eder. Savcı ifadeleri alır mahkemeye sevk eder. Mahkeme de nasıl yargılanacağına karar verir.
4) Eğer hastaneye bıçaklandım diye gittiysen oradaki doktor hiçbir şekilde seni polise teslim etmeden hastaneden çıkartamaz. Polis ifadeni alır. Seni bıçaklayan baban bile olsa kamu davası açılır.
Evet ülkede adalet yok, hukuk yok, eşitlik yok. Terazi hep zenginden yana kabul ediyorum. Ama bu kadar göstere göstere değil. Ortada biryanlışlık veya anlatmatyı unuttuğun bir şeyler var.