Direk aklıma gelen oydu,gerçekten sıkıntılı adamlar tam aksine hep beyefendi oluyorlar..
sakın şikayetinizden vazgeçmeyin..
Printable View
AQ CAYYOLUNDA bile mi yaa oç ya bunlar boşa yasıyolar!!
başta karakoldaki polisler olmak üzere savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın peşini bırakmazlar karakoldaki polisler gibi olmaz savcılıkta
maddi manevi bir şekilde zarar görsün tazminat davası bile aç bence
Bana bir pm atarmısınız
Çok net söylüyorum hiç uğraşma terörcü bu adamlar. Başın belaya girebilir. Sana şu kadarını söylüyorum TC Devleti vatandaşını korumuyor.
Kendin gücün varsa kendi kendini koruyabilirsin.
Ugraşma senin başın yanar diyenlerdendim. Sonra farkettim ki klavye başındayım.
Sen susarsan ben susarsam kim konuşacak?
işte iş bölümü :
Sen konuş.
Ben yazarım.
Çok gecmıs olsun.. Hepsını okumasam da ara ara sayfaları goz gezdırdım bence hıc ugrasmaya degmez cok sukur sızlere bısı olmamıs boylelerı daha buyuk bela olabılır sızın, sevdıklerınızn basına..ç
ıraq da iş yaptım.bu tarz birilerine maşa vurup kaçan çok var. bu da onlardan biri belli. yüksek ihtimal taşeronluk yapmış hakedişleri toplayıp işçilere takıp kaçmıştır.
Bu tip adamlarin sulalesi en ufak olayda mudahil oluyor, bu adam iceri bile girse size ve ailenize taciz bitmez. Allah yardimciniz olsun.
Daha büyük zarar açabilir ne demek ya böyle bi saçmalık mı var kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz dağ başı mı burası? Hadi o bıçak darbesiyle daha kötü bi sonuç ortaya çıksaydı o zaman ne olacaktı? "Nasıl olsa pek bişey olmadı boşver uğraşma başın belaya girmesin" diye bi düşünce olabilir mi? Asıl böyle düşünürseniz bunların önünü alamayız. Hakkınızı sonuna kadar arayın, savcıya çıkın görüşün, görevini kötüye kullanan polisler hakkında da şikayetçi olun ne olursa olsun burası bi hukuk devleti. Adalet öyle veya böyle tecelli edecektir.
adamlar bdp kökenli değiller ama sıkıntılı adamlar
sabahtan beri yazmiim diyorum ama forumda sürekli ''yürü koçum'' diye gaz verenler var
az çok aileyi/adamı tanıyorum hukuki yollardan şikayetini sürdür ztn büyük ihtimal tatlıya bağlamak isterler
ama dayılanmak ya da işi medyaya taşımak mantıklı değil zararlı çıkarsın
sen ilk değilsin bu adamlar içinde son olmicaksın
edit: dağ başımı burası diyenlere söylüyorum evet burası dağbaşı 15 yaşındaki kıza 60 kişinin tecavüz ettiği bir ülkedeyiz
İşin aslı aşağısı sakal yukarısı bıyık durumu. İnsan düşünmeden edemiyor bu adama gerçeten dava açsam hukuki yönden zarar versem ve gerçekten çok zengın pıslık bırı olsa akrabaları arkası eşi dostu peşimi bırakmasa ne yaparım yada açtık davayı zarar verdık maddı yonden ve gerçekten varoş biri çıktı bu sayede hakkımı arayıp hayatıma devam ettım durumu var. Insan hangısını seçeceğini şaşırıyor bence dava açmadan önce bu adamı tamamıyle en ınce detayına kadar elden geçirmeli ondan sonra bu tür işlere bulaşmalı. Filmlerde dizilerde goruyoruz çoluğunu cocugunu annesını babasını kaçırıp acı çektırıyorlar ınsana Allaha şukur ucuz atlatmışsınız şimdi durduk yere bu tur bela almak var. Ne yazıkkı bu ülke vatandaşını korumuyor 3 çocuk yaptırmaya gelınce herturlu teşfik var ama 1 kişiyi hayatta tutmak için güvence sıfır. Ne yorum yapacağımı ne şekil yönlendiriceğimi bilemiyorum sonuçta şunu yap desem yapsanız başınıza başka turlu işler gelse keşke demeseydım dıye kendı kendıme soylenır kendımı sorumlu tutarım ben iyice araştırın düşünün derim
way a. daha neler duyucaz ya abi boşuna demiyorum bir silah koyucaksın araca , Allah cümlemizi böylelerinden korusun.
bence yapma birader. herkes burada yazıyor birşeyler ama herkes sıcak evinde. o adam bu kadar güçlüyse ki belli güçlü, 10 dk da bulur evini. 15. dk da kan döker. kimse burası türkiye cumhuriyeti vs demesin. ben senin yerinde olsam randevu alırım yanına giderim. söylenenler gibi arının kovanına çomak sokarsan komple yakar çomağını.
ankarada emniyet, bürokrat vs ne varsa hepsini tanır. bu tarz adamlar yıldız oran tarafında çok var. tüm bürokratlarda burda. valla inan öyle adamlar tanıyorum ki her bir uzvunu bölerler bilmem kaça ve bir dirhem eli titremez. aman kardeşim uzak dur.
ekleme : yok 1 saatte alırlar, yok burası muz cumhuriyeti mi falan boş laflar. burası türkiye. burası bir arkadaşın yazdığı gibi 14 yaşındaki kıza 60 kişinin tecavüz ettiği biryer. burası paran varsa kral olacağın biryer. gözümün önünde çayyolunda bir mekanın bir çalışanı bir diğer mekanın çalışanını boğazından bıçakladı. toplamda 7 adet yerindn bıçakladı ve bu arada kendide bıçaklandı. kimse gelip mekan sahiplerini alamadı. sebebi alınmasını gerektiriyordu halbuki.
ayrıca bu ülkede zengine işler adalet. sana bana değil. çünkü sen karakola gittiğinde komserle muhattap olursun, zengin ise iç işleri bakanıyla veya hadi emniyet müdürü ile. benden sana tavsiye en baba yapacağın adamla konuş veya hiçbirşey yapma daha önce söylenen gibi şükür namazı kıl, allahına dua et.
zenginlikle alakası tvlere cıktımıydı sona erer bencede davanın peşini bırakma şimdiye kadar butun babaları topladılar artık eskısı gıbı adamı alıp ıskence devırlerı bıttı ama konuyu gundeme getırmende olay hakkını ara sonuna kadar kurtulcak olsa zengın dıye munevverın katili kurtulurdu bence doktor raporu elınde karakol kayıtlarınıda al adamın serbest kaldıgınıda gıt dırek savcılıga hem karakolu hem adamları sıkayet et aynı anda ünlü kanallara haber sal mutlaka duyulucaktır Allah yardımcın olsun cok gecmıs olsun
hakkında hayırlısı olsun abi geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın öneri vermiyeceğim iki ucuda b.klu değnek diye bir söz vardır aynen öyle söylersen içeri alsalar adamı tanıdıkları sana musallat olsa daha çok canın sıkılır söylemezsen de insan kendine yediremez Allah yardımcın olsun
O adamın sülalesi boş mu durur sence ? Münevver olayı ayrı. Gayrimeşru koşturan bi adam değil hayyam gariboglu. Olayda çok afişe oldu ve emin ol o adamın arkasında durcak köpek çok olmasina rağmen hatalı oldukları icin duramamislardir. Para olan heryerde gayrimeşru vardır. Hele bizim ülkemizde. Madem her baba içerde neden heryer ozellikle ankarada aşiret kaynıyor ? Amerika ıngiltere ne bileyim hukuk sisteminin oldugu bi ülke olsak neyse ama malesef öyle bi ulkede değiliz. 10 dk da o adamın akrabası evi bulur ve mevzu cooookk buyur. Kanallara da söylese sabrederler 1 sene sonra da olsa gelir çok büyük olay çıkarırlar. Bence hiç bulasma. Sevgiline vs zarar verseler neyse o zaman git gırtlağına sok sende ama öyle bi olayda yok. O yuzden yapma kardesim.