User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
175 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: BiÇaklanma olayi yardim

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kİmmiş bu adam ? bagdat da yaptım dediği işlerin birkaçı yalan ? yeşilbölge desöylediği projeler yok? geçen sene başlayan hariç ? zırhlı arabayı devlet veriyor zaten bir sükse değilki bende de 3 hummer 2 ford f150 vardı 12 de koruma ? şantiye için 3 ü senin yanına veriliyor.100.000 dolara orada bakan yedi sülalesi ile seni korur ne 100 bini ne koruması en baba koruma 1500 dolar arabası benzini dahil ? arabasınıda kiralarsan 2000 dolar ki araba toyota land vs..

senin bu adamla ilgili ciddi araştırmaya girip kovalaman lazım.hakedişleri alıp alıp kaçanlar Türkiye de ıraq da iş yapıyorum diye gezer olmuş..

elinden geleni ardına koyma kardeşim.adam kolpanın teki.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla mantıksız geldi bana hayal ürünü gibi azıcık..
    Sen insanlarda fazla çakallık arama derin analizler yapma bence yusufcan. Burda gelsin yusufcanlar inanmasın diye yalan konu mu açıcam? Bir daha düşün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kİmmiş bu adam ? bagdat da yaptım dediği işlerin birkaçı yalan ? yeşilbölge desöylediği projeler yok? geçen sene başlayan hariç ? zırhlı arabayı devlet veriyor zaten bir sükse değilki bende de 3 hummer 2 ford f150 vardı 12 de koruma ? şantiye için 3 ü senin yanına veriliyor.100.000 dolara orada bakan yedi sülalesi ile seni korur ne 100 bini ne koruması en baba koruma 1500 dolar arabası benzini dahil ? arabasınıda kiralarsan 2000 dolar ki araba toyota land vs..

senin bu adamla ilgili ciddi araştırmaya girip kovalaman lazım.hakedişleri alıp alıp kaçanlar Türkiye de ıraq da iş yapıyorum diye gezer olmuş..

elinden geleni ardına koyma kardeşim.adam kolpanın teki.
    Dediklerinizi araştırıyorum hemen teşekkürler. Siz nerden araştırdınız, öğrendiniz ve bilgi sahibisiniz öğrenebilir miyim?

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeş , şikayetini geri almadığın sürece zaten savcılığın otomatikman dava açması gerekeyor . Sen yinede kendine en yakın cumhuriyet savcısına suç duyurusunda bulun .

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun polisten bir hayır gelmez ise ki anlaşılan gelmeyecek, şahsi olarak savcının karşısına çıkıp detaylı bir şekilde herşeyi anlatarak şikayetçi olun. Fas'a masa tatile diye kaçmazsa kan alırlar kan ondan öle kolay mı ya mozambik mi burası?
    bbm pin :2B244451

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vatandaşa teklif vermiştim yıllar önce, hatta bir arkadaşım yanında çalışıyordu... hiç gözüm tutmamıştı, ne yazık ki bu tarz 'işadamları' türedi son 10 yılda... polise gitsen kanka çıkarlar, mahkemeye versen sen suçlu çıkarsın bu sistemde... şantiyemde adam düşüp ayağını burkuyor, ben gidip karakola ifade veriyorum, birilerine yakın psikopat kodamanın teki, Ankara'da adam bıçaklıyor, serbest kalıyor, sistem bu işte...

bazı arkadaşlarımız 'şöyle uğraş, şunu yap, bunu yap, peşini bırakma vs' yazmışlar... bu vatandaşın çok yakın bir dostu, arkadaşıma iş yaptırdı, ödemedi, arkadaşım mahkemeye verdi, ofisini dağıttılar zorla 'borcu yoktur' imzalattırdılar... hukuki çok geçerliliği olan bir şey değildi elbette imzalatılan, şikayetçi oldu... hiç bir şey çıkmadı, arkadaşım şehir dışına gitti uzunca bir süre... sonra ne mi oldu? devletle ters düştü vatandaş, artık neyi bölüşemediler bilemem... bütün sülale içeriye girdi hala içerdeler, binaları yıllardır bomboş durur...

çok dillendirilmese de bu olanlar bana hiç sürpriz gelmiyor, çoğumuz TR'de neler oluyor, kimler nereleri nasıl parsellemiş, insanlara nasıl davranıyorlar hiç bilmiyor... sana tavsiyem git bir şükür namazı kıl, seni de kız arkadaşını da Allah esirgemiş, canını kurtarmışsın... bak sana bu tavsiyeyi bir hakimin oğlu veriyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu isi cozse cozse Behzat Cozer diyemeden gecemeyecegim. Nitekimdede boyle bir baskomiser yok, olmayacakta. Behzat Çözer - YouTube

Allah yardimciniz olsun, gecmis olsun, yasadiklarinizi az cok anlayabiliyorum, ben olsam asla bu isin pesini birakmazdim. Birkac ozel TV kanali bu adami koruyabilir ve gonderdiginiz haberi yalan haber diye duyurabilir, diger birkac ozel tv kanali ise dogru haber diye yayinlayabilir. Yani diyecegim suki adamin ozel kanallardada adamlari olabilir, hatta butun kanallarin calisanlarina para yedirip yalan haber diyede yayinlatabilir.

Olay yerindeki deliller sizin sadece lehinize olacaktir. Bicak ne oldu? Olay aninda bu adaminda eli yada avcunun icine bicak kacmis mi, siyirmis mi, kendi kani var miydi? Yada sizin ustunuze ondan bulasan kan var miydi?

En onemlisi ise olay yeri yada yakinindaki MOBESE ve dukkan, banka vb. ozel ve devlete ait kameralar. Olay yerine tekrar gidin, birkezde kendiniz durumu degerlendirin, dukkan kameralarindan goruntu rica edin, alabiliyorsaniz alin.

Sonuc itibariyle butun delilleri toplayip savciliga dosyanizla birlikte basvurun, elbet yaninizda olacaklardir.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda arabaların videolarını haberlere taşıyan medya faresi bu konuyuda görmüştür kısa zamanda taşırlar.

geçmiş olsun
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay gerçektir veya değildir beni ilgilendirmez. Millete film senaryosu gibi gelecek şeyleri ben bizzat yaşadım. O nedenle herkesi inandıramazsın. Ama şu tutarsızlıkları bir açıklarsan sevinirim.
    1) 15 koruması olan biri neden kendi kendine en az iki ikişinin üzerine yürüsün.
    2) Hadi diyelim ki yürüdü. Neden karakolda suçu o üstlendi. Sonuçta adam öldürmeye teşebbüs var ortada.
    3) Karakoldaki polisler ortada bir şikayet varsa savcılığa göndermek zorundalar. Nöbetçi savcılık bunun için var. Eğer bu mimkün değilse sabaha kadar tutar sonra götürürler. Karakoldaki polisin ortada şikayet varsa kimseyi bırakma hakkı yoktur. Polis alır yargıya teslim eder. Savcı ifadeleri alır mahkemeye sevk eder. Mahkeme de nasıl yargılanacağına karar verir.
    4) Eğer hastaneye bıçaklandım diye gittiysen oradaki doktor hiçbir şekilde seni polise teslim etmeden hastaneden çıkartamaz. Polis ifadeni alır. Seni bıçaklayan baban bile olsa kamu davası açılır.

Evet ülkede adalet yok, hukuk yok, eşitlik yok. Terazi hep zenginden yana kabul ediyorum. Ama bu kadar göstere göstere değil. Ortada biryanlışlık veya anlatmatyı unuttuğun bir şeyler var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay gerçektir veya değildir beni ilgilendirmez. Millete film senaryosu gibi gelecek şeyleri ben bizzat yaşadım. O nedenle herkesi inandıramazsın. Ama şu tutarsızlıkları bir açıklarsan sevinirim.
    1) 15 koruması olan biri neden kendi kendine en az iki ikişinin üzerine yürüsün.
    2) Hadi diyelim ki yürüdü. Neden karakolda suçu o üstlendi. Sonuçta adam öldürmeye teşebbüs var ortada.
    3) Karakoldaki polisler ortada bir şikayet varsa savcılığa göndermek zorundalar. Nöbetçi savcılık bunun için var. Eğer bu mimkün değilse sabaha kadar tutar sonra götürürler. Karakoldaki polisin ortada şikayet varsa kimseyi bırakma hakkı yoktur. Polis alır yargıya teslim eder. Savcı ifadeleri alır mahkemeye sevk eder. Mahkeme de nasıl yargılanacağına karar verir.
    4) Eğer hastaneye bıçaklandım diye gittiysen oradaki doktor hiçbir şekilde seni polise teslim etmeden hastaneden çıkartamaz. Polis ifadeni alır. Seni bıçaklayan baban bile olsa kamu davası açılır.

Evet ülkede adalet yok, hukuk yok, eşitlik yok. Terazi hep zenginden yana kabul ediyorum. Ama bu kadar göstere göstere değil. Ortada biryanlışlık veya anlatmatyı unuttuğun bir şeyler var.
    evet bende böle biliyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla kardeş sonuna kadar hakkını ara bence,öle korumasıymış yok şunu tanıyomuş geç bunları,kacıncı yüzyıldayız hiç pes etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrardan teşekkür ediyorum herkese.

Hakkımı aramak istiyorum. Elimden geleni yapacağım.

ghibli06 bey yazınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler siz bana bu adamdan uzak durmamı mı söylüyorsunuz?

Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ortada bir yanlışlık olduğu kesin fakat benim açımdan bir yanlışlık yok malesef ki.

1) Türkiyedeki korumalarından bahsetmemiş sanırım orda. Türkiyede fedaileri olur bir taneside karakoldaydı.40 yaş üstüydü belki 50.

2) Önceki 2 tane çocuktan dolayı gelmiş olmalı. Elinde 2 tane bıçak tshirtle gece saati 3 derecede çıkan, karısına 14 yaşındaki kızına saldıran bir adam.

3) Ben bu konular hakkında bilgisizdim. Gerekeni yapmadılarsa her şey kayıt altında var kız arkadaşımında diğer arkadaşımında benimde ifadelerin kopyası mevcut elimizde. Raporu karakoldaki polis aldı.

4) Karakoldaki polisin raporu incelemesi aynı şey olmuyor mu? Hastanede Polis geldi yanıma ev adresimi aldı telefonumu aldı tc no mu aldı gitti.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forum da filim gibi kaç tane konuya denk geldim adamın 10 değil bin koruması olsa da senin şikayetçiliğin de savcı ifade almadan salamaz yok bu ülkede yok bu memlekette yaşanmaz vs gibi yorumlar çok boş yorumlar hakkını bilmeden yaşarsan hakkını savunamazsın kim olduğu önemli değil şikayet olduğu takdirde savcı ifade almadan kimseyi bırakamaz karakol saldığı takdir de gidersin savcılığa hastane raporu ve şahitler ile bir şikayette bulunursun adamı 1 saat içinde alırlar o karakoldaki polisleri de görevden alırlar kimse bunun riskine girmez anlatımında çok garip şeyler sanki karakola değilde esnafa şikayet etmişsin gibi bu anlattıkların bu şekilde gerçekleşti ise git savcılığa şikayet et

41DN370 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun.Allah korumuş kim ne derse desin bu ülkede sivil silahlanma şart arkadaş,şimdi çıkıp diyenler olabilir texsax mı burası da o öyle değil işte,özellikle büyük şehirlerde bu tür piskopatlar çok,bu tip olayların birçoğu insanların sessiz kaldığından dolayı(kardeşim lafım sana değil)oluyor,2 3 sarhoş millete salça olanları temizle bak nasıl millet uslu uslu takılıyor...
    C 20 XE POWER...

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerinizinde üstüne trt yi aradım editörlerle görüşüp bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Sizce başka nereleri aramalıyım?

Abilerim arkadaşlarım konuyu çok ciddiye alıyorum sizdende aynı özeni bekliyorum. Sizde kendinizi benim yerime koyun yanında eşiniz kız arkadaşınız olsa ve ona zarar gelebilcek bi durum olsa biri size bıçaklı saldırıda bulunsa ve sizi yaralasa ne hissederdiniz?

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin.
    trtden bir cacık çıkmaz siteden üye melih, atv de sanırım onunla irtibata geç.

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada adamı gözünüzde büyütmeyin öyle süper zengin kaliteli falan bir adam değil. google daki haberleri okuyun adam tam bir varoş. hürriyete verdiği röportajı okusanız yeter.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forum da filim gibi kaç tane konuya denk geldim adamın 10 değil bin koruması olsa da senin şikayetçiliğin de savcı ifade almadan salamaz yok bu ülkede yok bu memlekette yaşanmaz vs gibi yorumlar çok boş yorumlar hakkını bilmeden yaşarsan hakkını savunamazsın kim olduğu önemli değil şikayet olduğu takdirde savcı ifade almadan kimseyi bırakamaz karakol saldığı takdir de gidersin savcılığa hastane raporu ve şahitler ile bir şikayette bulunursun adamı 1 saat içinde alırlar o karakoldaki polisleri de görevden alırlar kimse bunun riskine girmez anlatımında çok garip şeyler sanki karakola değilde esnafa şikayet etmişsin gibi bu anlattıkların bu şekilde gerçekleşti ise git savcılığa şikayet et
    kararkolda göz altına alınmış adam karşı taraf tarafından öldürdüler bir iki sene önce bence burada bi cok şey olur arkadaşın dediği doğruda olabilir.
    bu arada aynı ülkede yaşıyorsak gördüğüm o ki 1 saat içinnde karakoldakileri görevden aldırmak için malesef sade vatandaş olman yetmez .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kararkolda göz altına alınmış adam karşı taraf tarafından öldürdüler bir iki sene önce bence burada bi cok şey olur arkadaşın dediği doğruda olabilir.
    bu arada aynı ülkede yaşıyorsak gördüğüm o ki 1 saat içinnde karakoldakileri görevden aldırmak için malesef sade vatandaş olman yetmez .
    İnsanlar bu tip olayları gözlerinde büyüttükleri için lanet olsun deyip işin peşini bırakıyorlar klasik herkesin muhakkak kulağına giden bir örnek vereyim haraç istiyorlar adam veriyor şikayet et diyorsun edemem diyor 10 kişiden haraç alıyor 11.si şikayet edince adamı atıyorlar içeri herkes rahat ben adamın tehlikesini bilmem bana göre en tehlikeli adam gözü dönen adamdır ama bu ülkenin kanunları polislerinin böyle lakayıt tavırlar için de bulunmaların tek sebebi haklarını bilmeyen vatandaşları umursamamaları baksana polis bırak peşini demiş öyle basit değil bu işler ben avukatım deseydi polis olduğu yere sıçmıştı o cümleden sonra

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle basit değil bu işler ben avukatım deseydi polis olduğu yere sıçmıştı o cümleden sonra
    aynen öyle, maalesef bu tip olaylarda karakola giderken mutlaka avukatınızı da çağırıp öyle gitmeniz çok iyi olur. ben geçirdiğim bir trafik kazasında haklıyken polisler yüzünden haksız konuma düşüyordum, adam bile ilk başta hatalıyım derken polislere güvenip benim hatalı olduğumu iddia etti. Avukat arkadaşımı aradım, geldi ve herşey olması gerektiği gibi hakkıyla yasal olarak çözüldü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)