User Tag List

Sayfa 15/36 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
672 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan nasıl insanlar var yaa yorumunu yap pahalı de çek git.. alıntı yapıp kişinin yaptığı mesaja neden yorum yazarlar idrak etmiş değilim ya ben çok geri zekalı bi adamım ya da..... neyse .....

evet şuan param olsun 10.000 30.000 km arası bir s2000 e 80.000 ila 90.000 tl arasında acımadan anasının ak sütü gibi verir ve paşa paşa binerim

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve kafamdaki fikri söylemek gerekirse mesela corvette alacağıma s 2000 daha mantıklı ayrıca trilyonluk biri olsam 911 carerra turbo yerine yine honda 2000 derim

S2000 lerin şimdiki piyasa fiyatları bana göre satana anasının ak sütü gibi helali hoş olsun parası olmayıp s2000 alamayanlar ya da parası olup neden bu kadar yükseldi diyenlerde gitsin başka araba alsın yahuuuu sanki millet arabasını ucuza satmak zorunda arkamla gülüyorum

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan nasıl insanlar var yaa yorumunu yap pahalı de çek git.. alıntı yapıp kişinin yaptığı mesaja neden yorum yazarlar idrak etmiş değilim ya ben çok geri zekalı bi adamım ya da..... neyse .....

evet şuan param olsun 10.000 30.000 km arası bir s2000 e 80.000 ila 90.000 tl arasında acımadan anasının ak sütü gibi verir ve paşa paşa binerim
    10.000 ila 30.000 km arasindaki s2000i o paraya bulabilir misin orasi supheli

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen o paraya ptesi hayırlı olsun diyecek net 4 arkadaş biliyorum

benim düldüle 115 bin tl teklif var ne yapmalı ??
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altına yatırım yapana kadar hondaya yapmak daha mantıklı
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk abi az daha bekle dedigim gibi olacak hayal değil 120ler 130lar..ama bi kac sene geçer..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hiç durma hemen ver abi

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk abi az daha bekle dedigim gibi olacak hayal değil 120ler 130lar..ama bi kac sene geçer..
    temizleri azaldıkça,talep oldukça banada öyle gibi geliyor güzel araba her zaman güzel para

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç durma hemen ver abi
    ben satmak için almadım ztn kardeşim o fiyata vermedim,vermeyide düşünmüyorum
    işin sattıktan sonraki bölümü fena

edit :

harbiden ben bu arabaya binmek istiyorum fakat fiyatlar yüksek diyen arkadaşlar; 95 bin -100 bine güzel araba bulursanız alın...

bu fiyatlara olmaz,s2000 özelliksiz,konforsuz vs diyen diğer arkadaşlar ; bence siz bırakın s2000 piyasasını ilgilenenler uğraşsınlar...

ayrıca şu ötv muhabbetinden sonra 0 ve 2. el diğer araç fiyatlarına bi gözgezdirmenizi öneririm
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Silvia17
    Misafir
    Benim anlamadıgım söyle bişi var ele aldıgım araç corvette mesela

Araç c6 2009 model motor belli zaten araç 400 beygir km 50 bin'de bu araca 200 bin lira istenirken ne oldugu belli olmayan 2000 cc bir 240 beygirlik km 70 binde bir araca nasıl olurda 100 bin tl isterler onu anlamıyorum yan yana koyulamayacak corvette ayıp olacak bir durum hale gelmeye başladı olaylar.

Adam diyor paran yoksa alma be arkadaşım diye gider en kötü 15 bin tl veririm delsol alırım görünüş bire bir aynı heee hoplayıp zıplayamassın o ayrı ama olay aynı.

Eger böyle illa alıcam deyip her s2000 ine enayi gibi atlayan insanlarımız oldukça bu arabalar bu FİYATLARDAN DÜŞMEZ!
    3 ay boyunca kimse almasın illa inecekler yada kovalıycaksın zorda kalan olunca patlatıcaksın.Gider m3 alırım diyenlere de fazlası ile hak veriyorummmm.M3 alan adam tamiri bakımı parasını zaten dert etmez. Cebine 70 bin koyan gider s2000 alırsa tamir parasını zaten düşünür.Lüx arabaya zengin adam biner.Boş muhabbet yapmaya gerek yok..

S2000 En fazla ederi sorunsuz boyasız kazasız olan 70 bin TL NOKTA!

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bence de çok, silvia17 arkadaşın dediklerine katılıyorum yani.

Tamam herkesin çarşısı pazar, herkesin de gönlünden geçeni versin.

İşin bu kısmına lafım yokta, 2 yıl önce bugün 90 istenen s2000 ler 45 liraya zar zor satılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum tarihleri yoksa erken bunama mı başladı

thedevil @ Olur da verirsin inşallah.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

ve kafamdaki fikri söylemek gerekirse mesela corvette alacağıma s 2000 daha mantıklı ayrıca trilyonluk biri olsam 911 carerra turbo yerine yine honda 2000 derim

S2000 lerin şimdiki piyasa fiyatları bana göre satana anasının ak sütü gibi helali hoş olsun parası olmayıp s2000 alamayanlar ya da parası olup neden bu kadar yükseldi diyenlerde gitsin başka araba alsın yahuuuu sanki millet arabasını ucuza satmak zorunda arkamla gülüyorum

ne adamlar varmış ? acıklasana bir surdan birader herkes bilsin ama pm'le atma olurmu burdan yazki görelim hep beraber..

kactıgmız ettimiz cekip gititmiz yok su forumda kime sorsan gosterir beni zaten zeki arkadaşım

sen niye gocundunki pahalı dedim. 17bin kmdeki slk ile aynı fiyatsa s2000 sacmalık vardır bu işte

sen alırmısın binermisin duvaramı carparmısın gobekte fırfır donermisin salonuna sokup biblo niyetinmi seyredersin bilmem .

ben almam dedim kotu demedim hiç bizaman ama ona gelene kdr baska alırım dedim buda benim keyfim.

bu ne boyle hondaya laf soletmicekler sanki gözüm yok arabanızda merak etmeyin. 3 sene hondada kullandım bir okadarda tiksindim kenarından köşesinden geçmem daha
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000'i tasarlayan Honda mühendisleri bu konuları görse, ulan biz bu arabayı yaparken bile bu kadar kafa yormadık derler herhalde
    Edeple gelen, lütufla gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silvia bazi sozlerinde hakaret var kardesim, nasil vag serisinin, m serisinin hastasi varsa Honda'nın da hastası var.sen 70 bin verirsin alirsin, bende param cebimde olur acimadan 100 bini gomerim o arabaya. Bundan 2 3 yil once kadar bkm s2000e extralariyla vs vs 120 bin diyolardi herkes karsi cikiyodu sasirmis vs vs diyolardi simdi stock s2000 bu fiyatlar madem istemiyosunuz bu arabayi, alternatiflerine bakin kardeşim milleti keriz yerine koymaniza gerek yok.adam 200 binde yazar.satiliyo mu satilmiyo mu ona bakarsin.

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zenginin malı züürtün çenesini yorarmış

Silvia17
    Misafir
    Ben orda hakaret edicek bir şey göremiyorum direk dogruları söyledim.İnsanlarımız kendi kendilerine piyasayı yükseltiyorlar başka bi şey değil.
    Adam 75 bine koymuş ya benim arabam fazlasını eder diyo 80 e koyuyor baskası oooo o arac 80 se benim ki 90 diyor insanlarda 90 iyidir diyo lap alıyor ondan sonra seyret durumu !
    Sen gidip trafikte yan mı verirsin yoksa ilk gördügün kavsakta 3 tur mu dönersin yoksa gidip insanların canına mı kastedersin bilmiyorum ama ben m3 ile yada evo ile yanından geçer el sallarım kopartırsın sinirle vites topuzunu olay bu kadar NET!
    Kendim bertone kullanıyorum görüyorum dikiz aynasından arkamdan koşan bmw leri s2000 leri roccoları yakalaya bilen yakalasın.Tebrik ederim ama sen insanların canına kasdetmeye devam edebilirsin.

Hala da söylüyorum s2000 gibi bir arabaya ben maksimum 70 bin tl veririm fazlası yazık günahtır ve m3 e evo ya yada corvette gibi arabalara yazık oluyor der konuyu kapatırım !!!

Silvia bazi sozlerinde hakaret var kardesim, nasil vag serisinin, m serisinin hastasi varsa Honda'nın da hastası var.sen 70 bin verirsin alirsin, bende param cebimde olur acimadan 100 bini gomerim o arabaya. Bundan 2 3 yil once kadar bkm s2000e extralariyla vs vs 120 bin diyolardi herkes karsi cikiyodu sasirmis vs vs diyolardi simdi stock s2000 bu fiyatlar madem istemiyosunuz bu arabayi, alternatiflerine bakin kardeşim milleti keriz yerine koymaniza gerek yok.adam 200 binde yazar.satiliyo mu satilmiyo mu ona bakarsin.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fabrikadan çıktıgından beri 35bin değer kazanmış senin araban

Ne güzel iş valla, 80 küsura al, bin gez toz (hiç bir yere dokunmadan) araba km yapsın, üretiminden 5sene geçsin üstüne para kazanarak sat. Bileydik pedere 2009da ev aldırmazdım, 5tane S2000 alsaymışız şimdi 3-4 evimiz birden olurdu ahuahahauhahauha
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hersey yarışmak vs vs değil. Keyif diye bişey var bide..benim kanim yasima gore hemen kaynamiyor sanirim bende bi sorun var.. m3 yada vette guzel degil demiyorum s2000 karsimda dursun onun hazzi yeter bana sen yarismaya devam et yazin acarim üstünü vtec aca aca gezerim keyfini surerim

Silvia17
    Misafir
    Bende sana diyorum ki o parayı o arabaya vermem o arabaya 100 bin veren 200 bin verir corvette alır üstünü açar gezer diyorum.
    Mesele üst açmaksa m3 cabrio alırım yada tt yada z4 ne biliyim onları alırım.
    Ama sen acık acık söylemesende ben anlıyabiliyorum senin ne yapmak istedigini üstünü açarım vtec aça aça giderim kavsakta da yanı verir giderim diyorsun bu kadar basit.En son senin yapmak istedigini yapanları gördüm cok yakın arkadaşlarım yaptılar s2000 aldılar kanka bak dikkat edin dedim tamam tamam dediler gecen de beni arıyorlar kanka cekici varmı ne oldu dedim kaldırıma patlamışlar bu kadar net. altında olunca emin ol o digerleri gibi sende yanı vericeksin.

Valla hersey yarışmak vs vs değil. Keyif diye bişey var bide..benim kanim yasima gore hemen kaynamiyor sanirim bende bi sorun var.. m3 yada vette guzel degil demiyorum s2000 karsimda dursun onun hazzi yeter bana sen yarismaya devam et yazin acarim üstünü vtec aca aca gezerim keyfini surerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi goz gezdirdim fiyatlara yurt disindada durum boyle sanirim.biz erkek milleti olarak cok bagiran seyleri seviyoruz galiba yatakta kariyi otobanda hondayi gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)