User Tag List

Sayfa 21/36 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
672 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

Silvia17
    Misafir
    Kimseye kendini begendirmeye clısmıyorsan yapanlara laf söylemeyeceksin.!
    Ben arabayı swap larım egzoz koyarım zenon takarım headers koyarım jant takarım basarım arabayı üstüne 15 bin liralık arabayı 40 bin liraya satarım kimsede bişi diyemez cünkü emek var parca parası var ama sen gider s2000 alırısn üstüne geçirir geçirmez ***** siteye aldıgının 10 bin lira fazlasına koyarsan adama dur derler ayıktın mı dedigim yeri !

Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese saygımız var bizim benim kendi görüşüm kardeşim bu ünal turan ama forumun çoğu da benim gibi düşünür kaldı ki ben örnekleme yaptım,s2000 fiyat konusunda gereksiz muhabbet yapmayalım kardeşim ben alırım yaparım beğenilmiş beğenilmemş hiç umrumda olmaz olmuyorda allaha şükür kimseye beğendirmek için bişeyler yapmıyoruz

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su unlem koymadan vazgecsen ?

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üslubunuz hiç hoş değil.
    Bak kardeşim herkesin görüşü kendine ben Param olsa temiz s2000 bulursam 120.000 veririm o anki piyasası ne ise o paraları veririm ve 2000 benim gözümde kategorisi olmayan bir araç ve ben bu düşüncemde kimseden alıntı yapıp post atmadım atmamda işim olmaz banane ama benim attığım mesajı haddi ve ayrıca benimle hukuku olmadan alıntı yapıp dalga geçer gibi mesaj atan olursada üslubum değişir düzelmez sen s2000 pahalı diyorsan banane ben bana göre normal rakam ve kategorisi olmayan bir araba diyorsam kime ne ???? Bana ilk önce bunun açıklamasını sen yap sonra benimle üslup tartışması yap kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben arabayı swap larım egzoz koyarım zenon takarım headers koyarım jant takarım basarım arabayı üstüne 15 bin liralık arabayı 40 bin liraya satarım kimsede bişi diyemez cünkü emek var parca parası var ama sen gider s2000 alırısn üstüne geçirir geçirmez ***** siteye aldıgının 10 bin lira fazlasına koyarsan adama dur derler ayıktın mı dedigim yeri !
    ya senle ben neyi tartışıyorum düz mantıkta gidiyosun hala arkadaş paran var mı s2000 alabiliyomusun alamıyomusun o zaman kendi arabanla takıl s2000 alıcak adamın cebinde parası varsa alır kimsede sen aa malmısın 80-100 milyar para verdin aldın diyemez sen ayıktın mı mevzuyu asıl

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo vtec yapıyo adam, 35 liraya satıyo. zaten araba hariç harcadığı para 40.000tl. Sen satarsan 15 liralık malı 40 liraya, haber ver.

ben senide ayıkırım merak etme
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ünal abimiz ahahahahahahha type r daki videoları geldi aklıma gülmekten kendimden geçtim ya hatırlayan biri link koyarsa konuya neşe gelsin abimizi analım
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazdığın cümle çok yanlış ve görecelidir kardeşim. Her aracın her insana göre kategorisi vardır,herkese sevdiği beğendiği araç eşsiz gelir ama gerçekleride görmek lazım.
    Bak ben şuanda 23 yaşındayım,arabalara olan merakım bana kuzenlerimden babamdan ve öz abimden geçti. Heralde bi 10 senedir bu kişiler sayesinde bu ortamların içindeyim.
    Bugüne kadar ne benim, ne yakın arkadaş çevremin ,ne kuzenlerimin ne de abimin hayalinde hiçbir zaman 's2000' almak olmadı buna inan.
    Böle konuşmak pek hoş değil farkındayım ama kendimi açıklamak için yazmak durumundayım. Benim abi ve kuzenlerim S2000'den daha pahalı araçlara da bindi,aynı fiyatlarda araçlara da bindi,daha ucuz araçlara da bindi ki hala da biniyorlar Allah'a şükür. Bugüne kadar daha 1 kere Honda ilanına açıp baktıklarını görmedim,S2000 almayı düşünüyoruz gibi bi cümle duymadım onlardan.
    Üstelik '0' fiyatı 70binlerdeyken bile ilgilendiklerini görmedim şimdiye kadar.
    Benim kendi arkadaş ortamım 15-20 kişilik,1 tanesinin bile hayalinde S2000 almak gibi bi düşünce yok. Bu demek değil ki S2000 5 para etmez,herkes bu arabayı kovalıyor seviyor diye bişey yok bunu söylemek istiyorum. Bu arabaya Mars'dan gelmiş gibi bakmak saçmalıktan öteye geçmez.
    Yani demek istediğim sadece S2000 değildir 10 kişiden 7sinin hayallerde yatan,böyle bi kavram yok.
    1 tane Sti'ı,1 tane Evo 6'yı,1 tane Megane RS Trophy'i,1 tane E36 M3'ü 2 tane S2000' değişmeyecek tanıdıklarım var.

Piyasasına gelince,satılmasa hiçkimse 100 bin fiyat koymaz. 30 bin'e VTİ satan insanlar varken, 60 bin tl'ye typer satan insanlar varken bu adamlar kaç para yazsınlar ki?
    dogrudur ama ben kendi düşüncemi yazmıştım orda

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay sıcayım s2000'nize hayatta daha önemli sorunlarda var !! Misal montla sıçın,anlıcaksınız

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır benim anlamadığım siz burda neyin tartışmasını yapıyorsunuz yahu arkadaş Honda piyasası yükseldiyse almayın abi, Opel alın Şahin alın ne bilim ya da paranız varsa gidin corvette alın meserati alın Honda 2000 almayın abi Honda almayın Hondacılar kazıkçı uzak durun bence

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay sıcayım s2000'nize hayatta daha önemli sorunlarda var !! Misal montla sıçın,anlıcaksınız

körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hahahahahah abi o stresi yaşadım şuan

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savunduğun tip bu mu yani , yanlış hatırlıyosundur sandım ama yok ciddisin.
    -Fırat

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Puahahhaha kanka tamda bundan bahsedıyodum işte,ulan s2k arabamı !! saldırın lan bana canıma susadım,s2k yaramaz,s2k dandik adres verıyom biri sevabına sırtımda odun kırsın

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kardeşim herkesin görüşü kendine ben Param olsa temiz s2000 bulursam 120.000 veririm o anki piyasası ne ise o paraları veririm ve 2000 benim gözümde kategorisi olmayan bir araç ve ben bu düşüncemde kimseden alıntı yapıp post atmadım atmamda işim olmaz banane ama benim attığım mesajı haddi ve ayrıca benimle hukuku olmadan alıntı yapıp dalga geçer gibi mesaj atan olursada üslubum değişir düzelmez sen s2000 pahalı diyorsan banane ben bana göre normal rakam ve kategorisi olmayan bir araba diyorsam kime ne ???? Bana ilk önce bunun açıklamasını sen yap sonra benimle üslup tartışması yap kardeşim
    ben size s2000 ile ilgili düşüncelerinizle ilgili olarak yada bir başkasının sizin postunuzu alıntı yapmasıyla ilgili herhangi birşey demedim.sadece üslübunuz hoş değil dedim.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puahahhaha kanka tamda bundan bahsedıyodum işte,ulan s2k arabamı !! saldırın lan bana canıma susadım,s2k yaramaz,s2k dandik adres verıyom biri sevabına sırtımda odun kırsın

körler sağırlar

Silvia17
    Misafir
    Bunları mı savunalım
    Crazy Honda S2000 in Turkey - YouTube

Honda S2000 Araç içi Kamera Yanlama | Türkiye - YouTube

Need for Speed Turkish Honda S2000 - YouTube

Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savunduğun tip bu mu yani , yanlış hatırlıyosundur sandım ama yok ciddisin.

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 güzel araba ama mimlenmiş araba polis gördügü yerde durduruyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)