Merthan Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazdığın cümle çok yanlış ve görecelidir kardeşim. Her aracın her insana göre kategorisi vardır,herkese sevdiği beğendiği araç eşsiz gelir ama gerçekleride görmek lazım.
Bak ben şuanda 23 yaşındayım,arabalara olan merakım bana kuzenlerimden babamdan ve öz abimden geçti. Heralde bi 10 senedir bu kişiler sayesinde bu ortamların içindeyim.
Bugüne kadar ne benim, ne yakın arkadaş çevremin ,ne kuzenlerimin ne de abimin hayalinde hiçbir zaman 's2000' almak olmadı buna inan.
Böle konuşmak pek hoş değil farkındayım ama kendimi açıklamak için yazmak durumundayım. Benim abi ve kuzenlerim S2000'den daha pahalı araçlara da bindi,aynı fiyatlarda araçlara da bindi,daha ucuz araçlara da bindi ki hala da biniyorlar Allah'a şükür. Bugüne kadar daha 1 kere Honda ilanına açıp baktıklarını görmedim,S2000 almayı düşünüyoruz gibi bi cümle duymadım onlardan.
Üstelik '0' fiyatı 70binlerdeyken bile ilgilendiklerini görmedim şimdiye kadar.
Benim kendi arkadaş ortamım 15-20 kişilik,1 tanesinin bile hayalinde S2000 almak gibi bi düşünce yok. Bu demek değil ki S2000 5 para etmez,herkes bu arabayı kovalıyor seviyor diye bişey yok bunu söylemek istiyorum. Bu arabaya Mars'dan gelmiş gibi bakmak saçmalıktan öteye geçmez.
Yani demek istediğim sadece S2000 değildir 10 kişiden 7sinin hayallerde yatan,böyle bi kavram yok.
1 tane Sti'ı,1 tane Evo 6'yı,1 tane Megane RS Trophy'i,1 tane E36 M3'ü 2 tane S2000' değişmeyecek tanıdıklarım var.
Piyasasına gelince,satılmasa hiçkimse 100 bin fiyat koymaz. 30 bin'e VTİ satan insanlar varken, 60 bin tl'ye typer satan insanlar varken bu adamlar kaç para yazsınlar ki?