User Tag List

Sayfa 23/36 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
672 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kskrhnegatif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 yaşındaki çocuk bile piyasaya hakim anasını satim. Ne hondaymış. Abartmayın abiler; kardeşler bukadar. Dünya malı sonuçta. Alan alsın, satan satsın. Ben daha hiç görmedim malını kötüleyeni. Herkes bi atar gider birbirine. Yüzyüze gelsen burdan çoğu adam cümle kuramaz. Klavye başka oluyor. Gerek yok bu kadar polemiğe. Sen 1.4 hondana 17+ tl, 1.6 sına 20+tl istersen; ben bebek e36 320'me 30 isterim. Herkes kabullensin bunu.
    ama ama , honda sorunsuz , sizin 3.20 ler sanayiden çıkmıyor ya gerekli donanım hondalarda , sizin + ları gereksiz koymuşlar , ruhtan çalmışlar

Yanlış anlamayın sonuna kadar katılıyorum..
    -Fırat

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda sizde haklisiniz yazimi su sekilde duzelteyim o araci alacak durumum var ise hadi girip su techte fiyatini dusureyim olay cikarayimda alayim SAHSEN demem. komik yani diyen varsada amaci bu olan varsada pes dusmesse almam bukadar basit aslinda.
    olay otomatik olarak böyle oluyor ama, orda burda S2000 böyle şöyle, yok EP3 daha iyi,yok yürümez,yok gereksiz,yok boş araba,donanım fakiri,yok teneke vs. vs.....
    Yahu araba sonuç olarak Honda, McLaren değil bu. Donanımı dönemine göre de şimdiye göre de boş. Kalitesi çok üst sınıf değil, bunları görmemek için zaten kör olmak lazım. Şekli güzel, performansı iyi.. Fiyatı şu. Tutup da hiçbir araç için "fiyatı tavan yaptı, lanet olsun yeter artık, zaten tırt bir araba neden bu kadar pahalı" diye konu açmadım, sürekli bu şekilde konuşarak insanların kafasında "ulan bu S2000 harbiden böyle almayalım" imajı yaratılıyor etrafta. Her zaman diyorum hatta araç içinde kullanırken bile diyorum, çok daha iyi araçlar var alınabilecek; ama araba sırf bu kadar spekülatif olması dolayısı ile bile cezbediyor insanı, özel bir araç gibi hissettiriyor çünkü herkes hakkında birşey konuşuyor, gören bakıyor bi daha bakıyor, ve sadece Türkiyeye özgü olarak (çünkü sayı olarak az var, temiz olarak hiç yok) fiyatı da yüksek....

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu idik yarışına döndü kimin daha çok parası var yazsın 1. Seçiyoruz

Silvia17
    Misafir
    Böyle de canımı ye

Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay otomatik olarak böyle oluyor ama, orda burda S2000 böyle şöyle, yok EP3 daha iyi,yok yürümez,yok gereksiz,yok boş araba,donanım fakiri,yok teneke vs. vs.....
    Yahu araba sonuç olarak Honda, McLaren değil bu. Donanımı dönemine göre de şimdiye göre de boş. Kalitesi çok üst sınıf değil, bunları görmemek için zaten kör olmak lazım. Şekli güzel, performansı iyi.. Fiyatı şu. Tutup da hiçbir araç için "fiyatı tavan yaptı, lanet olsun yeter artık, zaten tırt bir araba neden bu kadar pahalı" diye konu açmadım, sürekli bu şekilde konuşarak insanların kafasında "ulan bu S2000 harbiden böyle almayalım" imajı yaratılıyor etrafta. Her zaman diyorum hatta araç içinde kullanırken bile diyorum, çok daha iyi araçlar var alınabilecek; ama araba sırf bu kadar spekülatif olması dolayısı ile bile cezbediyor insanı, özel bir araç gibi hissettiriyor çünkü herkes hakkında birşey konuşuyor, gören bakıyor bi daha bakıyor, ve sadece Türkiyeye özgü olarak (çünkü sayı olarak az var, temiz olarak hiç yok) fiyatı da yüksek....

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kskrhnegatif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda bambaşkadır benim için bak. Çok ta severim. Ha sen kalkıp 1.4, 1,6'lara o paraları hak hukuk görüyorsan ben 30+ istesem konuşamaman lazım. Understand me?
    i dont understand ur fuckn brain hak hukuk görmüyorum zaten. ünal turanmış vırık cırık her kimse piyasada 14 lük arabaya yay jant yaptı diye 19 yazıyorsa o adamın ve alıcının problemidir. bize o arabayı almamak düşer. bu s2k içide geçerli. aynı mantıkta satılan bir s2k beğendiyseniz fiyat uygun değilse almazsın olur biter. ama devamında haydi hoppaaa tt ye gireyimde s2k ları biraz boklayım olmamalı. ben mesela 30-36-46 m3 çok severim. şimdi ankarada yüzde 90 ı ulus cebeci pavyon king diyip boklasam elime ne geçicek ? piyasa mı düşecek ?

lafın özü herkes istediğini alır. ister 50 lik malı 100e alır ister 40 a alır. he ben honda hastası bir adam olarak tasvip ediyor muyum rakamları hayır. alır mısın ? evet. çünkü tek hayalim.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ama , honda sorunsuz , sizin 3.20 ler sanayiden çıkmıyor ya gerekli donanım hondalarda , sizin + ları gereksiz koymuşlar , ruhtan çalmışlar

Yanlış anlamayın sonuna kadar katılıyorum..
    Estafurullah dostum, katılmayan da olabilir illaki. Bu kadar abartılmasını anlamıyorum ben. Tamam eyvallah ben de hondayı seviyorum, teknolojisine; performansına saygı duyuyorum ama ne bu bukadar kardeş, kardeşi düşman edecek kadar? Bırak yahu alan alsın, satan satsın. Diğer arkadaş yorum yapmış benim gönderime. E donanım fakiri hondana serbest piyasa diyebiliyorsan ben bmw'me istediğim fiyatı koyarım. Ha bmw de örnek ha. Mazda sahipleri de koyar, wv sahipleri de, peugeot sahipleri de. Yok sunroof yokmuş yok bilmemne diye aranma o zaman. Hevle vela..

Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i dont understand ur fuckn brain hak hukuk görmüyorum zaten. ünal turanmış vırık cırık her kimse piyasada 14 lük arabaya yay jant yaptı diye 19 yazıyorsa o adamın ve alıcının problemidir. bize o arabayı almamak düşer. bu s2k içide geçerli. aynı mantıkta satılan bir s2k beğendiyseniz fiyat uygun değilse almazsın olur biter. ama devamında haydi hoppaaa tt ye gireyimde s2k ları biraz boklayım olmamalı. ben mesela 30-36-46 m3 çok severim. şimdi ankarada yüzde 90 ı ulus cebeci pavyon king diyip boklasam elime ne geçicek ? piyasa mı düşecek ?

lafın özü herkes istediğini alır. ister 50 lik malı 100e alır ister 40 a alır. he ben honda hastası bir adam olarak tasvip ediyor muyum rakamları hayır. alır mısın ? evet. çünkü tek hayalim.
    Vallahi bende marka fanatikliği yok kardeşim, Bmw'yide seviyorum, Hondayı'da, Mazda'yıda. Bildiğim iyi araba=iyi para. Bunu bilir, bunu söylerim. Herkesin fikrine saygım var. İlk yazdığın post abes olmuş sadece. Geri kalana katılıyorum.
    Drive to win!

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu tamda bu işte biri araba satıcak ilanlara bakıyor adam yazmış zaten abartı birine belki itelerim diye 80 bin tl onu gören la bu ara 80 bin se benim ki 85 bin eder baskası bu 85 se benim ki 100 bin eder diye olay böyle gidiyor serbest piyasa hersey.Kim kime itelerse diye yazan yazana piyasada satılık olarak geziyor hepsi işte boş boş. Diger araç sahıpleri de aynı kafada diyo s2000 100 bin se benim corvette 200 bin eder yada civic sahibi görüyor ana s2000 100 bin tl ediyorsa benim 1.6 si eder 35 bin tl s2000 den ne eksigi var diyo.Piyasa bu durumda direk patlıyor işte ama benim tek takıldıgım nokta arabayı komple boyasan 10 bin fark etsin pertten koysan 30 bin fark etsin bu 65 bin tl lik fark nerden geliyor ben bunu anlamıyorum.Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.

Vede söyle bişi var adam 15 bine civic alıyor gecelerce ugrasıyor cabalıyor 200+ yapıyor görünüm harika hersey harika ve bence fazlası ile de 30,35 binleri hak edecek arabalar var piyasada haklarını yememek lazım.Onat kardeşimiz da bu olaya dahil yani ne kadar para istese mesela aracına ederini alması lazım.
    onat kardeşin 11 e arabasını aldı. 102 bin km de 2. sahibinde. iç kısmında nokta hatasız. kasada kozmetik düzeltmeler farzdı. ben ellemedim orj bozmadım. sonra para sıkıntısı yaşadım okulum için sattım. sattığım adam erman arseven konya camiası bilir. pırlanta gibi çocuk. 2-3 ay sonra konuştuk sen nasıl bir araba almışsın birader dedi bana. orj sinyallerine kadar duran bir araçtı. ben bu arabayı aldığımdan düşüğe sattım ermana. bende bilirdim 14 yazmayı ki hak ederdi bence. ama ben rahat uyuyamazdım. he dicekler ki alan memnun sanane. olsun ben fırsattan istifade etmem. sevmem böyle bir ticareti.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye VSA sız sadece onu ayıkamadım?

Sabahtan beri bunu demeye çalışıyorum; kim ne isterse onu alır, bunun için konu açılmaz yani.
    Şile otobanı fatihi
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şile otobanı fatihi
    ayrıca da tüplü ve öfkeli

Silvia17
    Misafir
    Sen orayı bilirsin alemdag da sofular köyü sapagına gelmeden hemen önce ki o kesin virajı 180 le giderken vsa sız bi s2000 le döndürsenize arkadaşı Bi toplayalım önce karsı seride sonrada sarampole uctuktan sonra alırız biz o arkadaşı Neden vsa sız diyor bana

Şile otobanı fatihi

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen orayı bilirsin alemdag da sofular köyü sapagına gelmeden hemen önce ki o kesin virajı 180 le giderken vsa sız bi s2000 le döndürsenize arkadaşı Bi toplayalım önce karsı seride sonrada sarampole uctuktan sonra alırız biz o arkadaşı Neden vsa sız diyor bana
    S2000 e gerek yok, 180 le M3 ile de dönemeyebilirsin orayı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 e gerek yok, 180 le M3 ile de dönemeyebilirsin orayı..
    viraj dönmek için illa 911 turbo s aldırcaklar ya

Silvia17
    Misafir
    Hahahahh Ordaki viraj çok ünlüdür de ondan her sene bir sürü bilmeyen arac patlar orda.O yüzden orayı örnek vermiştim ben Bir gün al gel arabayı deneyelim senle de. (Laf sokma yada yarış cabası degil ciddiyeten merak ! )

Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    viraj dönmek için illa 911 turbo s aldırcaklar ya

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuştuğun kişidede s2000 var ve Alemdağda oturuyor Sofular köyü neresi bilmiyorum, 7 yıldır Alemdağdayım ve ilk defa duydum sanırım
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahahh Ordaki viraj çok ünlüdür de ondan her sene bir sürü bilmeyen arac patlar orda.O yüzden orayı örnek vermiştim ben Bir gün al gel arabayı deneyelim senle de. (Laf sokma yada yarış cabası degil ciddiyeten merak ! )
    Sor bakalım asıl o senle deneyecek mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim A6 Tdi var sana uymaz yani gemi gibi araba rekabet ortamı olmaz sen takıl kendinle okey

Silvia17
    Misafir
    Sen baya kaçırmışsın olayı neyse sorun yok.yakında haberlere cıkarlar gene görürsünüz tam neresi oldugunu

Konuştuğun kişidede s2000 var ve Alemdağda oturuyor Sofular köyü neresi bilmiyorum, 7 yıldır Alemdağdayım ve ilk defa duydum sanırım

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180le vsa nın araba koptuğunda seni kurtaracağını düşünücek kadar cahilsen diyecek bişey yok zaten.
    Ünal turaaaaaaaaaan tedaviye devaaaaam panpa Allah'ım korusun.

Silvia17
    Misafir
    Yarış istemiyorum zaten Yanlış anladın işte arabanı al gel bende bineyim içine beraber dönelim ordaki virajı 180+ ile ama senin araban rahat döner gibime geliyor a6 yani daha da belasını aramaz herhalde dönemeyipte
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim A6 Tdi var sana uymaz yani gemi gibi araba rekabet ortamı olmaz sen takıl kendinle okey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)