User Tag List

Sayfa 22/36 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
672 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanlarda bi s2k var hani e plaka mugen jantlı olan,onun ılk sahıbı arkadasımdı,böle forumlarla falanda işi yok..o aracı ılk bana 60 bin liraya al dedi,hatta c5 corvette vardı bende ozaman..takasa girelim uzerine bısey ıstemem dedı..kı ozaman sadece bı tamponu surtmustu,kusur dersek tek kusuru oydu..ve mat sıyah kaplamaydı..arac henüz yaa 6000 kmde yada 9000 bındı tam hatırlamıyorum..uzun olmasa videosunu yüklüycem,ama ugrasamam şimdi bu fıyatlara noldu pekı..hee ben almadım arabayı ama 65 bıne bı galerıye vermıstı bahcelıevlere..adamlar bayram etmiştir heralde

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben size s2000 ile ilgili düşüncelerinizle ilgili olarak yada bir başkasının sizin postunuzu alıntı yapmasıyla ilgili herhangi birşey demedim.sadece üslübunuz hoş değil dedim.
    İşte bende size neden üslubumun bozulduğunu anlatmaya çalıştım siz bana öyle dediniz diye bir kelime çıkmadı ağzımdan

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya herkes şu parası olanlar biner s2'ya muhabbetini geçsin, parası olan binmiyor maalesef s2k'lara.. yakıtından, vergi avantajından, parça çoklugundan kısaca bakımları ve maaliyetlerinin az olmasındandır bu s2k'lara olan talep meselesi, çocukluk hayali olanları es geçiyorum çünkü hayatlarının belli dönemlerinde bişey yaşamış olabilirler bu istekleri ile ilgili.. onlar 100 de verir 120 de, saygı duyarım

bana göre s2k fazlaca süslenmiş sağlam olmayan kısa süre içerisinde taşları bozulan mezarlar gibidir, fazlaca gösterişli ama boş

konforu ve sürüş zevki olan, +200'lerde saatlerce keyif yapabileceğim kısaca sağlam ve uzun ömürlü olabilecek beni sıkıntıya düşürmeyecek bi bmw'yi tercih ederim o ayrı, bu da tamamen arabadan ne beklediğin ile alakalıdır, kimi arkadan itişin zevkini kimi boş konsol ama yardır güldür bi s2k tercih eder

insanlar hayallerini ve beklentilerini de cebindeki kağıt parçasına göre şekillendirmekte ve ona göre de karşı savunmalar ile başka markalara *** atmaktadırlar

siz ne kadar *** atarsanız atın bi gerçek vardır z4 hala üretilmekte olup insanların uzanamayacakları bi yerlerde durmaktadır, s2k ise ortalık malı olma durumuna geçmeye başlamıştır
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İğrenç apaçi arabası ya.
    Bende satmaya çalışıyorum zaten 40a falan verirsem ünal abiden 1.4is alıcam tek hayalim.
    Ünal abi çok iyi biri benim s2000le 1.4is i kafa kafaya değişiyor ama babam izin vermiyor.
    Off yada pejoyumu alsam yeşil zenonlu.
    Bide benim araba vsa sız 200le yarışıyorum geçen gün Allahtan arkadaşın vsa lı s2000iyleydikte 250 de falan *** koptu vsa tuttu Allah korudu lanet araba yolda bile durmuyo ya.
    Almayın kodumun arabasını çok kötü çok.

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes gidip z4 alsin bizim sitede 17 tane var z4 tek s2k var hepside nedense arabanin yanina gelip bakiyo )

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya herkes şu parası olanlar biner s2'ya muhabbetini geçsin, parası olan binmiyor maalesef s2k'lara.. yakıtından, vergi avantajından, parça çoklugundan kısaca bakımları ve maaliyetlerinin az olmasındandır bu s2k'lara olan talep meselesi, çocukluk hayali olanları es geçiyorum çünkü hayatlarının belli dönemlerinde bişey yaşamış olabilirler bu istekleri ile ilgili.. onlar 100 de verir 120 de, saygı duyarım

bana göre s2k fazlaca süslenmiş sağlam olmayan kısa süre içerisinde taşları bozulan mezarlar gibidir, fazlaca gösterişli ama boş

konforu ve sürüş zevki olan, +200'lerde saatlerce keyif yapabileceğim kısaca sağlam ve uzun ömürlü olabilecek beni sıkıntıya düşürmeyecek bi bmw'yi tercih ederim o ayrı, bu da tamamen arabadan ne beklediğin ile alakalıdır, kimi arkadan itişin zevkini kimi boş konsol ama yardır güldür bi s2k tercih eder

insanlar hayallerini ve beklentilerini de cebindeki kağıt parçasına göre şekillendirmekte ve ona göre de karşı savunmalar ile başka markalara *** atmaktadırlar

siz ne kadar *** atarsanız atın bi gerçek vardır z4 hala üretilmekte olup insanların uzanamayacakları bi yerlerde durmaktadır, s2k ise ortalık malı olma durumuna geçmeye başlamıştır
    yaş olarak s2000 le aynı olanlar gayet ulaşılabilir durumdalar bunu es geçmişsin. alacak olsam hayatta s2000 e istenen paraları vermeyi düşünmem ama o yaştaki bir z4 ten çok çok daha güzel olduğu kesin

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 üretimi devam etseydi,mtv artışıydı falan filan 90 lira olurdu sıfırı taş çatlasın.
    Açıp bi 0 km z4 fiyatlarına bakıveriniz..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler 18 e nokta Si var düşünürseniz ))))))))))))

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z4 almış,ama hala camdan öcü görmüş gibi S2000'e bakan 10'larca kişi ile karşılaştım yolda. Sanki altındaki araç roadster değil, durmuş beni kesiyor.. Böyle bir durum BMW vs S2000'de Teknolojik olarak dolu araçlar ama ruh yok aga bence. Z4 ün nesi ulaşılmaz onu da anlayamadım. 3.0 veya son kasada 2.8 altı tırt zaten.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bertone vardı kardeşim. Bertone 210 beygir benim. İsteyen varsa da şile yolunda vsa sız s2000 alan gelebilir kapısabiliriz.Yanlız boşa yarışmam onu da söyliyeyim.
    Cünkü denemek isteyen cok oldu denedik yendikte yenildikte.
    ya sen ne değişik bir kardeşsin öyle silvia kardeş. sen roll drag koşturursun adam yanlar. sen buckingham sarayı doğumlusun kraliyet ailesinden geliyorsun da neden roll drag koşturuyorsun silvia kardeş.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Silvia17
    Misafir
    Konu yanlız baya başka yerlere kaymaya başladı.
    İlan No 141334425
    İlan No 148492832

Bu iki aracın arasında ki maddi farkın tek sebebi 22 bin km farkları olması gibi görünüyor suan bakarsak içini bilemeyiz ama 2 side temiz duruyor.
    İşte benim en başından beri demek istedigim nokta 2 araba da aynı hiçbir farkları yok adam 90 bin tl yazmış e o zaman mavi bi tane full body kitli bi s2000 vardı o adamın aracına 150 bin tl yazması lazım olay burdan zincir zincir büyüyor.Bütün civiclerin arasında 1.6 si lerden bahsediyorum 10 bin TL Oynarken neden s2000 lerde fiyat birden 60 bin lerde 125 bin lere cıkıyor neredeyse 2 katına katlanıyor bu kadar fark anormal degil mi ? arabayı komple boyasan 10 bin fark etsin pertten koysan 30 bin fark etsin bu 65 bin tl lik fark nerden geliyor ben bunu anlamıyorum.Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bertone vardı kardeşim. Bertone 210 beygir benim. İsteyen varsa da şile yolunda vsa sız s2000 alan gelebilir kapısabiliriz.Yanlız boşa yarışmam onu da söyliyeyim.
    Cünkü denemek isteyen cok oldu denedik yendikte yenildikte.
    Niye VSA sız sadece onu ayıkamadım?

Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.
    Sabahtan beri bunu demeye çalışıyorum; kim ne isterse onu alır, bunun için konu açılmaz yani.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde su burda piyasayi dusurmeye calisiyorlar diyenleri tebrik etmek istiyorum 80_100 binlik araclara bakicam fiyati dussun diye isim gucum yok forumda ortam kurucam ahahahaaha altinizdaki araba coook guzel bende hastasiydim ama gordugum birkac kisi haric digerleri fazla abartiyor altindakini... hastasiydim bu aracin once fiyatlati sonra temizi pek olmayisi sonrada kullanicilarin garip yorumlari soguttu zaten. Biz nasil alanlara o parayi veren soyle boyledir demiyorsak sizde alamayan fakirdir muhabbeti yapmayin bu forumda ne adamlar var sahinden inip o fiyatlarda araca gecenler.. bu para tek sizde yok malesef
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde su burda piyasayi dusurmeye calisiyorlar diyenleri tebrik etmek istiyorum 80_100 binlik araclara bakicam fiyati dussun diye isim gucum yok forumda ortam kurucam ahahahaaha altinizdaki araba coook guzel bende hastasiydim ama gordugum birkac kisi haric digerleri fazla abartiyor altindakini... hastasiydim bu aracin once fiyatlati sonra temizi pek olmayisi sonrada kullanicilarin garip yorumlari soguttu zaten. Biz nasil alanlara o parayi veren soyle boyledir demiyorsak sizde alamayan fakirdir muhabbeti yapmayin bu forumda ne adamlar var sahinden inip o fiyatlarda araca gecenler.. bu para tek sizde yok malesef
    3 ay bekleyin el mahkum indirecekler fiyatı zihniyeti size neyi anlatıyor? Ha öyle birşeyin olacağından değil de, zihniyet bildiğin piyasayı öldürme üzerine kurulu. S2000 lanet bir araç cidden,satışa çıkardığım dönemde keşke yanımda olsaydınız. Telefonda X diyorum OK diyor adam, araç başına geliyor X-5 diyor , ok hadi olsun diyorum, almaya gidiyoruz X-10 olmuş fiyat valla bu kadar param var.. Ondan sonra gidip X+15 lik arabayı alıyor Benden alsa üzeirne ekleyip 2 ay sonra satışa çıkarıcak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 yaşındaki çocuk bile piyasaya hakim anasını satim. Ne hondaymış. Abartmayın abiler; kardeşler bukadar. Dünya malı sonuçta. Alan alsın, satan satsın. Ben daha hiç görmedim malını kötüleyeni. Herkes bi atar gider birbirine. Yüzyüze gelsen burdan çoğu adam cümle kuramaz. Klavye başka oluyor. Gerek yok bu kadar polemiğe. Sen 1.4 hondana 17+ tl, 1.6 sına 20+tl istersen; ben bebek e36 320'me 30 isterim. Herkes kabullensin bunu.
    Drive to win!

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 ay bekleyin el mahkum indirecekler fiyatı zihniyeti size neyi anlatıyor? Ha öyle birşeyin olacağından değil de, zihniyet bildiğin piyasayı öldürme üzerine kurulu. S2000 lanet bir araç cidden,satışa çıkardığım dönemde keşke yanımda olsaydınız. Telefonda X diyorum OK diyor adam, araç başına geliyor X-5 diyor , ok hadi olsun diyorum, almaya gidiyoruz X-10 olmuş fiyat. Ondan sonra gidip X+15 lik arabayı alıyor
    Aslinda sizde haklisiniz yazimi su sekilde duzelteyim o araci alacak durumum var ise hadi girip su techte fiyatini dusureyim olay cikarayimda alayim SAHSEN demem. komik yani diyen varsada amaci bu olan varsada pes dusmesse almam bukadar basit aslinda.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kskrhnegatif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 yaşındaki çocuk bile piyasaya hakim anasını satim. Ne hondaymış. Abartmayın abiler; kardeşler bukadar. Dünya malı sonuçta. Alan alsın, satan satsın. Ben daha hiç görmedim malını kötüleyeni. Herkes bi atar gider birbirine. Yüzyüze gelsen burdan çoğu adam cümle kuramaz. Klavye başka oluyor. Gerek yok bu kadar polemiğe. Sen 1.4 hondana 17+ tl, 1.6 sına 20+tl istersen; ben bebek e36 320'me 30 isterim. Herkes kabullensin bunu.
    işte sende 155 hp lik sadece sıralı 6 zevki veren arabana 30 istersen, bende gider 200 beygir typerıma 45 isterim. senin bakış açın üzerine yazıldı bu msj.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Silvia17
    Misafir
    Konu tamda bu işte biri araba satıcak ilanlara bakıyor adam yazmış zaten abartı birine belki itelerim diye 80 bin tl onu gören la bu ara 80 bin se benim ki 85 bin eder baskası bu 85 se benim ki 100 bin eder diye olay böyle gidiyor serbest piyasa hersey.Kim kime itelerse diye yazan yazana piyasada satılık olarak geziyor hepsi işte boş boş. Diger araç sahıpleri de aynı kafada diyo s2000 100 bin se benim corvette 200 bin eder yada civic sahibi görüyor ana s2000 100 bin tl ediyorsa benim 1.6 si eder 35 bin tl s2000 den ne eksigi var diyo.Piyasa bu durumda direk patlıyor işte ama benim tek takıldıgım nokta arabayı komple boyasan 10 bin fark etsin pertten koysan 30 bin fark etsin bu 65 bin tl lik fark nerden geliyor ben bunu anlamıyorum.Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.

Vede söyle bişi var adam 15 bine civic alıyor gecelerce ugrasıyor cabalıyor 200+ yapıyor görünüm harika hersey harika ve bence fazlası ile de 30,35 binleri hak edecek arabalar var piyasada haklarını yememek lazım.Onat kardeşimiz da bu olaya dahil yani ne kadar para istese mesela aracına ederini alması lazım.

Alıntı kskrhnegatif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte sende 155 hp lik sadece sıralı 6 zevki veren arabana 30 istersen, bende gider 200 beygir typerıma 45 isterim. senin bakış açın üzerine yazıldı bu msj.
    Honda bambaşkadır benim için bak. Çok ta severim. Ha sen kalkıp 1.4, 1,6'lara o paraları hak hukuk görüyorsan ben 30+ istesem konuşamaman lazım. Understand me?
    Drive to win!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)