ya herkes şu parası olanlar biner s2'ya muhabbetini geçsin, parası olan binmiyor maalesef s2k'lara.. yakıtından, vergi avantajından, parça çoklugundan kısaca bakımları ve maaliyetlerinin az olmasındandır bu s2k'lara olan talep meselesi, çocukluk hayali olanları es geçiyorum çünkü hayatlarının belli dönemlerinde bişey yaşamış olabilirler bu istekleri ile ilgili.. onlar 100 de verir 120 de, saygı duyarım
bana göre s2k fazlaca süslenmiş sağlam olmayan kısa süre içerisinde taşları bozulan mezarlar gibidir, fazlaca gösterişli ama boş
konforu ve sürüş zevki olan, +200'lerde saatlerce keyif yapabileceğim kısaca sağlam ve uzun ömürlü olabilecek beni sıkıntıya düşürmeyecek bi bmw'yi tercih ederim o ayrı, bu da tamamen arabadan ne beklediğin ile alakalıdır, kimi arkadan itişin zevkini kimi boş konsol ama yardır güldür bi s2k tercih eder
insanlar hayallerini ve beklentilerini de cebindeki kağıt parçasına göre şekillendirmekte ve ona göre de karşı savunmalar ile başka markalara *** atmaktadırlar
siz ne kadar *** atarsanız atın bi gerçek vardır z4 hala üretilmekte olup insanların uzanamayacakları bi yerlerde durmaktadır, s2k ise ortalık malı olma durumuna geçmeye başlamıştır