User Tag List

Sayfa 31/36 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
672 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müzik dinlemeyi çok seviyorsan araban 5 bin tl lik bi arabada olsa istersen 50 bin tl lik bi müzik sistemi yaptırırsın dinlersin kaliteli müzik dinliycem diye 400 bin eu vermeme gerek varmı olayı bentleyle karşılaştırmandan dolayı bende mantığına hayran kaldım spor araba dediğin yarış arabası değilse bildiğin güneşli güzel hava arabasıdır klimayla geziceksem ne anladım

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müzik dinlemeyi çok seviyorsan araban 5 bin tl lik bi arabada olsa istersen 50 bin tl lik bi müzik sistemi yaptırırsın dinlersin kaliteli müzik dinliycem diye 400 bin eu vermeme gerek varmı olayı bentleyle karşılaştırmandan dolayı bende mantığına hayran kaldım spor araba dediğin yarış arabası değilse bildiğin güneşli güzel hava arabasıdır klimayla geziceksem ne anladım
    Hiç bir sonradan yapılma ses sistemi, fabrika çıkışı kadar başarılı olamaz.. Çünkü bang&olufsen, harman kardon vs. gibi firmalar ses mühendisleri kullanarak sistemlerini tasarlar. Şöyle ki, arabanın dikiz aynasının durduğu konum bile o akustiği değiştirebilir ve ona uygun şekilde çalışmalar yapılır. yani seven için en az bir sunroof kadar değerlidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyseki bukadar insan daha mx-5 i denemedi

sakın almayın çok kötü araba
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir sonradan yapılma ses sistemi, fabrika çıkışı kadar başarılı olamaz.. Çünkü bang&olufsen, harman kardon vs. gibi firmalar ses mühendisleri kullanarak sistemlerini tasarlar. Şöyle ki, arabanın dikiz aynasının durduğu konum bile o akustiği değiştirebilir ve ona uygun şekilde çalışmalar yapılır. yani seven için en az bir sunroof kadar değerlidir
    teknovol Kevork abi audilerin bang&olufsen lerini bmwlerin rangelerin harman kardonlarını boşuna söküyo o zaman. bir takım yani 2 tane mid ve crossoverına 10 bin tl veren insanlar var fabrikadan çıkanı çöpe atıp hiçbiri fabrikanın yaptığı gibi olmaz demek yanlış olmuş bence..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teknovol Kevork abi audilerin bang&olufsen lerini bmwlerin rangelerin harman kardonlarını boşuna söküyo o zaman. bir takım yani 2 tane mid ve crossoverına 10 bin tl veren insanlar var fabrikadan çıkanı çöpe atıp hiçbiri fabrikanın yaptığı gibi olmaz demek yanlış olmuş bence..
    Katılıyorum. Aracın akustik düzenini değiştirmiyorsun ki dikiz aynası aynı yerde,kapı döşemesi aynı yerde. Ses kalitesi artıyor bariz olarak, Harman Kardon vs. de oldukça iyi ama onlardan da iyisi yok değil. Ha hiçbir ses sistemi araçlarda opsiyonel olarak alınanlar kadar kazık değil dersen ona katılırım. Bang&Oulfsen'e deli gibi para veriyorsun, o paraya içerde sana Sensation White konseri atmosferi yaşatan sistemler edinilir. Bahsettiğim deli gibi bas vuran sistemler değil, ses kalitesi ve akustik olarak mükemmel sistemler yapılıyor. Ford Focus'a yapmışlar, böyle bir sistemi ne Bentley'de ne de Audi'de dinlemedim. Her bir enstürman ayrı ayrı duyuluyor,gözünü kapatıyorsun sanki önünde sahne var gibi.

Motoru da mühendis hesaplayarak yapıyor neden uğraşıyoruz o zaman oynamak ile.?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan bana bugün , biryerlerden para vursun , arabamı verip , piyasadaki en iyi s2k'yı almazsam namussuz şerefsiz evladıyım. o kadarda büyük konuşuyorum , üçüne beşine bakmam.zevk ulan zevk.ötesi var mı , şu dünya üç günlük dünyada.İnşallah allah (c.c) birgün banada nasip eder bir s2k sahibi olmayı.

s2000 e *** atanlarda çekememezliğinden atıyor , herkes rahatına baksın.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam İbrahim sakin 150 bin de vereceksin para çıksa her sayfaya yazma lütfen
    .

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya varya şu çekememezlik lafına da hastayın anasını satiyim.

konuda birçok postum vardır gerçekte de konuşuruz ederiz aynen çekememezlikten hep bunlar .

s2000 araba diğer araçlar elarabası bunlar işte hep sex.yırtıkkondom ürünüyüz biz.

tovbe yarabbimya.

zevktir bu zevk herkes rahatında zatende çekemezlilk bilmemne yakışmıyo.ne s2000miş arkadaşya.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam İbrahim sakin 150 bin de vereceksin para çıksa her sayfaya yazma lütfen
    aşkın gözü kördür be tolga ne zaman sk2 lafı duysam kendimden geçip coşuyorum

Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

konuda birçok postum vardır gerçekte de konuşuruz ederiz aynen çekememezlikten hep bunlar .

s2000 araba diğer araçlar elarabası bunlar işte hep sex.yırtıkkondom ürünüyüz biz.

tovbe yarabbimya.

zevktir bu zevk herkes rahatında zatende çekemezlilk bilmemne yakışmıyo.ne s2000miş arkadaşya.
    Abi , ''üstüne alınmana gerek yok kişisel konuşmadım''...Ancak gerçek bir kedi-ciğer ilişkisi yok değil bu konuda ''genel anlamda.''
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten konu öyle bi hal aldı ki çekememek vsden öte

boklama üzerine dönüştü konu(çekememezlik demiyorum dikkat) yav sorgu konusu bu insanlar link atıyo araç geçmişini merak ediyo.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tovbe yarabbimya.

Bitek bunda yokki type r konusunda da bu böyle.
    Adamın biri soruyor sizce bu type r alınır mı diyor,bende bu kadar para kesinlikle etmez araç komple boyalı diyorum.
    Ulan ne fakirliğimiz kalıyor,ne apaçiliğimiz kalıyor,paramız yetmiyomuş o yüzden alamıyomuşuz,45 bin tl param olsa hemen type r alırmışım,arabaları çekemiyomuşum vs vs vs.
    Yani tamamen berber muhabbeti
    Niye gidip 2 katı fiyatına A3 aldım acaba da type r almadım
    Kısacası 50 bin parası olan type r alıyomuş, 100 bin parası olan S2000

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mx-5 candır gerisi heyecan diyip ortamdan çekiliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60k $ fiyat koyulursa o araba burda vergisi vs derken 140-150 $ bandi bi fiyata gider ikinci el yine yukselir bu sefer normal karsilanir.

Fiyati yazarlar veren verir alir arabayi hevesi olan gider 150 de verir o ayri mevzu. Ama hala sanki OTV'ler zamlar bu kadar firlamamis gibi sifir araba fiyatiyla minimum 5 yillik ikinci eli kistas aliyosunuz ya ona sasiriyorum su piyasada.
    Dikkat edersen kendi sınıfında bir aracın 0km fiyatını yazmadım oraya, herhangi bir kıyas da yapmadım. Sadece benzer paralar istenen 2 araçdan bahsettim. Eğer sadece S2000 fiyatlarından şikayetçiyseniz almassınız olur biter. Foruma konu açmakla sahibindene fake ilan açmakla piyasasının düşmesini beklemenin bir mantığı yok. Araç piyasası genel olarak faiş vaziyetteyken sadece s2000 fiyatlarından rahatsız olanlara şaşırıyorum bende.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitek bunda yokki type r konusunda da bu böyle.
    Adamın biri soruyor sizce bu type r alınır mı diyor,bende bu kadar para kesinlikle etmez araç komple boyalı diyorum.
    Ulan ne fakirliğimiz kalıyor,ne apaçiliğimiz kalıyor,paramız yetmiyomuş o yüzden alamıyomuşuz,45 bin tl param olsa hemen type r alırmışım,arabaları çekemiyomuşum vs vs vs.
    Yani tamamen berber muhabbeti
    Niye gidip 2 katı fiyatına A3 aldım acaba da type r almadım
    Kısacası 50 bin parası olan type r alıyomuş, 100 bin parası olan S2000
    +1 sonuna kadar katılıyorum . Ayrıca bir arabanın sonradan değer kazanması özelliklerine ve sevenlerine göre normal bir durum , ama konuyu sadece s2k ya da typera bağlayıp ''o kadar paran olsa sende gider typer ya da s2k alırsın'' yorumunu gereksiz buluyorum . Bir kere sen karşındakinin bindiği arabayı biliyor musun ? Ya da elindeki parayı veya bir araçtan beklediklerini biliyor musun ? Ben belki vip minibüs seviyorum gider 100bini ona veririm belki de off road seviyorum o tarz bir araca veririm . Bu konuda benim görüşümce yanlış olan s2k'nın 3 ya da 5 lira olması değil konuşanların her yorum yazanı sanki s2k almak zorundaymış gibi eleştirmesidir .

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 e *** atanlarda çekememezliğinden atıyor , herkes rahatına baksın.
    Neyini cekemiyorum soylesene bi acik acik? Tamam seviyosun bayiliyosun anlarim insallah 150 bin verirsin eyvallah anlarim da niye senden farkli dusunenler cekemiyo oluyo? Emin ol oyle sahibinden piyasasina bakip ya da Harun Tastan videolari izleyip ogrenmedim bu arabayi, deli gibi yanliyo dedikten sonra ee yagmurdandi belki de demiyorum e s2k tork fakiri arabadir diyince ee yagmur vardi ondandir demeyecek kadar cok biliyorum bu arabayi yorma sen. Oyle bi anlatiyosunuz ki ulan benim kullandigim galiba s2k diil diyesim geliyo bazen .

Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyseki bukadar insan daha mx-5 i denemedi

sakın almayın çok kötü araba
    Kendi parami kazanip alma takintim olmasaydi almistim chargerlayip sagda solda sıka sıka biniyodum cok istiyorum zamani gelince bineriz kismet olursa

Alıntı EM1R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat edersen kendi sınıfında bir aracın 0km fiyatını yazmadım oraya, herhangi bir kıyas da yapmadım. Sadece benzer paralar istenen 2 araçdan bahsettim. Eğer sadece S2000 fiyatlarından şikayetçiyseniz almassınız olur biter. Foruma konu açmakla sahibindene fake ilan açmakla piyasasının düşmesini beklemenin bir mantığı yok. Araç piyasası genel olarak faiş vaziyetteyken sadece s2000 fiyatlarından rahatsız olanlara şaşırıyorum bende.
    '' Uzun lafın kısası eğer bu paralar bu araçların hakkıysa 100binli fiyatlar temiz bir S2000'in de hakkı. '' Sen bu cumleyi oraya yaziyosan fiyat olarak baska speclerde bi arabayi kiyaslamadim diyosan ben bisey demem zaten.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek ki çekemiyorsun ki , üstüne alınıp alıntı yapmışsın
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki çekemiyorsun ki , üstüne alınıp alıntı yapmışsın
    Sorma ya valla uyuyamiyorum s2k ilanlarina bakmaktan paso fake ilan aciyorum dualar ediyorum geceleri ins fiyatlari duser de alirim diye Sen orda alenen yazicaksin *** atanlar cekememezlikten atiyo diye yazdigina cevap gelince biz cekemiyo olucaz, bak bu da orjinalmis. Su tartismalar baslayana kadar Allah carpsin cok severdim su arabayi yakışıklı mantikli derdim de iyice sogudum su muhabbetlerden sonra. Cok mu zor karsi fikirlere saygi duymak ?
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

sahinsp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmaya gerek yok arz talep f355 ferrarilerde 60 bin eurolardaydı zamanında şimdi 130 bin euro alan razı satan razı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    '' Uzun lafın kısası eğer bu paralar bu araçların hakkıysa 100binli fiyatlar temiz bir S2000'in de hakkı. '' Sen bu cumleyi oraya yaziyosan fiyat olarak baska speclerde bi arabayi kiyaslamadim diyosan ben bisey demem zaten.

''Dikkat edersen kendi sınıfında bir aracın 0km fiyatını yazmadım oraya, herhangi bir kıyas da yapmadım.'' yazarak kendi sınıfında bir aracın fiyatını yazmadığımı VİRGÜL kendi sınıfında bir araçla kıyaslama da yapmadığımı anlattığımı sanıyordum. Bu sana son mesajımdı inşallah s2000 fiyatları düşer ve istediğin s2000'i bulursun ne diyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)