Bak bu senin ilk mesajin ne yazdigini zaten biliyosun virgulune kadar aciklamasini da yapiyosun, yukaridaki iki cumleden sonra fontunu kalinlastirdigimin nasil anlasildigini karsi cikicak kafayla diil de baktigim yerden bakarak tekrar bi oku lutfen. Amacim tartismak ya da uzatmak degil. Dediginde ikimiz de hemfikiriz ayni modeldeki yakin speclerdeki arabalarla kiyaslamak konusunda ama su son cumlende sen istemesen de o algiyi yaratiyosun bunu virgul falan engelleyemiyo olay bu
Bu arada Allah'ima binlerce sukur s2k'ya binebilecek imkanlara sahibim oyle ya da boyle, alacak olsaydim da muhabbetini yapmaz gidip alirdim daha iyisine de bindim daha kotusune de bindim bu yasima kadar cok sukur . Allah isteyene imkan versin binebilsin, s2k hic binmedigim kullanmadigim direksiyonuna oturmadigim araba diil bilmedigim arabayla ilgili de hic yorum yapmadim bugune kadar bu forumda butun postlarima bakabilirsin, ama karsi fikirlere saygi duymayip baska imalar yuklemek isin en uzucu kismi.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
hocam motor modifiyesi ve ses sistemini bir araya koymadığını düşünüyorum
Dikiz aynası orada elbette duruyor, ama farazi konuşayım, yeni takılan bir hoparlörün o iç mekan için aynı akustiği sağlaması çok çok zor.
Farklı düşünceler tabiki, harman kardonu bir kenara koyayım ama gerçekten bang olufsen gibi temiz bir ses veren sistemde dinlemedim.
dün akşam fifth gear da izledim izleyenlerde vardır eski araba tanıtımda ingiltere fiyatının 4000 sterlin olduğunu söyledi 13.000 civarında rakam yapar türkiyede nerdeyse 8 katı bu kadar fiyat farkı olması normal değil piyasa tr de abartılmış
evox
Fransa icinde ayni durum gecerli temiz bir s2000 15-20bin euroya alinabiliyor . Simdi diyecekler ki 20bin euro = 60 bin tl yani turkiyede fiyat normal . Yalniz fransa'da ortalama maaslar 2500 euro iken bu arac 20bin euro fakat turkiyede ortalama maas 1500 tl iken bu arac 100.000 tl . Gerek vergi sistemi gerek de saticilarin tutumu boyle oldukca alicilar da daha cok bekleyecek gibi gorunuyor .
Peki orada sigortasinin 1250-4000 pound oldugunu biliyor musunuz ? 4575TL den baslayip 14.640 a gidiyor. S2000 fiyatlarinin cokuste olmasinin buyuk sebebi budur. Ben kaskomu 1250tl e yaptirdim 3000-4000 fiyat alan kazasiz indirimi olmayan arkadaslar var fakat Turkiye de S2000 yurutmek cok ucuz ayni kategoriye yada yakinina koyabilecegin araclar arasinda. M3 alsan SMG sine bisey olsa semsiye, vanos sikintisi var o var bu var, yurutmek iyi para tutuyor. S2000 de su ana kadar bir tek VTEC sistemi bozulmamis (standart araclarda).
Hala cok guzel gorunumlu, ucuza yurutulebilen cabrio bir arabanin fiyatinin yuksek olmasindan sikayetci arkadaslar; su an bir cok yuksek fiyatli arac var. Fiyati yuksek tek arac sanki s2000… Almak isteyip alamiyor olabilirsiniz bu demek degildirki raic fiyati siz belirliyorsunuz yada edip etmedigine siz karar veriyorsunuz. Alan aliyor satan satiyor, kimse almasa bu fiyatlar oralarda seyredebilir mi? Mumkun mu ?
Hem ayrica bu devasa fiyatlardan (ustteki quote aldigim arkadasa hitaben yazmiyorum) size giren cikanin olmasi icin bu aractan almak isteyip alamamaniz(yada yok la bu kadar para vermem, var ama vermem az dussun oyle) dusuncesi disinda birsey algilamiyorum ben.
Ozet: Alan aliyor, satan satiyor. Giren cikan nedir neyin muhabbetidir bu? Bende Corvette istiyorum ama amk o kadar param yok, ABD dekac para oldugunu biliyorsunuz, ben agliyor muyum ? Aglamiyorum param olursa alirim olmazsa s2000 devam ne yani..
pahalıysa artık bınemzsin almazsın olur biter. satılan satılıyor rabet var piyasası var stili durusu gidişi özel olan bir araç bana göre kimisi beğenmez almaz kişisel tercih bu. bizim millet çok takıntılı almayınca ya çamur atar yada yakınır dertlenir oraya buraya saldırır
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
İlginc cidden,rakam belirterek yazayim ; onceki aracimi yaklasik 3 hafta once 125 bin tl ye tabiri caizse zorla sattirdilaro paraya ilansiz vs satildi dayanamadim gittim ona yakin bi paraya yenisini aldim alan memnun satan memnun demekki bu arac icin bu paralar donuyormus.fiyat yuksekse almayin arkadas hala bu konu aktif yani cidden trajikomik hepimizin almayi istedigimiz yalniz paramizin yetmedigi bir arac vardir illaki ama bu araci yeri geldiginde sahiplerini boklayarak cozulmez kullalan bilen binen kisiler ses cikarmiyor internette medyada 2 resmini gormus adamlarin yorumlari girla
bunuda satayim gider parasina bakmadan degerine gore birtane daha alirim sahsen o yuzden yormayin parmaklarinizi cidden,arac bu fiyat bu
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
s2k o kadar para veren var ki millet satıyor ama bana göre o paraların arabası değil, görünüşü fena değil ama performans olarak çok daha iyi arabalar var 50-60 bin tl lerde
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
S2000 Bedava verseler almayacağım bir arabadır..
Audi TT alırım kalite güvenlik performans görsellik hepsi bir arada.. Bu güne kadarda sağda solda hava yapan bir Audi TT'ye rastlamadım demekki kaliteli ve kültürlü insanların tercihi olmuş bir araba..
metin abi pimi çektin bombayı salladın abi....![]()
Tt ye ne zorluklarla mâl olmus birisiniz bnce sizde bu kalite ve kulturle audi r8 e fln binmelisiniz![]()
niye yazdimki arkadas ben bu konuya
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
bugün param olsun bugün gider basarım parayı sikibinebass bas paraları leylayaa .....
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)