ankara cumhurbaşkanlığındayım kimse yokmu burada yaw :)
Printable View
ankara cumhurbaşkanlığındayım kimse yokmu burada yaw :)
kısa dönem 12 gün uzamış.
Cem il jandarmaya yakin bir yerde fabrikada.seni aradim ama bulamadim
Kimi abi ?
Cem Merkezdeyse guzel oralar:)
hayy guyssss :D
acemiğin bitmesine 4 gün kala sevk oldum hastanee randevuma saatim daha var Mert Karaçay siteden bilirsiniz badim üst ranzamda. Kütahya hakkında denilen herşeyi unutun eğitim yok spor yok hava 2 içlikle bile duramıyor millet akabinde yemeklerinden ishal olmayana plaket veriyorlar. :)
herkese çok çok bol bol selam. Benim usta birliğim ışıklar hava lisesi bursa
badim mert ise diyarbnakır 8.anajet üssü :)
edit: Bursadsan TT forumdaşlarımdan bilgi bekliyorum ışıklar hakkında. :D
çarşı izinleri hariç nası giriyosunuz internete siz yaa ? :)
acemilikde çarşı yok hasta oldum sevk aldım ben sevk olana kadar iyileştim ama sevk oldum 14:30 randevum. bu cumada yemin törenimiz var. Ama badim mert çok hasta oldu bir ara neyseki atlattık. nasıl atlattık full time abur cabur oranın yemeğini kedi köpek yemiyor. :)
ışıklar da askerlik nasıldır acil bilgi up up up
Bilal-Mert ikinize de hayirli olsun :)
şubatta gidenler bir sinyal verinde kimlermiş görelim :)
+1 ben de varım Şubat celbine.
354.dönemler buraya :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-adaylari.html
evdeyim kütahyada yeminimi ettim tapa gaz kaçtım. yeni durak bursa ışıklar ama bilgi lazım beyler taşındımı taşındı ise nereye ve nasıldır askerlik yapmak orada?
günaydın beyler bu askerlik yapılcak şey değil kaçın. ölüyorum diyorum ayakta duramıorum adam karnıma bastırıyo bi ilaç yazıyo gönderiyor. 5 gün boyunca kustum götümden işedim en sonunda 2 şişe serum yedimde kendime geldim :) Şimdi sonuç olarak Diyarbakırıda itelediler bu 8. ana jet üssü nasıl bir yerdir hiç bilginiz varmı içinde burger bile var diyorlar ama hiç inanasım gelmiyor.
ben de m.altepedeyim aralarında çok bir fark yoktur diye tahmin ediyorum. ***** askeri lise olduğundan imkanlar çok daha bol. bizde yemekler catering firmasından geliyor, kendininkiler illaki vardır kullanmazsın belki ama şampuan, sabun, traş köpüğü, jilet, tuvalet kağıdı, kağıt havlu gibi zaruri ihtiyaçlar bol bol veriliyor.
Spor eğitim yok hatta sana tavsiyem hizmet bölüğüne zıplamaya çalış, özelliklede karargahta olan bölümlere. Sıkıntılı yanları ise sık sık omzunda galaksi taşıyan insanlar ziyarete geliyor, zaten gündüz bildiğin yıldız savaşları yaşanıyor :)