Yogun is temposu sebebiyle 1 aylik ara vermistim.yarin itibariyke tekrarbasliyorum...aramizda dymatize gaba kullanan varmi?duyan? Bilgisi olan?
arkadaşım kullanmıştı. defi döneminde. bayağı memnun kalmıştı.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
L-carnıtıne ve fat burner aynı mantıkta ürünler midir ? Ben genellikle spor oncesi 15 dakıka ısınma mahiyetinde cardio spor sonrasıda 20 dakıka yapıyorum. Carnitine veya fat burner kullansam uyku problemi çeker miyim cafein veya diğer içeriklerden ötürü. Spora genellikle aksam 9 da gidiyorum 1 1.5 saat kalıp eve donuyorum yatmamda 11.30 12.00 genellikle sabah 7.00 7.30'da kalkıp ısbası hazırlıgı![]()
Blogumuzun içeriği sim yarışçılığı üzerinedir. Fakat blog yazarımız olan abimiz P90X antremanları , beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine güzel bir yazı yazmış. Okumak isteyen arkadaşlar olur diye burada paylaşmak istedim.
Team Turkiye MotorSport: Team Turkiye MotorSport 2014-02-18
Söyle bi durum var, ben eskisinide kullandım gecen sene. Önümüzdeki hafta yenisine başlıycam. Eskisini kullandıgımda son 3gün 3adet almıştım sabah 1 idman öncesi 2adet aldım sadece o zaman elimde titreme oldu onun haricinde 1 adet kullandıgım dönemlerde bi sıkıntı olmadı spor esnasında ciddi bi patlama yaşıyosun ama öyle el titremesi falan çarpıntı son dönemde olmuştu.
Önemli olan kutu acık olmasın ve son kullanma tarihine bakın. Psikolojikmen etkilenip satanlarda oluyor açık kutu olarak ben önermem.
Definasyon kürü sonrasi baya kilo verdim. Kilo verdikce gucumun de azaldigini gordum. Gucumu tekrar artirmak icin ne yapmaliyim tavsiyeleriniz nelerdir? Normalde diyet ve definasyon donemlerinde kas gucunun cok azaldigini biliyorum. Ama bunun bir onlemi var midir?
karbı eğer tamamen kestiysen onatın dediği gibi yağ alıcan..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
ideal kilo diye birşey yoktur benim mantığımda. kime ve neye göre ideal ? aynanın karşısına geçip mutluysan ideal odur. sınırını kendin belirlemelisin. benim boy 1.76. birgün tanita ölçümü için kliniğe gittim. ölçtü kadın kas aynı kalmış, yağ oranım 18 den 11 e düşmüş. aaa dedi sen ideal sınırda değilsin. bunu diyen diyetisyen. kas aynı kalıyor, yağ düşüyor ve sağlıksız diyoro yüzden tek ölçü sensin. sen memnunsan kilondan devam. yok değilim hacimlencem diyorsan yağsız complex karbo, kuruyacam diyorsan 0 karbo (benim anlayışıma göre ilaçsızsan).
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Pek anlamadığım için danışmak istedim.İdeal gibime geliyor.Çünkü baktığımda karnım sabit şekilde iken ( diyafram ve ciğerler normal şişkinlikte iken ) sarkma gibi durum yok.Kısacası göbek denilen olay yok.Eskiye nazaran biraz daha büyük ve tam ortasında bu büyüklük.Sadece kilo almaya alışkın olmayan biri olarak endişe ettim.Netice itibariyle karbonhidratın üstüne eskisi gibi düşmeyip normal şekilde beslenmeye devam etsem iyi olur herhalde.
Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)