..........
saolasın katı diyeti bozdum ama şeker un tabiki yok bi çıtır yiyorum suan bu sekildede nisan ortasına kadar hacim yapayım diyorum bakalım sonra gene bi süre dayandıgım kadar katı diyet
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
1 aydır sabit kilodaym metabolizmamın hızlı olmasından dolayı
şimdi bende kütleye gitmek için kolları sıvadım artık mutfaktan çıkmayacagım![]()
Bir abimizin tavsiyesiyle deneme amaçlı prv sports diye hammaddesi almanyadan gelen burda paketlenen yeni bir markanın proteinini aldım bugün içerik olarak başaralı gözüküyor umarım altından nitrofull gibi falan bir facia çıkmaz![]()
o vucut 4 aylıkmı, daha once spor gecmısı varmıdır, cıddı cıddı ıyı ondan dedım, boy kg nedir.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
yanlış anlaşıldık yav4 ay oldu form tutalı bayadır bırakmıstım yoksa geçmiş parça parçada olsa baya eski yanlış anlasılmasın
boy 1.80 kilo 94 hedef yagı minımuma indirip temiz 95 olmak. idmanları bırakmasam olucakta hep bi bahaneyle ara vermek zorunda kalıyoruz
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Yeni bi fıstık ezmesine rastladım. Şeker yokmuş içinde. Ama biraz fazla yağ içeriyor gibi. Ve fazla tuzlu bi tadı var.
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
scitec l carnıtın nasıl bılgısı olan bırde bana proteın tozu yanına takvıye lazım assualt gıbı
www.honda-tech.com
Allah razıolsun abi saolasın.
bende yemenin programı yok kardesimyiyebildiğim kadar yemek var. karnımı doyururken sadece protein ve karbo olarak doyurmayı düşünürüm hep olay bu. ama günlük standardım sabah 6 7 arası yulaf sut kuruyemiş (sütü bu ay kestim)protein tozu 9 10 gibi boy yumurta öğlen işteysem diyet bölümünden isime yarayacak şeyler ne varsa tavuk köfte yumurta mantar haslama makarna salata hepsini tepeleme alırım işte degilsem ztn tavuk sarmısak yoğurtlu haslama makarna
akşam gene tavuk
eger işime yarıcak ev yemegi varsa ondanda yerim tereyaglı olmak kaydıyla. protein fındık cevizlede günü kapatırım. idman yapmadıysam fazla karbo ve fındık fıstıga girmem. seker tatlı hamur ztn yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)