Sanırım kilo almanız gerekiyor (Bana salondaki hoca kilo almam için tavsiye etmişti, sabah akşam ne zaman acıkırsan ye dedi, gerekirse gece 4'te yataktan kalk yine ye diyodu)
Ben Yulaf'ı Corn Flakes ile karıştırıyordum 1:1 oranda. Çok da güzel gidiyordu, ama sade yiyince hiçbir tadı yok kursağına kağıt yapışıyor sanki![]()
Salondaki parçalar insanı spordan uzaklaştırıyor resmen, ilk gün dinlemek zorunda kaldım, artık hep mp3 çalarlayım.
Onat Sepultura, Slayer, Megadeth, Manowar, Rammstein, Stratovarius güzel coşturuyor, tavsiye ederim.
karbo eksikliğinden midir nedir gelişimim yavaşladı biraz. yulafa başlasam cicibebe süt yulaf yapsam faydası olur mu? kilo almak istiyorum.
gerçi 3 ayda yaklaşık 7 8 kilo aldım ama sanki hacim almıyorum. 1.92 boyun da etkisi var gerçi ama irileşmek istiyorum. öneri lütfen..
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
yulaf ezmesini kilo almak isteyenlere tavsiye etmem ben ya vtec açtırmıştı benim metabolizmaya. tavuklu pilav bulgur pilavı patates haşlaması abanın kilo almak isteyenler. Göbek oldu biraz ama 70 kiloları görmek hoşuma gitti.onat abinin patates haşlaması tüyosu iyi geldi.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben de 10 gündür kullanıyorum, ilk 2 gün hiç bir şey farketmedim. sonraki 2 gün acayip bi mide bulantısı ve nabız atışı. sanki sürekli depar atıyormuşum gibi. 5. ve 6. günde de aynı şeyler. sonra vücut alıştı galiba ne mide bulantısı ne de terleme var bende. hatta geçen gün kan vermek zorunda kaldım, tansiyonumu ölçtüler 10 a 6 çıktı, eskiden 11 e 7 falan çıkardı. tek hissettiğim idmanlarda nabzım daha yüksek oluyor, nefes nefese kalıyorum. cross training de eskiden 130-135 arası iken şimdi 140-145 arası. ama terlemeye ilişkin, uykusuzluğa ilişkin hiç bir şey yok bende...
Eti Form'un meyvel yulafı var, piyasada bir çok meyveli yulaf denedim meyve çeşidi ve oranı olarak en lezzetlisi bu, tavsiye ederim. fiyatı da uygun kalıyor benzerlerine göre
1 su bardağı kadar yulaf + light sütle yiyorum ben her sabah 1 kase
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)