Daha ögrenilicek o kadar şey varki![]()
Seve seve Ugur tabiki, foto işini arkadaşlarıma bıraktım. Ben o ara heycan depoluyo olucam galibaİnşallah bi aksilik çıkmazsa yarışma gününe adım adım ilerliyorum şuan için full tempo
Tecrübelerimi seve seve anlatırım tabiki, diyet dönemi idmanlar sorun olursa bilgim dahilinde cevaplarım.
Diyet önemini şimdi anladım bu işi full time yapanlara allah sabır versin , tatlı vs görüdügmde yol degiştiriyorum. 4.5yıldır burger kingin içine ugramamış birisinin canı hamburger ve patates kızartmesı çekermi yaaişte çekiyomuş ögrendim.
![]()
Bugunki antremandan moral bozar
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Ersan abi deme öyle zaten her zaman o diyişin aklıma geliyo :P
Metin, benim acımdan gerek yok her antrenmanda ben haftada 1 defa çalışıyorum.
gokı sen ne ılaclar kullanıyrsun takvıye olarak masallah
www.honda-tech.com
1.82 civarında boyum 130 kg'ydim 110'a düştüm, 5 ay boyunca hergün sürekli 1,5 saat kondisyon bisikletiyle spor yaptım aynı anda akşam yemeğini de kestim, hala devam ediyorum ancak yemekle ilgili sıkıntı oluyor artık spor yapıyorum hemde yemek yiyorum, bunun önüne nasıl geçebilirim, zayıflamayı hızlandıran bir ilaç var mı veya iştah kesen ?
Bugun ankaradan metin abim onat abim geldi ne yazikki ahmet abiyle ben katilamadik programa ama cok efsane bi masa telefonla sagolsun yanliz birakmadilar
![]()
Instagramda paylasabilirim ama bu demek deildir ki forumda da paylasmak zorundayim. ben nezaman mr olimpia gibi davranmisim. Kime yardim ettimde ettiklerim memnun kalmadi? Sen daha spora baslar baslamaz kurle baslion ? Ne boksunda konusuon? Benim spora baslamadan onceki halimde belli basimdan gecenlerde belli suan ki halimde. Nasil beslendigimde belli idman programimda belli. Vg nin ilahisin ya kur hakkinda hersey hakkinda en bilgili insan sensin.. benden izinsiz koydugun fotoyu kaldirmazsan sknti cikar onu bastan soleyeyim.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
www.honda-tech.com
Klark kent sen sıkıntıyı anca osurarak çıkartırsın kardeşim. Beni tehdit etme pls. Ben kimseye şunu yapin bunu yapin demiyorum hatta son 4 aydır şu konuya mesaj bile atmıyorum tamamen kendime yoğunlaştım.
41 cm kol falan dinlemem alır bükerim sikinti çıkaracakmış? Osurarak adam mı öldürceksin? REİS
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)