Tesekkurler onat bey
İlk mesaja editlemek lazım bunu![]()
insandan insana göre farklı olur. ama ben cut döneminde animal cut tan daha çok verim almıştım. gerçi ertesi seneki cut ta clen kullaıdm![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Elite kullaniyorum gunde iki tane. 3 e ciktim bi ara fenalik gecirdim resmen. Garip hisler her an kotu bisi olcak duygusu felan salak sepet seyler geldi. 2 deyim gayet iyi ve sikintisiz
Dün kötü sonuçlara yol açabilecek bir kazayı, çok şükür ucuz atlattım.
Bench press hareketinde son seti yaparken barı yerine koyamayacak duruma geldim. Neyse ki tekrar yerine koyabildim. Bu gibi durumlarda,özellikle yanında partneri olmayan kişiler nasıl önlemler alıyor ?
Yardımcı olursanız,sevinirim.
Aman büyük geçmiş olsun eger yalnız başına çalışıyosan ve agır giriyosan agırlık klipslerini kullanma(taktıgın agırlıkları sabitliycek metalleri diyorum.), egerki oldu gücün yetmedi cıkartamadın hafifce gögsüne dogru indir artık ne tarafa gücün yeterse sadece o kolunu kaldır ve ters taraftaki agırlıkları boşalt kolayca. En pratik yöntemi budur. Anlatabilmişimdir umarım. Tekrar geçmiş olsun.
Abi bu yapılırkende, ağırlık barın bir tarafından çıktığı anda direkt öbür tarafı ağır bastığı için insan bir an ambale oluyor. Sırf bu durum bile sakatlığa yol açabilir. Dikkatli olmak lazım.
Bahsedilen durum zor bir durum. 1-2 kere başıma geldiğinde, önce göğsüme doğru indirip, karnıma doğru kaydırıken doğruldum, sonra da baldırıma alıp, dinlenip, ayağa kalkıp yerine koymuştum...
K.
bende şunu öneririm, baktınız kalkmıyor ağırlık yere atmaktansa çünkü 'bu sıkıştıran klipsleri zorlayacaktır' ağırlığı zorda olsa tutarak yavaş bi şekilde kucağınıza alın. tam ağırlığı vermeden göğüs bölgenizden veya mide bölgenizden döndürerek kucağınıza alın. tabiki çok çok yüksek kilolarda can yakar. o yüzden tam anlamıyla bırakmayın ağırlığı kaldırmayı.
kaldıki zaten can yakacak ağırlıkları yalnız girmeyin. gücün olur ama yanlış nefes alırsın bayılır gidersin. gırtlarığına oturur ağırlık allah korusun. ağır kaldırmak çok da önemli değil. strongest men mi olucaz sanki.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Kesinlikle katılıyorum abi sana
Dedigin kısım mecburi olması gerken bi durum zaten, o kilonun altına yatıyosan zaten bi şekilde bunuda göz önüne alman gerekebilir.
Eklemeden geçemiycem nefes alıp verimide önemli tabi ben 100+ kglarda gögüsten mide kısmına çekmenin çok daha zor olcagını tahmin ediyorum.
Senin yöntemi tam kestiremedim, baldıra bench pozisyonunda nasıl çekiyosun?
L carnitini cla yada hydroxcut bunlarin hepsinde carpinti veya yuksek nabiz riski varmidir arkadaslar..1 ay sonra kullanacagim bir kutu ve tavsiye bekliyorum urun ve model olarak..
Kakus anladım şimdi seni
Kalf=Baldır
Quadriceps=Üst Bacak
Abim ben de baldır diye biliyordum, fakat Google amca baldırı benim bildiğim gibi bilmiyormuş. : ))
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)