3 hafta gibi kısa bir sürede her akşam 7-9 km yürüyerek, yediklerime biraz dikkat ederek 7 kg vermişim. 95 idim şu an 87-88 civarındayım.
Düğüne 40 gün var hedefim 8 kg daha vermek en fazla 80 kg olmak, bakalım başarabilecekmiyim
3 haftanın 2 haftası kola zero ot *** mangal vs hatta pizza sufle falan yedim bazı akşamlar, son haftaki istikrarım devam ederse veririm kendime inanıyorum.
Ben öyle tavuktu, karnıbahardı vs haslanmıs seyler yiyemiyorum. Kolayı kestim ayran ve domates suyu iciyorum. Et köfte salata yapıyorum akşamları da...Sadece sabah 2 dilim kepekli ekmek yiyorum o kadar...
Ödem atıcı bir karışım yaptım bana ciddi faydası oldu, kilosu olanlara tavsiye ederim. Bir sürahi soğuk su içine bir salatalık, birkaç parça taze zencefil doğrayın. Birkaç tutam nane ve bir limonu komple doğrayıp icine atın. Birkaç arkadaşımın da zayıflamasına yardımcı oldu deneyin derim. Normal suyun yanında 1 litre kadar da onu içiyorum.
Bu arada GNC CLA var 180 kapsül, ihtiyacı olan varsa satarım. 90lığı 90-100 lira civarı olması lazım, 150 liraya veririm. Biraz daha pazarlığı da olur iş görülsün.
![]()
Cok ciddi kilo alma problemim vardi, spora basladim ve duzenli-saglikli beslenmeye basladim . 45 gunde 6.3 kilo aldim . Boyum 1.85 , spora ilk basladigimda 56.8 kilo cikmistim. Simdi antreman sonrasi whey protein iciyorum ( ultimate nut.) . Ayrica gainer aldim , kutusunda gunde 5+5 olcek diyor ama bana cok fazla geldi . Gunde iki seferde olmak uzere toplam 3 olcek aliyorum. Spora basladigim gunden beri alkol tuketmiyorum , sigaram zaten yoktu.
Kilo alamiyorum diyenlere hemen baslamalarini siddetle tavsiye ediyorum . Ben yaklasik baslarim diye diye 2 sene ertelemistim.
Gaspari markasi icin dubai ve abd uretimi diye farkli urunler oldugu soyleniyor bu konu hakkinda net bilgisi olan varmi ? Gaspari amino aldim da kafama takildi
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
1 aylık süredeki gelişme. fotoları yan yana koyana kadar ben bile bukadarını beklemiyordum![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
1.86 boy 105 kiloyum pek spor yapmaya firsat bulamiyorum isimden dolayi salona gitmem mümkün değil. Dun sağlam rejime basladim aksam 75 mekik 10 sinav çektim ve sayiyi hergun artirmayi planliyorum. Sizin bu yağ yakicilari bu ölçüde spor yaparak kullansam faydasini gorurmuyum. Veya verebileceginiz tavsiye varmidir.
Şimdiden teşekkürler
iyi aksamlar abilerim 1.87 89 kiloyum spor salonuna baslıcam bikaç güne hem yağ yakmak hemde kas yapmak için ama aklıma takılan sorular var gobek bolgesindeki yağları yakmak icin ne kadar yürümem veya koşmam gerekiyo bide ilk zayıflayıp oyle mi ağırlığa girimeliyim yoksa 2si aynı anda mı yapmalıyım?
DA CORSA 1.7 DTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)