Böyle hayatın spor gazetesiAz kaldı 1 ay sonra tatilde ketif yaparım
Şuan 72kg yim yalnız.
![]()
alp ciddi sorucam bu hale gelmek için ne kadar diette kalıyosun bide benim çevremde tüm samimi olduğum bu işi yapan adamlar genetik olarak çok şanslı adamlar yağlı börek baklava yiyp takır takır mideye sahipler sen baya çabalıyosun sanırım mide için dieti bozdunmu kapanıyor doğrumu?
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Valla abi 2.5ay diyette kaldım ve hiç bir supplement kullanmadım. (Hydroxycut kullandım sadece ilk 1ay sonra kestim onuda) Ben yemek düzenimi ve sporumu tamamen kendim ayarlıyorum. Yalnış yaptıgım çok yer vardı işte denemiş oldum seneye daha farklı olur. Hedefim 85kg-72/74kg yakalamak.
Valla börek, baklava yiyerek benim vücudum natural olarak böyle kurumama müsade etmez sanırsam. Genetik olarak o kadar iyi degilim demekki, benim genetik olarak en güzel özelligim karın bölgemin düzgün hatlara sahip olması. Belimin ince olması. Soldaki fotografım yarışmadan 1 gün sorna diyetimi falan tamamen bozmuş kolalar cipsler baklava kebab yemiş halim
Şuan midem tam anlamıyla kapanmış sayılmaz ama kapandı tabi böyle degil. Ama hatlar yine belirgin idman sonrası gayet ideal görüntü duruyo.
Ekleme: 2.5ay dedim ama sene boyuncada abuk subuk hiç beslenmedim, beslenme çantam hep yanımdaydı yani. Ama dışardada çok rahat yemek yiyodum. Nokta virgul dikkat etmedim. Son döneme girince işi ciddeye aldım hesap kitap biraz yaptım işte. Makale okuyarak deneyerek tadarak bişiler oldu bu kadar mutlutum.![]()
inşallah seneye istediğğn gibi olur bu işte kimse kesin çizgiler çizemiyor kendi kendimi keşfediyoruz![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Konuyu güncel tutalım yaz geliyor..
Definasyon yapacak kadar buyuyemedim malesef. Vgde ilk kışimi geçirmiş oldum. Yine de hayatı boyunca top bile kosturmamis biri oldugumu düşününce sonuç kötü sayılmaz. Gelecek yıl daha iyi olur inşallah.
Edt. Hilmi abiye tekrar teşekkür ediyorum fotoda üst vücudum tamamen soğuk olduğu halde iyi görünüyor. Sayesinde 3 ayda göğüs kası yaptım.
Süt yararlı mı zararlı mı ? genel olarak soruyorum bb ile alakalı degil nette yazilanlar casein kemik erİmesi vs. ne kadar dogru?
muschletech hydroxcut elite tr de satışa cıkıyor.bir sitede ön siparişle satışa cıkmış durumda bilginiz olsun...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Müthiş degişim, tebrikler. Daha ileriye taşırsın inşallah.![]()
On gold whey , xtend ve on creatin var nasıl kombin yapmalıyım ?
Antrenman günleri,
Sabah uyanınca 1 ölçek whey + antrenman sonrası 1 ölçek
Antrenman sonrası 1 ölçek xtend
Off günler,
Sabah uyanınca 1 ölçek whey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)