peki abi önerebileceğin bir bcaa var mı?
Yine konuya zart diye ortadan girmiş gibi olacak afedersiniz ama kafama takılan bir soru var ve nette araştırmama rağmen iki ayrı cevabı eleyebilmiş değilim.
Nereden baksanız 2 aydır antreman , egzersiz yapmıyorum.10 Gün sonra finallerim bitecek tekrar Istanbul'a döneceğim ve bu yaz turizm sektöründe olmayacağım için tekrar akşamları müsait olacağım.
Sorum şu ; yaz aylarında antreman verimi , gelişim açısından kışa nazaran nasıldır ?
Yani yazın yaptığım sporla gelişme kaydedebilir miyim ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabın için çok teşekkür ederim abi.Haklısın aslında bırakmamak lazım.Öğrenci olarak başka şehirde yaşamanın dezavantajları beslenmene dikkat edememek.Kendi adıma konuşuyorum tabi.
Peki sizce yaz döneminde izlemem gereken bir yöntem var mı ?
1.85+ boy 75-77 kg arasıyım göbek yok denecek kadar az.Yağ oranımda oldukça düşük sayılabilir.
moruk hareketler belli zaten her bölgeye çalışıcağın bir şekilde salona git gerisi gelir beslenemesende git ne olursa olsun git yemek yeme alışkanlığı gibi edin sabah yemesen öğlen yemesen akşam illa yiyiyorsun bu sporda öyle bir şey işte bide demiyolarmı ya çok nankör spor 1 ay gitmedim hemen indi 1 ay yemek yemesene :)
45 gün önce Dukan denilen diyeti yapmaya başladım. Sektirmeden 1e1 uyguladım ve devam ediyorum. 108 kilodan 95'e düştüm şuanda. Son 1 haftadır da her sabah tempolu yürüyüş yapıyorum 6km kadar. Hedefim kilo olarak 85 ve 90 kiloya kadar indikten sonra omuz bel göbek kol göğüs ne varsa düzgünce şekillenerek vereyim istiyorum. Bu yönde tavsiyeleriniz neler olabilir? Dukan diyeti zaten full protein destekli etkisi ne kadar olur? Yapmam gereken ne var inanın hiç bilmiyorum hayatımda spor salonuna bile gitmedim çünkü :( Destek amaçlı kullanmamı tavsiye edeceğiniz supplementtir - harekettir bilgi ve tecrübeleriniz ile yardımcı olursanız sevinirim..
Boy: 1.80m
Kilo: 95kg
Kan testı yaptıran varmı, uzun surelı proteın kullanımı sonucu bobreklerın yorulma durumu hakkında bılgı lazım..
Selamun aleyküm beyler, yurtdışından krem de getirme şansımız yok sanırım? Valide hanıma 2 tane krem almam gerekiyor ancak hiçbir şekilde gönderim sağlayan site bulamadım..
Ancak yaninda gelen biri getirebilir kargodan sonra turkiyede gumrukte imha ediliyor
Öyle yapacağız artık..
selamlar. Universal Nutrition Atomic bu ürünü kullanan varsa yorumları alabilirmiyim internette pek bişey bulamadım yeni bi ürün sanırım. olumlu yorumlar olursa haftaya almayı dusunuyorum