Arkadaşın dediği de doğru, Psikolojik bi sınır da var geçemem diye, yardımla da olsa kendi maksimumunu biraz geçsen gerisi gelir. Kasların zorlanacak, yırtılacak ama ağırlığın arttığını görürsün zamanla![]()
Arkadaşın dediği de doğru, Psikolojik bi sınır da var geçemem diye, yardımla da olsa kendi maksimumunu biraz geçsen gerisi gelir. Kasların zorlanacak, yırtılacak ama ağırlığın arttığını görürsün zamanla![]()
bende biraz zamanımı harcadım bu spora öğrendiğim şey sayılara takılmamak önemli olan doğru formda yapmak ve olabildiğince yüksek tekrarda çalışmak benim tecrübem bu yönde
Aslında birazda korkutuyo o hareket beni o yüzdende pek zorlayamıyorum o an bişey olsa altında ezilme riski varbaşımda biri dursa sürekli verimli olur tabi aslında arkadaşla beraber gidiyoruz aynı anda yapıyoruz bundan sonra söyliyimde başımda dursun
15 15 olduğu zaman ilginçtir çenemle boynuma kramp giriyor yoksa hareketten yana bi sıkıntı yok
Dün gittim mesela çok yorgunum diye hafif yaptım kasmadım çok fena yanıyo şuan oda bi garip
Neyse protein tozu aliyimde haftaya tam gaz devam ederim çalışmalara yaza kadar ne olursa kardır
teşekkür ederim bilgiler için![]()
Aynen psikoloji çok etkisi var basında bırı durdugu zaman o bara elını degdırsın sankı o yardım edıyomus gıbı gelıo daha sonra set bıtınce ben karısmadım dıyo ınanamıyosunmutlaka agırlık artırmak ıstıosan basında bırı olsun ve bence her hafta bı 5 kılo artırmaya bak ben bu sekılde artırdım ınsallah yardımcı olur.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Bu arada, Bench temel hareket ok ama mümkün olduğunca dumbell presste ağırlığı da artırmaya bak. Bar ile yapılan harekette gücün çoğunu daha fazla güçlü olan kolundan alırsın ağırlığı da o kaldırır ama dumbellda öyle değil, bir taraf 32 ise diğer taraf da o 32 yi kaldırır![]()
Psikolojik etkiden bahsedilmişken müzik de çok önemli mümkünse güzel bi playlist yapılıp kulaklık ile dinlenmeli.
ride or die
Spotify müzik toplist i çok iyidir. tavsiye ederim..
ayda 12 lira vermek koyuyor ama hakkını veriyor, çevrimdışıda dinleyebiliyorsun, eşleme yapıp..
Göki,ZD
Hardline 3Matrix kullanıyorum uzun zamandır,yerli marka psikolojisine sahip değilseniz çok memnun kalırsınız
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
bende bugün MuscleTech Nitro Tech Performance bide yanına Hardline BCAA 4:1:1 aldım bcaa da önemliymiş kaslar içinMuscleTech için çok iyi yorumlar okudum hardlibe bcaa biraz muamma yinede hiç yoktan iyidir diye aldım fiyatı uygundu günde 8 tane dio ama günde 4 tane içerim hemen bitmesin
![]()
Pazrtesiden itibaren tam gaz devam edicem bu ara çok boşladım yaza kadar durmak yok![]()
Yaklaşık 2.5 aydır düzenli olarak kardiyo ve ağırlık idmanı yapıyorum , 94 kiloydum başladığımda beslenmeme dikkat etmediğimden dolayı 1.5 ay kilo veremedim hatta boşa kürek çektim sadece kaslarım sertleşti biraz , kendimi salona ve bu spora alıştırma süreci olarak tanımladım.
Son 1 ay ' dır araştırdım , okudum , izledim kendime uygun bir program çıkardım ve zayıflamak için sıkı bi diyete girdim minimum karbonhidrat maximum protein olarak ve net 7 kilo verdim 1 ay içinde ve vermeye devam ediyorum![]()
Antremanlarımı gün aşırı olarak yapıyorum max 3 - 4 hareket her bölgede , başlangıç 15 dk kardiyo ile başlayıp antreman sonrası bel bölgesi ve karın çalışıyorum
- ön kol , göğüs
- arka kol , omuz
- sırt , bacak
olarak gün aşırı 2 bölge ağırlık antremanıma devam ediyorum.
Bununla birlikte beslenmem günde 3 öğün bazen kahvaltı yaptığım oluyor ve şeker , abur cubur , pirinç pilavı , gazlı içecekler kesinlikle 1 parça tadımlık dahi olsa tüketmiyorum. Ekmeğide çıkardım tamamen hayatımdan.
- kahvaltı , 4 yumurta beyazı 1 sarısı , 50 gr kadar lifalif yulaf , sadece yulaf yediğim oluyo tarçınlayıp , şekersiz çay
- öğlen , ayran , bulgur pilavı , ızgara et veya tavuk , zeytinyağlı salata veya haşlanmış brokoli
- akşam , çorba , ( nohut , kuru fasulye , ıspanak vs evde ne pişmişse ) , salata ,
- antreman sonrası , kesinlikle yağını süzdüğüm 160 gr derya ton balığısalata ile birlikte , ardına ızgara et veya tavuk
Bazen çok canım bişeyler istediğinde , % 100 elma suyu 1 bardak , 1 kase yoğurt , birazcık badem tarzı açlığımı geçiştirecek şeyler tüketiyorum.
Çok konuştum farkı görmeniz için ilk halimden ve şimdiki halimden 2 foto![]()
Hedefim 80 kiloya inmek , şu an hiç bir suplement kullanmıyorum , amacıma ulaştıktan sonra tamamen kas yapmaya yönelik çalışacam ve beslenecem.
Sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum , hata yaptığım yerler varmıdır ? bu şekilde devammı etmeliyim ? ekleyeceğim çıkaracağım şeyler varmı ? yorumlarsanız çok sevinirim![]()
peki hızlı kilo almak isteyenlere önerisi olan var mıdır?
kendimi bildim bileli 50 küsür kiloydum, zar zor 60 oldum,boyum 1.74,kürdan gibi gezmekten sıkıldım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)