User Tag List

Sayfa 205/326 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.877 ile 3.895 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın dediği de doğru, Psikolojik bi sınır da var geçemem diye, yardımla da olsa kendi maksimumunu biraz geçsen gerisi gelir. Kasların zorlanacak, yırtılacak ama ağırlığın arttığını görürsün zamanla

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende biraz zamanımı harcadım bu spora öğrendiğim şey sayılara takılmamak önemli olan doğru formda yapmak ve olabildiğince yüksek tekrarda çalışmak benim tecrübem bu yönde

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srkn.ylc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim kendi tecrübeme dayanarak söliyim bende bi ara 20kg ya gelmıstım 2 ay aynı kiloda gittim senin dediğin gibi bi ilerileme yoktu ve tek başıma yapıyodum bech i daha sonra bunu hocama sordum oda her defasında en az 2.5 kilo koymamı kasları zorlamamı söyledi yani agırlık arttırmazsan ilerleme olmuyo bech de en büyük etkenlerden biride bech in başında biri durmalı. bi sene 2 ay oldu spora baslıyalı basladıgımda 85 dim suan 80 kiloyum bech te 70 basıyorum bu sekılde ılerledım.
    Aslında birazda korkutuyo o hareket beni o yüzdende pek zorlayamıyorum o an bişey olsa altında ezilme riski var başımda biri dursa sürekli verimli olur tabi aslında arkadaşla beraber gidiyoruz aynı anda yapıyoruz bundan sonra söyliyimde başımda dursun

Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilom seninle aynı,

Ben 20x2 + bar 20 kg 2 set 8 er tekrar
    25x2 + bar 1 set 8 tekrar yapıyorum.

Barı kaldırırken yardım alıyorum, zaten gücün çoğu ilk kaldırdığın zaman gider.

Yardımlı yapmak çok doğru değil ama bir kere de olsa arada fark var mı diye denemelisin bence.

Butterfly için, daha fazla ağırlıkla yapabilmen gerekir diye düşünüyorum. 10 - 12 kilolar az sanki. Tabi makinadan makinaya da fark var, Her makinanın ağırlığı ile hissettirdiği farklı oluyor içerisindeki makaralardan dolayı Bildiğimiz fizik kanunları yani.
    15 15 olduğu zaman ilginçtir çenemle boynuma kramp giriyor yoksa hareketten yana bi sıkıntı yok

Arkadaşın dediği de doğru, Psikolojik bi sınır da var geçemem diye, yardımla da olsa kendi maksimumunu biraz geçsen gerisi gelir. Kasların zorlanacak, yırtılacak ama ağırlığın arttığını görürsün zamanla
    Dün gittim mesela çok yorgunum diye hafif yaptım kasmadım çok fena yanıyo şuan oda bi garip

Neyse protein tozu aliyimde haftaya tam gaz devam ederim çalışmalara yaza kadar ne olursa kardır

teşekkür ederim bilgiler için

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen psikoloji çok etkisi var basında bırı durdugu zaman o bara elını degdırsın sankı o yardım edıyomus gıbı gelıo daha sonra set bıtınce ben karısmadım dıyo ınanamıyosun mutlaka agırlık artırmak ıstıosan basında bırı olsun ve bence her hafta bı 5 kılo artırmaya bak ben bu sekılde artırdım ınsallah yardımcı olur.
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srkn.ylc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen psikoloji çok etkisi var basında bırı durdugu zaman o bara elını degdırsın sankı o yardım edıyomus gıbı gelıo daha sonra set bıtınce ben karısmadım dıyo ınanamıyosun mutlaka agırlık artırmak ıstıosan basında bırı olsun ve bence her hafta bı 5 kılo artırmaya bak ben bu sekılde artırdım ınsallah yardımcı olur.
    teşekkür ederim tekrar yardım alarak bi zorliyim haftaya bakalım neler olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim tekrar yardım alarak bi zorliyim haftaya bakalım neler olcak
    Bu arada, Bench temel hareket ok ama mümkün olduğunca dumbell presste ağırlığı da artırmaya bak. Bar ile yapılan harekette gücün çoğunu daha fazla güçlü olan kolundan alırsın ağırlığı da o kaldırır ama dumbellda öyle değil, bir taraf 32 ise diğer taraf da o 32 yi kaldırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada, Bench temel hareket ok ama mümkün olduğunca dumbell presste ağırlığı da artırmaya bak. Bar ile yapılan harekette gücün çoğunu daha fazla güçlü olan kolundan alırsın ağırlığı da o kaldırır ama dumbellda öyle değil, bir taraf 32 ise diğer taraf da o 32 yi kaldırır
    dumbell press te yatarak değilde oturarak 15 kg 12 2 set 17.5 kg 8 2 set yapıyorum sonra biraz gözüm kararıyo ama oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dumbell press te yatarak değilde oturarak 15 kg 12 2 set 17.5 kg 8 2 set yapıyorum sonra biraz gözüm kararıyo ama oluyo
    2 şer 2 şer artır her hafta.
    Ben başladığım zaman 20 kilolar falan hayal gibi geliyodu. 2 hafta önce 30 kg ile bastım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 şer 2 şer artır her hafta.
    Ben başladığım zaman 20 kilolar falan hayal gibi geliyodu. 2 hafta önce 30 kg ile bastım
    her hafta zor ama 2 haftada bir arttırmayı denerim

bidahakine 17.5 la 12 20 ile 9 denerim mesela

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psikolojik etkiden bahsedilmişken müzik de çok önemli mümkünse güzel bi playlist yapılıp kulaklık ile dinlenmeli.
    ride or die

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spotify müzik toplist i çok iyidir. tavsiye ederim..
    ayda 12 lira vermek koyuyor ama hakkını veriyor, çevrimdışıda dinleyebiliyorsun, eşleme yapıp..

Göki,ZD

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlam protein tozu öneren ?
    ride or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hardline 3Matrix kullanıyorum uzun zamandır,yerli marka psikolojisine sahip değilseniz çok memnun kalırsınız
    WeWhoAreNotAsOthers

Diesel İnside

MegaChips

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bsn 6 kullanıyorum gayet guzel veya optımum gold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugün MuscleTech Nitro Tech Performance bide yanına Hardline BCAA 4:1:1 aldım bcaa da önemliymiş kaslar için MuscleTech için çok iyi yorumlar okudum hardlibe bcaa biraz muamma yinede hiç yoktan iyidir diye aldım fiyatı uygundu günde 8 tane dio ama günde 4 tane içerim hemen bitmesin

Pazrtesiden itibaren tam gaz devam edicem bu ara çok boşladım yaza kadar durmak yok

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barı kaldırırken yardım alıyorum, zaten gücün çoğu ilk kaldırdığın zaman gider.
    kesinlikle doğru yorum, yardım alıyorsan barı ilk alırken al gerisi gelir zaten.
    What Goes Around,Goes Around

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 2.5 aydır düzenli olarak kardiyo ve ağırlık idmanı yapıyorum , 94 kiloydum başladığımda beslenmeme dikkat etmediğimden dolayı 1.5 ay kilo veremedim hatta boşa kürek çektim sadece kaslarım sertleşti biraz , kendimi salona ve bu spora alıştırma süreci olarak tanımladım.

Son 1 ay ' dır araştırdım , okudum , izledim kendime uygun bir program çıkardım ve zayıflamak için sıkı bi diyete girdim minimum karbonhidrat maximum protein olarak ve net 7 kilo verdim 1 ay içinde ve vermeye devam ediyorum

Antremanlarımı gün aşırı olarak yapıyorum max 3 - 4 hareket her bölgede , başlangıç 15 dk kardiyo ile başlayıp antreman sonrası bel bölgesi ve karın çalışıyorum

- ön kol , göğüs
    - arka kol , omuz
    - sırt , bacak

olarak gün aşırı 2 bölge ağırlık antremanıma devam ediyorum.

Bununla birlikte beslenmem günde 3 öğün bazen kahvaltı yaptığım oluyor ve şeker , abur cubur , pirinç pilavı , gazlı içecekler kesinlikle 1 parça tadımlık dahi olsa tüketmiyorum. Ekmeğide çıkardım tamamen hayatımdan.

- kahvaltı , 4 yumurta beyazı 1 sarısı , 50 gr kadar lifalif yulaf , sadece yulaf yediğim oluyo tarçınlayıp , şekersiz çay
    - öğlen , ayran , bulgur pilavı , ızgara et veya tavuk , zeytinyağlı salata veya haşlanmış brokoli
    - akşam , çorba , ( nohut , kuru fasulye , ıspanak vs evde ne pişmişse ) , salata ,
    - antreman sonrası , kesinlikle yağını süzdüğüm 160 gr derya ton balığı salata ile birlikte , ardına ızgara et veya tavuk

Bazen çok canım bişeyler istediğinde , % 100 elma suyu 1 bardak , 1 kase yoğurt , birazcık badem tarzı açlığımı geçiştirecek şeyler tüketiyorum.

Çok konuştum farkı görmeniz için ilk halimden ve şimdiki halimden 2 foto

Hedefim 80 kiloya inmek , şu an hiç bir suplement kullanmıyorum , amacıma ulaştıktan sonra tamamen kas yapmaya yönelik çalışacam ve beslenecem.

Sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum , hata yaptığım yerler varmıdır ? bu şekilde devammı etmeliyim ? ekleyeceğim çıkaracağım şeyler varmı ? yorumlarsanız çok sevinirim

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı || CaNeR || Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlam protein tozu öneren ?
    Kesinlikle xpro complex whey.... Piyasadaki diğer ürünlere ve içeriğine göre bedava

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki hızlı kilo almak isteyenlere önerisi olan var mıdır?

kendimi bildim bileli 50 küsür kiloydum, zar zor 60 oldum,boyum 1.74,kürdan gibi gezmekten sıkıldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)