User Tag List

Sayfa 195/326 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.687 ile 3.705 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tadı 50 calibreden iyi hatta çok iyi tad olarak skıntısı yok ürünün ben spora vakit ayıramıyorum dgs kursundan yatmasn diye vercem onur abi alcaksan bişeyler yaparım
    ay sonuna kadar satılmazsa ben alayım.

ben gün içinde hiç çay ve kahve içmiyorum. o nedenle genelde düşük modda oluyorum. antrenman öncesinde aldığımda acayip canlandırıyor beni, çok iyi idman çıkartıyorum.

bykral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi günler 1.78 boy 75 - 80 arası değişiyor kilom 2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum öncesi de var kaslanmaya ve büyümeye yardımcı olacak ne gibi ürün kullana bilirim.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uurun budur guvenılır sıtedır cok supplement aldım bsn nın urunlerı de guzel suan bu markann proteın tozunu kullanıyorum asagıda kı urun ıse spor oncesı performans ve guc saglar

http://www.supplementler.com/urun/bs...20-1080-gr-527
    Faydasını geröekten görüyormusunuz yoksa placebo etkisi mi Ciddi anlamda yararı oluyor ise kullanabilirim.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir suru preworkout kullandım bır urun bukadarmı dandık olur ya bsn yı trden almayın kullandıgım en kotu nox!

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ay sonuna kadar satılmazsa ben alayım.

ben gün içinde hiç çay ve kahve içmiyorum. o nedenle genelde düşük modda oluyorum. antrenman öncesinde aldığımda acayip canlandırıyor beni, çok iyi idman çıkartıyorum.
    Tabiki ....

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selam 98 kilodan kendi imkanlarımla 84 kiloya kadar indim.3 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum ilk başlarkenki (84 kg),vücut yağ oranım salona başladığım zamana göre artmış kas kütle oranım azalmış kilom ise 83,3.İdmanları akşam mesayiden sonra yaptığım için akşamları yemek yemiyordum.Salondaki hocalar özellikle antremandan sonra 1 saat içersinde mutlaka protein ağırlıklı beslenmemi,eğer böyle bir fırsat olumuyorsa protein tozu almamı tavsiye ettiler.Size sormak istediğim düzenli olarak spor yapmama rağmen hem kilo verememeyip.Hemde kas kütlemin azalması neden olabilir?Kilo vermeye başladığım tarihten itibaren şekeri kestim.Ekmeği azalttım.antremandan 2 saat önce kahve içiyorum,yine antremandan 15 dk evvel muz yiyorum.Antreman sırasındaki içtiğim suya mağden suyu karıştırıp (minerali arttırmak için) içiyorum.Buna rağmen bazen antremanlarda zorlanıyorum.Bu konuda tavsiyeniz ne olur?Önerebileceğiniz protein tozu markası varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Makif84

Hocalariniz hakli

+ duzenli beslenmediginiz kaslarinizi besleyemeden antreman yaptiginiz icin kas yikilmasi yasiyosunuz sanirim. Yaptiginiz set ve tekrarlarida yazarmisiniz

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam 98 kilodan kendi imkanlarımla 84 kiloya kadar indim.3 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum ilk başlarkenki (84 kg),vücut yağ oranım salona başladığım zamana göre artmış kas kütle oranım azalmış kilom ise 83,3.İdmanları akşam mesayiden sonra yaptığım için akşamları yemek yemiyordum.Salondaki hocalar özellikle antremandan sonra 1 saat içersinde mutlaka protein ağırlıklı beslenmemi,eğer böyle bir fırsat olumuyorsa protein tozu almamı tavsiye ettiler.Size sormak istediğim düzenli olarak spor yapmama rağmen hem kilo verememeyip.Hemde kas kütlemin azalması neden olabilir?Kilo vermeye başladığım tarihten itibaren şekeri kestim.Ekmeği azalttım.antremandan 2 saat önce kahve içiyorum,yine antremandan 15 dk evvel muz yiyorum.Antreman sırasındaki içtiğim suya mağden suyu karıştırıp (minerali arttırmak için) içiyorum.Buna rağmen bazen antremanlarda zorlanıyorum.Bu konuda tavsiyeniz ne olur?Önerebileceğiniz protein tozu markası varmı?

aYNI DERde sahibiz

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    @Makif84 beslenme çok önemli birde günlük temponuz nedir spordan sonra çok yürüyomusunuz beslenmeniz nasıl aynı sorun 2 sene önce bende vardı daha sonra sabah protein ağırlıklı beslenmediğimi öğrendim ve beslenme sitilimi değiştirdim spor solonum evime 2 km ötedeydi devamlı yürüyodum salonumuda değiştirdim spordan sonra yürümüyorum şuhan herşeyden memnunum bu arada antremanda zorlanmanızın sebebi sanırım protein almıyosunuz 1 saat önce protein ağırlıklı bir yemek yerseniz zorlanmanız kesilebilir çok ağır olmamak kaydıyla tabi yemek eğer ağır bir yemek yerseniz oda zorluyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden çok daha bilgili abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım vardır ama naçizane bir iki şey de ben yazayım. ben de nisandan beri yaklaşık 14-15 kilo verdim ve kas kütlemi tamamen korudum, aşağıdaki resimde ölçümlerimi görebilirsin. şubat ayındaki ölçümden sonra aynı sporu yapmama rağmen ne yazık ki çok kötü bi beslenmeyle 100 kiloya kadar çıktım. o zaman anladım ki bu işin % 70-% 80 i beslenme. çünkü aynı sporu yaparak bir ayda 2 kilo da verdiğim oldu, 4 kilo aldığım da oldu. fark tamamen beslenmeden. haziran başında yemek alışkanlığımı tamamen değiştirdim. son 5 ayda pilav, makarna sadece 2 kez yedim. tatlı ağzıma sürmedim. çikolata ve kuruyemişi 2 haftada 1 kez yiyorum. o da cüzi miktarda. kola sıfır, hamur işi sıfır. gün içinde karbonhidrat olarak sadece sabahları 2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek, akşamüstü spor öncesi yulaf ezmesi alıyorum, böylece idmanda da enerjim iyi oluyor. bunun dışında sabah, öğlen ve akşam idman sonrası sadece protein alıyorum. bu aydan itibaren hardline bipro izole protein tozu almaya başladım, 1-2 ay kullanımdan sonra onunla ilgili görüşlerimi de yazarım.

evet çok zorlanıyorum, genelde canım bi şeyler çekip duruyor ama bu şekilde beslenmeden hiç bir gelişme olmuyor. ama yaparsan inan oluyor. bende oldu ki yaşım 36, sende de olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit leyemediğim için ayrı mesaja yazıyorum. ben her idman sonrası 1 saat kardiyo yaptım. ve iyi yaptım, ortalama 7-7.5 km koştum, haftada 6 gün. yani spor sonrası yürümek ile falan da alakası yok. eğer beslenmeniz doğruysa kas kaybı yaşamaz, yağdan yakarsınız. ben bunu tecrübe ettim, her ağırlık idmanı sonrası 1 saat koşarak yağ yaktım ve kas kaybetmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Makif84

Hocalariniz hakli

+ duzenli beslenmediginiz kaslarinizi besleyemeden antreman yaptiginiz icin kas yikilmasi yasiyosunuz sanirim. Yaptiginiz set ve tekrarlarida yazarmisiniz
    Programım değişti. akşam yine spor var programın listesinin fotoğrafını çekip burya eklerim.İlginiz için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beslenme konusunda sabahları beyaz peynirli domatesli sandevic öğlen ekmeksiz bişeyler genellikle çalışan insan olduğumuzdan dışarda az yağlı yemek tercih etmeye çalışıyorum.Antreman öncesi kahve ve muz antreman sonrası yemiyordum.(Antreman çıkışım 9 bazen 10 u bulduğu için bu saattten sonra ne yersem direk yağ olacağından yemiyordum)Şeker olayı zaten nerdeyse 2 yıldır yok.Abur cubur minimum seviyede.Alkol nerdeyse hiç yok.Buna rağmen taktığım nokta düzenli sporumu yapıyorum.Bazen antremanları bile çıkaramıyorum,zorluyorum kendimi.Yani kilo vermeyi geçtim,yağ oranımın gitmemesi ve kas kütlemin azalması ciddi moral bozukluğu oluşturdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beslenme konusunda sabahları beyaz peynirli domatesli sandevic öğlen ekmeksiz bişeyler genellikle çalışan insan olduğumuzdan dışarda az yağlı yemek tercih etmeye çalışıyorum.Antreman öncesi kahve ve muz antreman sonrası yemiyordum.(Antreman çıkışım 9 bazen 10 u bulduğu için bu saattten sonra ne yersem direk yağ olacağından yemiyordum)Şeker olayı zaten nerdeyse 2 yıldır yok.Abur cubur minimum seviyede.Alkol nerdeyse hiç yok.Buna rağmen taktığım nokta düzenli sporumu yapıyorum.Bazen antremanları bile çıkaramıyorum,zorluyorum kendimi.Yani kilo vermeyi geçtim,yağ oranımın gitmemesi ve kas kütlemin azalması ciddi moral bozukluğu oluşturdu.
    valla kardeşim moral bozacak bi şey yok, ben beslenme diyorum başka bi şey demiyorum. kendi beslenme programımı buraya yazayım umarım bi faydası olur sana.
    sabah: 3 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıllı ekmek arası tost
    öğle: 200 gr light ton balığı (asla yemekhanede yemek yemiyorum, inan çok farketti, dışarıda ne yersen ye cheat yapıyorsun demektir)
    ara öğün: 1 adet elma
    idman öncesi: 200 ml light süt içine 3-4 kaşık yulaf ezmesi, 3 kuru incir, 4 kuru kayısı, bi kaç tane çiğ fındık
    idman sonrası: protein tozu
    yatmadan önce: 100-125 gr tuzsuz lor peyniri ve soda.

bunların dışında gün boyunca boğazımdan tek bir lokma geçmiyor.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97 kilodan kendi imkanlarımla 80 e kadar düştüm boy 1.78

3 haftadır spor salonuna gidiyorum ağırlık çalışıyorum o yönden sıkıntı yok ama o kadar kilo verdim göbek olduğu gibi duruyor haftada 6 gün salona gidiyorum en az 6 ay falanda gitmeyi düşünüyorum her gün çekebildiğim kadar mekik çekiyorum 6 ay sonra bu lanet olası göbek gider mi beni çok korkutuyo bu Birayıda bıraktım 1.5 aydır falan içmiyorum

Bi arkadaşım mayısa kadar ağırlık çalış son 2 ay yağ yakıcı alıp cardio yapmamı tavsiye etti mantıklı geldi aslıda ama fikir almak istedim tavsiyede bulunabilcek olan var mı

Protein tozu olarak arkadaşımın tavsitesi üzerine bundan aldım fakat içmekte zorlanıyorum midemi bulandırıyo sütede suyada karıştırsam zor içiyorum başka kolay içimli tavsiyesi olan var mı yada hepsimi böyle bu tozların

http://www.supplementler.com/urun/mu...FYoBwwodFSQATg

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son halinin bide basladığınn halinin resmini atarmısın.?
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorum makife alıntı yapmamışım?
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    97 kilodan kendi imkanlarımla 80 e kadar düştüm boy 1.78

3 haftadır spor salonuna gidiyorum ağırlık çalışıyorum o yönden sıkıntı yok ama o kadar kilo verdim göbek olduğu gibi duruyor haftada 6 gün salona gidiyorum en az 6 ay falanda gitmeyi düşünüyorum her gün çekebildiğim kadar mekik çekiyorum 6 ay sonra bu lanet olası göbek gider mi beni çok korkutuyo bu Birayıda bıraktım 1.5 aydır falan içmiyorum

Bi arkadaşım mayısa kadar ağırlık çalış son 2 ay yağ yakıcı alıp cardio yapmamı tavsiye etti mantıklı geldi aslıda ama fikir almak istedim tavsiyede bulunabilcek olan var mı

Protein tozu olarak arkadaşımın tavsitesi üzerine bundan aldım fakat içmekte zorlanıyorum midemi bulandırıyo sütede suyada karıştırsam zor içiyorum başka kolay içimli tavsiyesi olan var mı yada hepsimi böyle bu tozların

http://www.supplementler.com/urun/mu...FYoBwwodFSQATg
    kardeşim o göbek olayı işin en zor yanı. ben 120 kilodan düştüğüm için nerdeyse 10 cm e yakın bi deri sarkması oldu. 4-5 aydır uğraşıyorum, yağ oranım % 8 olmasına rağmen ordaki deride hala 2-3 cm sarkma var. uygun bir fırsat olursa resim çeker koyarım. çok emek ve sabır isteyen bi sorun bu. benim sana tavsiyem, atabildiğin kadar yağ at, kilo verebiliyorsan devam et. yağ attıkça zamanla ordaki deride incelecek. ben öyle umuyorum ve öyle yapıyorum. inşallah netice alacağım.

musletech iyi bir toz diye biliyorum ben kullanmadım ama daha bilgili arkadaşlar vardır. ben 1 haftadır hardline bipro kullanıyorum içimi çok hafif ve çok rahat. hiç bir zorluk yaşamadım.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim o göbek olayı işin en zor yanı. ben 120 kilodan düştüğüm için nerdeyse 10 cm e yakın bi deri sarkması oldu. 4-5 aydır uğraşıyorum, yağ oranım % 8 olmasına rağmen ordaki deride hala 2-3 cm sarkma var. uygun bir fırsat olursa resim çeker koyarım. çok emek ve sabır isteyen bi sorun bu. benim sana tavsiyem, atabildiğin kadar yağ at, kilo verebiliyorsan devam et. yağ attıkça zamanla ordaki deride incelecek. ben öyle umuyorum ve öyle yapıyorum. inşallah netice alacağım.

musletech iyi bir toz diye biliyorum ben kullanmadım ama daha bilgili arkadaşlar vardır. ben 1 haftadır hardline bipro kullanıyorum içimi çok hafif ve çok rahat. hiç bir zorluk yaşamadım.
    Valla abi elim ayağım bile küçüldü göbek duruyo çok sinirimi bozdu rejim yapmasına yaparımda ağırlık çalıştığım için proteinde almak lazım yemek yemek lazım çok karışık bi durum hem ağırlık çalışıp hem cardio yapiyim dedim oda çok yorucu oluyo yani 6 ay ağırlık çalışıp hem kaslı hem göbekli olursam çok moralim bozulur

Bende iyi diye duydum ama zorlanıyorum içmekte bitince değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden sordum o soruyu bide 500ml le karıştırın yazıyo o ayrı bi sıkıntı daha az sütle karıştırsam zararı olurmu acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)