Rich Piana yı takip edeniniz var mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=GnI64N7Uhoc
Rich Piana yı takip edeniniz var mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=GnI64N7Uhoc
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Ben 12kg aldım![]()
Omuz ve Arka kol antremanımdan hemen sonraki örnek beslenmemi paylaşıyorum![]()
- 160 gr yağı süzülmüş ton balığı
- 5 yumurta beyazı 1 sarısı
- bulgur pilavı
- kızarmış tavuk göğsü
Herhangi bi suplement kullanmıyorum doğal yollarla desteklemeye çalışıyorum antreman sonralarını
Bende baya yaglanmaya basladim son gunlerdeyazda yaklasiyor suplement aldik kullanamadik son kullanma tarihleride yaklasiyor motive edicek before after yok mu kimsede
![]()
en iyi yulaf eti lifalif kullandıklarım arasında 500 gr ' mı 4 tl , sade olanını kullan
kase içine biraz tarçın ve hindistan cevizi ile kullanabilirsin , diyette isen light süt ilum e kullan mikro dalgada biraz ısıtırsan bildiğin sütlaç ayarında oluyo ben çok
seviyorum
Lifalif sağlam bir lif kaynagıdır ve kas gelısımınde cıddı yararı var.yemeye gelınce bende sütle asla yıyemıyorum.light yogurtla tüketiyorum bende o an agzımın tadı yoksa icine yarım muz dilimliyorum yada biraz tarcın dokuyorum.ılk zamanlarda alısamayabılırsın tadına ama sonra insan alısıyo sımdıden afıyet olsun![]()
What Goes Around,Goes Around
arkadaşlar animal cuts in doğru kullanımı sabah kalktiğinda 1 paket , idmandan yarim saat önce 1 paket gibi değil mi?
Cok ciddi diet yapman lazim cuts icin cheat meal bile geri atar ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Ben 7 ay bi salona gidiyordum salonun artık kalabalık olması nedenıyle İST. buyaka macfit e gittim 4 ay sonra bıraktım spora yeni başlayanlar için iyi ama daha once baska yerde baslayıp orda devam etmek isteyenlere tavsıye etmem sebebi programları makineden verıyorlar yani eskı salonumda serbest agırlıklarla calısırken macfit te bana ılk baslayanların porgramını verdılerhocalara bu durumu soledıgımde bana verılen cevap bızde program vermek yasak makıneden verıyoruz ama bı hareket eklerım demıslerdi. Salon olarak ıcerısınde studyoları bulunuyo cyling,plates,crunch&burn gibi bı kac sey daha var bu studyo hareketlerı cardıo da cok basarılı bunu soleyebılırım.hocalarla bıre bır calısma yaparsan ucretlıydı buyaka da.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Arkadaşlar güzel bi karın programı öneriniz varmı , şuan yaza kadar diğer bölgeleri mevcut haliyle korumam yeterli olucak boyum 1.73 ve çok şişmeye başladım bundan sonrası kötü olacak kanısındayım , beslenmemede oldukça dikkat ediyorum , karın ve bel için önerilerinizi bekliyorum
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
macfit lerde 45tl ama ne havlu var ne bir şey var akşam iş çıkış saati kıyamet kalabalık kendi programını yazıp gelişimini takip edemiyorsan hocalardan bir şey bekleme vs.. uzar gider macfit yorumlar yazıp Google da aratın zaten şikayetlerin sonu yok
ben akatlardakinden aldım sebebi etilerdeki salonlar çok pahalı arada gittiğimde kullanıyorum işime yarıyor macfit onun dışında bahçeşehir de salonlar çok pahalı değil zaten az daha fazla ver a+fitness yada mgm city e kayıt ol derim en azından daha normal bir ortam var. eğer düşünürsen yardımcı olurum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)