Arkadaslar dolasirken denk geldi satici tavsiyesiyle Gnc l-arginine l ornithine l lysine aldim buyume hormonu salgilanmasini tetikliyormus. Ancak vucutta buyume kikirdaklarinin( baska biseyde olabilir tam emin degilim) kapanmamis olmasi lazimmis. Yasim 22 bi ihtimal yarar diye aldim, sporla isim yok gece yatmadan 2 kapsul al dediler, esnetme hareketleri yapip yatmadan 2 kapsul iciyorum. Boyle seylere cok karsiydim dogal olmadigi icin, burada isi bilen tecrubeli cok , benim hicbi bilgim yok . sormak istedigim , acaba bunun zarari varmidir?
gnc den konu açılmışken bende sorayım bir soru. gnc nin amino asitleri nasıl? alacağımdan değil arkadaşım almış kullanmıyor bana verecekte oyüzden.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
geç kaldığım zaman yemekhanede kalmıyor bazen haşlanmış yumurta. sabah haşlanmış yumurta yerine omlet yememizin bi farkı olur mu ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Yulafı sıcak su, sıcak sütte bekletip yemenizi tavsiye ederim. Daha fazla verim alırsınız.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
defiye girdim 17 gün diyetteyağ oranım düşmeye başladı bakalım. damarlar gözükmeye başladı yavaş yavaş 1 ay sonra nasıl olcaz bakalım
diet listem
sabah kahvaltı 5 yumurta
ara öğün 1 bardak yeşilçay
idmandan 30 dakika önce 1 bardak sade nescafe+aspirin+ventolin
idman bitiminde ultimate prostar izole whey
yarım saat sonra 200 gr tavuk göğüsü +4 kaşık pilav
ara öğün ventolin+yeşil çay
saat 4 de 200 gr tavuk göğüsü+4 kaşık pilav
akşam saat 6 gibi 200gr tavuk göğüsü+2 kaşık pilav+karnıbahar
yatmadan 4-5 adet badem
6 günde bir cheat day
haftada 2 gün 35 dakika kardiyo+ karın
diğer günler supersetli idman programı ( ağırlık idmanının sonuna da 15 dak. hızlı tempo yürüme)
günde toplam 100gr karbo+ 600 gram tavuk göğüsü
belim 86 dan 81 e indi şuanlık
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)