Ne tarafta, nasıl bir salon arıyorsun ?
Spor salonu arayan varsa anadolu Yakası buyaka macfit é gidiyorum memnunum temiz bi yer ve aylık ödeme yapılıyor. ..gelen olursa haber versin beraber çalışalım
Bu ara kar kış muhabbeti ve işlerin yoğunluğundan ofisten gelme saatim belli olmuyor aylardır birtane bile kaçırmadığım antrenmanlar aksamaya başladı ne güzel 80+kg yakalamışken inşallah formdan düşmem yemeklerime vs. dikkat etmeye çalışsam da gene moraller bozuk :(
Kartalda spor salonuna gidipte akşamları yapmak kaydı ile yanına arkadaş arayan varsa bodysi olabilirim. Şuan için iki kişi katılmayı düşünüyoruz ama göbeğimi hızlı bir sürede eritip tek kişiye düşücem inşallah :D
zma alıcaktım sonra o kadar para vermek yerine sağlık ocağında yazdırıyım dedim. 365mg magnorm magnezyum, 50mg çinko zinco ve apikobal tablet verdi yalnız apikobal tabletin prospektüsüne baktığımda 250mg b1 250mg b6 olduğunu gördüm. 250mg b1 ve b6 günlük kullanım için çok değil mi? başka bir b6 mı alsam?
spor sonrası olusan agrılara çözüm varmıdır
Bol bol su içmek :)
Evet öyle yaptım bugün gittim multivitamin aldım,teşekkürler
antalya konyaaltı tarafındaki tayfadan spor salonuna giden varmı ya :D varsa nereye gidiyorlar :) ben nasıl kilo alıcam spor gazetesi
Skyport var ama uyar mı size bilmiyorum