alp1903 Nickli Üyeden Alıntı
Ugur maşallah çok güzel duruyo kütle olarak sırt :) Bu sene sende giriyodun diye hatırlıyorum yarışmaya.
Benimkisi bu sene biraz podyum merakından dolayı oldu, tecrübe güzel olucak inşallah. Yediklerimi içtiklerimi fotograflıyorum inşallah müsait zamanda yüklerim.
Şuan son 1 ay sürecine girdik,
7.haftadan itibaret ekstra sabah idmanları yapıyorum 1gün cift 1gün tek idman gittim sonra 2gün cift 1gün tek şuan 3gün cift 1gün tek. bu hafta sonrası 4gün cift 1gün tek olarak gidicem.
Karbonhidratta beyaz pirinci kestim, kepekli bulgur ve kepekli pirinç yiyorum her ögünde 25-30gr olarak alıyorum. (kinoa diye yeni bişiy deiycem bu hafta inşallah)
Ceviz-Badem her ögünüme ekledim artık 7 8gr alıyorum ögünlerde.
Greyfurt ve Yeşil Elma meyva olarak tercih ediyorum günlük 1 adet sabah kahvaltısında. (cift idmanım var ise sabah cardiosu öncesi 1 adet greyfurt 1tablet hyrdroxycut)
Yeşil sebze tüketimini her ögün yapıyorum (marul, yeşil fasulye, brokoli, kuşkonmaz,ıspanak vs vs)
Cardio sonrası favorim "ıspanaklı-yumurta ceviz badem yeşil çay ve yaş kırmızı biber 1 adet" :)
Min. 3lt su tüketiyorum(bu hafta böyle). 2 büyük kupa yeşil çay ve 1 kupa siyah çay (degişken oluyo) ögün sonraları 1er shot espresso içiyorum.
Aklıma bu detaylar geldi şimdilik.
Ocak 1 itibari ile 79kg olarak başladım hafif tempo ile diyete son 2ay ciddileştirdim kademe olarak şuan 72.6kg olarak devam ediyorum hedefim yarışma tartısında 68 69kg olmak. Ama biliyorumki kütle olarak çok ufak durucam ama elimden gelen ne varsa yaptım o yüzden rahatım. :) Varsa ufak merak ettiginiz şeyler cevaplıyabilirim kendi tecrübemle tabiki her yigidin farklı yogurt yiyişi vardır o ayrı. Biraz zor ve imkan gerektiren spor o yüzden motivasyon çok önemli.
Boyum: 1.75cm bu arada.
Mart sonu (yurtdışından) elime 4 adet Hydroxycut gelicek isteyen varsa kapora vererek onlarada temin edebilirim.