spor oncesı pump etkısı yaratacak yıgılmayı onleyecek bıldıgınız bı urun var mı?
Bsn no-explode kullanıyorum ben ama 3 shot espresso işe yaramıyo degil![]()
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
MP Assault kullanıyorum memnunum herhangi bir ters etkisi görmedim. Bitince de Universal Shock Therapy aldım ona geçicem 2 hafta ara verip.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ağırlık antremanından sonra 15 20 dk yürüyüş yapıyorum protein tozunu yürüyüşten önce yada sonra içmem fark eder mi![]()
Daha önce 8 ay spor yapıp bıraktım iş yogunlugundan dolayı, bırakalı 1.5 yıl oluyor. Bu aralar tekrar başlayayım diyorum.
MuscleTech - Nitro-tech serisi protein tozu almayı düşünüyorum. Mesleğimde sağlığım çok önemli eğer bu ürün böbrek ciğer değerlerimi arttıracaksa hiç başlamayacağım.
Hem bahsettiğim olayla ilgili hemde bu ürünle ilgili bilgisi olup yardımcı olacak birileri varsa çok makbule geçer
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
Okumak güzeldirbutün hepsi yazıldı
Bi before afterda ben atiyim
İlk foto 2012 den 99 kilo falan
Rejime 2013 de başladım 2 ayda sanıorm 15 kilo verdim ama rejime başladığımda 98 kiloydum sanırım 99.7 yi gördüğüm günlrde olmuştu öncesinde
2013 yazında salona yazıldım 1 ay 2-3 gün gittim sıkıldım
ara ara evde dambılla denemelerim oldu ama 2-3 gün sürdü en fazla
2014 e kadar 83 84 civarı kaldım hep yine 1 ay salona yazıldım 80 e düştüm sonra memlekete gittim 83 84 geldim 2014 sanıorm kasımdı direk ağırlıkla başladım şuan 79 80 civarıyım ocakta bi ara verdim şuan yine çalışıorm 2.foto geçen haftadan
temmuz sonuna kadar yardırmaya devam bakalım nolcak
![]()
tam bir ay olmuş az önce tartıldım 91 kg düşmüşüm 98-99 gidip geliyordum. İlk 1 hafta sürekli koştum ama ondan sonra ***** havalar felan soğuyunca çıkamadım bi yere . Yeme işinide aşırı sıkamadım pis boğazıma engel olamadığım zamanlar çok oluyor. Birde şöyle bi sıkıntı başladı sabah 6 gibi felan karnım acıkıp uyanıyorum uyur gezer gibi gidip bisküvi felan yiyorum geri yatıyorum tamamen istem dışı. Sebebi ne olabilir![]()
Şu sıra spora başlama gibi bi niyetim var ama adam akıllı bi salon bulamadım. kilo vermek için ne çalışmam lazım![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)