video geliyor şimdiyükleniyor
Tek basima 40 kg lik dumbellari alip omuz press yapabiliyorum 10 tane 34 kg la basliyorum dun 5 tekrar 46 kg yaptim alirken abim yardim etti yapilabilir yani 140 kg bench 3 tekrar bastim yapilabilir yani
maaşallahın var cidden ama makinalar sarmıyo bana kilo olarak hiç bakmıyorum bile ben ztn sürekli barla calışıyorum makinalardaki kilolar bi ayakta barla atmak gibi degil yada nebilim makinada gögüs atmak bi barla atmak gibi değil kilo olarak he fayda olarak onu deneyen daha iyi bilir tabi.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
yok cnm niye yanlış anlaşılsın. mümkün mümkün![]()
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
..................
IN BOOST WE TRUST
..................
IN BOOST WE TRUST
Sikletlerin farkli oldugunu yeterince iyi biliyorum seni zaten melih abiyle kiyaslamadim ben mesele kutle degil yani 150 kg olmak cok guclu olmak demek degil melih abi 44 cm bicepsli olabilir sendede 55 cm olabilir ama adam sadece kutleden ibaret yagli degil yada vucut yapisi seninkiyle ayni degil sadece sordum ne kadar saglikli oluyo diye bel verebilirsin yada dedigin gibi bicepsin zedelenebilir yani ipnelik olsun diye degil nasil oldugunu merak ettigim icin sordum konsantrasyonda 25 kg 10 tekrar 1 set yapip birakmiyosun heralde alper abi sordum sadece sen daha iyi bilirsin kendini
...........................
IN BOOST WE TRUST
Abi ne yaptın ya 56cm Phil in kolu
![]()
55 var 55 var...
Mahmut irmak daha bu sene sikletini 80 kg a çıkardı. Bicok sefer 75 kg müsabaka çıkardı ve kolları 50 üstü deniyor.75 kg da 50 cm olmak demek yağ oranının yüzde 3-4 olması demek. 150 kg bi insanın full define halinde 3 cm kaybetmesi demekte yağ oranının yüzde 11-12 civarı olması demek. Ki bu bile full define demek değil. Heleki full define olacaksınız ve 2 cm kaybıniz olucak. Bence imkansız. Güncel foto varsa görmek isterim.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Aslında fazla takılmamak lazım kol ölçüsüne cm vs çünkü şahsi kanaatim vücut geliştirme bir ilizyondan ibaret.
Bunun en büyük örneği favorim Kevin Levrone idi.Her zaman büyük tricepslere sahipti ve kollara bu sayede baya büyüktü..ki triceps kolları asıl büyüten..ama işin içine ilizyon girdiği zaman biceps daha büyük rol oynuyor.
Kanıt olarak bicepsleri genetik harikası olan darrem charles'i göstersem herhalde olur.
İşin içine triceps girdi mi phil çok daha büyük ama ilizyon işte
![]()
Ben de dip not düşeyim. Kevin Levrone 62cm bicepleri vardı. Phil buraya geldiğinde 54 cm demişti.
Alperi yakından gördüm gerçekten bicepsleri çok büyük ama kilosu da var zaten kendi de söylüyor.
セルカン+レーラ=愛
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)