User Tag List

Sayfa 225/326 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.257 ile 4.275 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden hamur isini cok yerdim, ofiste oglenleei surekli pizza, lahmacun, pide vs.

Simdi oglenleri ev yemegine gidiyorum, pirinc drgil bulgur pilavini ve az yagsiz yemekleri tercih ediyorum.
    Cayda sekeri kestim.
    Aksamlari 8den sonra hic bisey yemiyorum.
    Muz, portakal, mandalina, light sut ve bal ile blenderdan geciriyorum, aksam onu iciyorum.
    Ve artik havalar hafiften duzeldiginden eve otobusle degil yuruyerek donmeyi tercih ediyorum, takiyorum kulakligi sıkılmıyorum.
    Su anlik kiloma bi faydasi oldu mu bilmiyorum ama en azindan aksamlari uyurken cok rahatim. Dolu mideyle uyumak kadar kotu bisey yokmus, anladim.

Telefona adimsayar kurdum, kendi rekorumu kirdim bugun

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kreatin su toplatır definasyonda gerek yok bence onun yerine cla al

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower94 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kreatin su toplatır definasyonda gerek yok bence onun yerine cla al
    Ayni tavsiyeyi bnde aldim zamaninda bilmeden hareket etmistim yanliz alkali kreatin diye birsey varmis az su tutan cinsi o olabilir demislerdi :?

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    L carnitine kullanırken protein tozu kullanılır mı ?
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi mantidan geldim sarimsagida boldu
    Nasilsa sevistigimiz yok asdfagxhacs
    Sevişmeyin sakın kastan gider. Baktınız durum çok vahim, kafasını taşla ezin.

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bisiklet derken spor salonundaki bisiklet ten bahsetttim tabiki yolda kullandıgında iyidir ama yeri gelince cevirmediğinde oluyor...o yuzden salondaki bisikletle calısmak en iyi kardio dur bence
    bulunduğum yerde çooook zor o iş ancak normal bisiklet + yürüyüş egzersiz kendimce bişeyler yapacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah kalkıyorum 2 tane sandvic tost ekmegi bol salata yiyorum 3 tane yumurta yiyorum bilgisayarın başına geçiyorum ligtv vs saat 10bucuk gibi ikitane daha tost yiyorum bol sucuklu kaşarlı.oglen geliyo makarna pilav karıstırıp yedigim bile oluyo 2 bardak portakal suyuyla birlikte.2 saat sonra acıkıp gidip tam ekmek et döner yiyorum , sanırım oglende şekeri yükseltince erken acıkıyorum bunu farkettim ondan bir öğün daha yiyorum hemen.aksam oluyo annem babam eve geliyo akşam yemegi 3-4 tabak.maç saati geliyo fındık fıstık vs. darlıyorum vücudu iyice ceviz ve fındık cok yedim 3 aydır falan hergün , kajuda yanında yine portakal suyuyla birlikte.gece oluyo herkes yatıyo 1-2 de ben yine neredeyse tam ekmek içine kalın kaşar ve beyaz peynirli pekmezli menü hazırlıyıp yiyip 15 dakka sonra yatıyorum ,cok cok uzun zamandır bu tempodayım tık yok vallahi üstüne b12 eksikligim varmış doktor b12 , balık yağı ve supradyn dayadı yine yok yine yok
    bu yediklerinin daha azıyla 3 haftada 6 kilo aldım. aynı şekilde beslensem ayda 10 kilo rahat alırım. ya sende bi sıkıntı var ya da bende

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    sabah kalkıyorum 2 tane sandvic tost ekmegi bol salata yiyorum 3 tane yumurta yiyorum bilgisayarın başına geçiyorum ligtv vs saat 10bucuk gibi ikitane daha tost yiyorum bol sucuklu kaşarlı.oglen geliyo makarna pilav karıstırıp yedigim bile oluyo 2 bardak portakal suyuyla birlikte.2 saat sonra acıkıp gidip tam ekmek et döner yiyorum , sanırım oglende şekeri yükseltince erken acıkıyorum bunu farkettim ondan bir öğün daha yiyorum hemen.aksam oluyo annem babam eve geliyo akşam yemegi 3-4 tabak.maç saati geliyo fındık fıstık vs. darlıyorum vücudu iyice ceviz ve fındık cok yedim 3 aydır falan hergün , kajuda yanında yine portakal suyuyla birlikte.gece oluyo herkes yatıyo 1-2 de ben yine neredeyse tam ekmek içine kalın kaşar ve beyaz peynirli pekmezli menü hazırlıyıp yiyip 15 dakka sonra yatıyorum ,cok cok uzun zamandır bu tempodayım tık yok vallahi üstüne b12 eksikligim varmış doktor b12 , balık yağı ve supradyn dayadı yine yok yine yok
    böreç çörek aban, biraz alkol biraz gazlı içecek kilo alırsın

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu kadar şey yiyip kilo almıyosan bence hiç zorlama belli kilo alamıcan senin yerinde olsam spor salonuna gider ağırlık çalışıp hacim kazanırdım hatta keşke senin gibi olsam 10 numara vucut yapardım bu yediklerini 2 hafta yesem 3 4 kilo alırım ben

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktora gideriz sorariz asli varmi yokmu varsa burda butun forumun ortasinda rezil olmayi kabul edicen mi videolu kayitli ispat yaparim sana ,
    Icine atan ciger varmiymis yokmuymus ogrenirsin
    Sen önce ilaçla besin desteği arasındaki farkı öğren ondan sonra burada ahkam kes milleti rezil etmeye çalış insanlara.
    Yazıyı yazdığın üslupta hayır yok ki anlattıklarında olsun yok içine atan ciğer var yok gote gelicekler bilmemne. Doktora gitmeme gerek yok varsa BİLİMSEL MAKALE varsa protein tozunun 'içine atan ciğeri' gote getiriceğine dair buyur takipteyim sağdan solda bu işten prim yapmaya çalışan adamların tozlar çok zararlı vs. yazılarıyla gelme ama bana.
    Sene 2015 hala peynir altı suyundan yapılan tozu ilaç sanan var. Sen kendimi 'şişiricem' zannedip günde 10 ölçek toz içmek yerine git 5 kilo et ye gene o döküntüler, rahatsızlıklar yaşanır mesele supplement değil vücudun alabileceği kapasite....

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevişmeyin sakın kastan gider. Baktınız durum çok vahim, kafasını taşla ezin.

Vücütta protein çok birikirse sevişmesen bile kamyon devrilip dökülüyor mahsüller

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seks ile testo ilişkisi yok diye biliyorum. Sadece vücud yorgun düşüyo gelişim için enerji kaybı yaşabilir birisi o kadar.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu kadar şey yiyip kilo almıyosan bence hiç zorlama belli kilo alamıcan senin yerinde olsam spor salonuna gider ağırlık çalışıp hacim kazanırdım hatta keşke senin gibi olsam 10 numara vucut yapardım bu yediklerini 2 hafta yesem 3 4 kilo alırım ben
    He ya tosyyiyip 10 numara vucut yaparsin sen
    Levent arkadasa da tekirdag gonder alkol yani da cerez falan filan

Sakasiniz harbiden saka gibisiniz tost arasinda ketcap cekti canim
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He ya tosyyiyip 10 numara vucut yaparsin sen
    Levent arkadasa da tekirdag gonder alkol yani da cerez falan filan

Sakasiniz harbiden saka gibisiniz tost arasinda ketcap cekti canim
    Aslında en güzel örneklerden birisi sensin abi, zayıflıktan hacme geçiş sürecinde. Diyetisyen + spor ile bu iş çözülür diyorum ben Atilla bro, diyet diyince illa kilo vermek değil kilo almakta anlaşılmalı. Şimdi çıkıp ufak bi çanta bakayım kendime sonra kaydı yaptırayım artık şu salona

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka vücut yapma derdim yok ama kilo alamadım 70 olsam ilk etapta yetecekte millet dalga geçiyo artık hıamına rüzgarlı havada dısarı cıkma diye bide bende komik görüntü ortaya cıkıyo zayıflıktan , omuzlar doğuştan geniş kollar ve bel ip ince şey kafalı japon askeri stayla gibiyim

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanabileceğimiz en iyi noz türevi ürün hangisidir damarlı damarlı
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Viski, az önce göki mesaj attı, spor oncası viski içiyomuş limon sıkıyomuş içine.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler multipower whey 3400 amino ya yeni başladım fakat dev gibi haplar nasıl alışıcam sizler nasıl alıştınız önerisi olan varmı kırmak dışında ?
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle teşekkür ederim ama jelatini araştırmaya başladım fakat pek tavsiye edilmiyor galiba ki zaten dün belimi çok garip şekilde incittim. bi kaç gün ara vermeyi ve sadece bel egzersizleriyle evde kendimi toplamayı düşünüyorum. Sanırım kemer almanın vakti geldi artık.
    TR - B13

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)