User Tag List

Sayfa 232/326 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.390 ile 4.408 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ventolin kullanan oldu mu hic? Bu arada eger bu tur desteklerin konusulmasi yasaksa hemen silebilirim mesaji. Steroid olmadigi icin normal olarak sorma ihtiyaci hissettim. Alt karindaki gobek cok az kaldi ama erimesi gitgide zorlasiyor. Ventolin takviyesi ile guzel sonuclar alanlar varmis. Dusunceleriniz nedir?

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ventolin çok titreme yapıyor ellerde. uzun süreli kullanımlarda ellerdeki titremeler sabit olmasada bazen belli belirsiz devam ediyor. bizzat denedim, gördüm, tecrübe ettim. efe, clen, ventolin. 3üde benzer özelliklere sahip.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlara ek olarak şunları net söyleyebilirimki kalbin atım hareketi normal şartlar altında kendi tarafından yapılırken, efe clen ventolin gibi ilaçlar kullanıldığında kalp atım hızını bu ilaçlardan sağlıyor. buda ilaç kullanımını bıraktığında, kalbin eski hızına dönmesinde sorun yaşatıyor. zamanla kalpte kalp duvarlarının kalınlaşması ve devamında allah korusun kalp krizine yol açıyor. herşeyde olduğu gibi overdose dan uzak yapmakta fayda var, illaki kullanılıcaksa. unutulmamalıki bu tarz kalp ritmini normalden 2 kat arttıran ilaçların şakası olmaz. 1 dk da küt der gidersiniz. 198 ritmi ben gördüm, efe ile.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlara ek olarak şunları net söyleyebilirimki kalbin atım hareketi normal şartlar altında kendi tarafından yapılırken, efe clen ventolin gibi ilaçlar kullanıldığında kalp atım hızını bu ilaçlardan sağlıyor. buda ilaç kullanımını bıraktığında, kalbin eski hızına dönmesinde sorun yaşatıyor. zamanla kalpte kalp duvarlarının kalınlaşması ve devamında allah korusun kalp krizine yol açıyor. herşeyde olduğu gibi overdose dan uzak yapmakta fayda var, illaki kullanılıcaksa. unutulmamalıki bu tarz kalp ritmini normalden 2 kat arttıran ilaçların şakası olmaz. 1 dk da küt der gidersiniz. 198 ritmi ben gördüm, efe ile.
    abs programı onerebılırmısın abı tecrubelı bırıne benzıyorsun konuya yazdıgın yorumlara gore kg 64 bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beslenme ve idman programları artık yazmıyorum kardeşim. geçtiğimiz konuda yüzlerce post, bu konuda yüzlerce post. yaz yaz usandım. mal mısın gene yazmaya başladın konuya diye eleştiriler almaya başladım zaten
    schumi
    dr.46
    iron tyson

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beslenme ve idman programları artık yazmıyorum kardeşim. geçtiğimiz konuda yüzlerce post, bu konuda yüzlerce post. yaz yaz usandım. mal mısın gene yazmaya başladın konuya diye eleştiriler almaya başladım zaten
    estagfurullah bizde oyle sey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    J
    Aynen tahmin ettiğim gibi. O zaman diyete kardiyoya devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

2 ayda 10kilo verdim göbek hala yerinde
    Lapa+tavuk ve yanında supplement desteği yaparsan gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ers10weys91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lapa+tavuk ve yanında supplement desteği yaparsan gider
    Lapa dedigin sey pirinc yani sirf seker. O sekeri yakamadiktan sonra o gobek iki kayina cikar. Bence tavsiye verirken daha cok alt karini eritecek turden diyetler vs verilse daha iyi olur.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki arkadaşlar bu lca yağ yakıcıların tek kullanımlık tüpleri var bazıları 1000 ml bazıları 3000ml.İdeali ne kadar olmalı?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla esmer lapa pirinç gayet güzel bir karbonhidrat.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lapa dedigin sey pirinc yani sirf seker. O sekeri yakamadiktan sonra o gobek iki kayina cikar. Bence tavsiye verirken daha cok alt karini eritecek turden diyetler vs verilse daha iyi olur.
    Ondaki seker çaya atılan pastalarda kullanılan şekerden değildir kaliteli karbonhidrat tir
    Ben dietimde günde 400-500 gr pirinç yerim Düşe Düşe gidersen cok güzel sonuclar alırsın benimki öneri denersen görürsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ondaki seker çaya atılan pastalarda kullanılan şekerden değildir kaliteli karbonhidrat tir
    Ben dietimde günde 400-500 gr pirinç yerim Düşe Düşe gidersen cok güzel sonuclar alırsın benimki öneri denersen görürsün
    Peki anlasilan biraz diyet ile ilgili bilgilendirme yapmak gerekiyor Vucuda zararli olmasi acisindan illa direkt caya seker atmiyorum diye dusunmek dogru degil bir kere onu bir netlestirelim.
    Yiyeceklerin içinde enerji veren yani kalorileri oluşturan 3 şey var. Protein – Karbonhidrat ve Yağ . Kalorilerin enerji karşılığı aynı ama kilo verilmesi sırasında vücutta yarattığı etki aynı değil.

1 kg demir = 1 kg pamuktur. İkisi de 1 kg dir ama kapladıkları alan çok farklıdır. Bunun gibi yağdan gelen kalorilerin vücuttaki etkisi ile proteinden gelen eşit kalorilerin etkisi birbirinden farklı oluyor. Yani elmadan alınan 100 kalori ile patates cipsinden alınan 100 kalori aynı sonucu yaratmıyor.

Bu farkın birinci nedeni glisemik indeks farkı. Bazı gıdalar çabucak sindirilip hızla kana karışıyorlar. Bunlar glisemik indeksi yüksek gıdalar olup hızla kana karıştıkları için kandaki şekeri aniden yükseltiyorlar. Kandaki şeker aniden fazlaca yükseldiğinde hemen depolanıyor. Depo dediğimiz şey elbette ki hiçbir zaman hayırlı bir sonuç doğurmuyor. Depo dediğimizde bilelim ki bunlar yağ dokusu anlamına geliyor ve biz bunları hiç sevmiyoruz.

Ayrıca bu gıdalar hızla sindirildiği için, çabucak bizi terk edip gidiyorlar. Boşalan midemiz açlık sinyali vermeye başlıyor ve yeniden kendimizi aç hissedip başlıyoruz mutfak etrafında dolanmaya.

Glisemik indeksi yüksek gıdalar şeker, beyaz un, pirinç, alkol, patates, mısır, havuç, muz, kavun, karpuz vs . Bunların bazısı kalorileri düşük olduğu için yenmesinde sakınca yok ama çabuk acıkmamıza sebep oldukları için sınırlı tüketmemizde fayda var.

O nedenle diyorum ki egzersiz yaparak 10 kg atmis bir adamin gobegi bir turlu eritememesinin nedeni bence pirinc yememesi degil. O gobegi eritmesinin yolu da pirinc yemek degil. Bu da benim sahsi tecrubelerimden yola cikarak verecegim tavsiye. Pirinc yerine bulgur yemesi cok daha mantikli ki herkes bunu soyluyor. Sebebi de aslinda cok basit. Pirinc pilavinin kan sekerini yukseltme hizi Bulgur pilavindan cok cok daha fazla. Bunu ben degil tum arastirmalar soyluyor.

Simdi kalkip ben yaptim oldu demekle olmuyor malesef. Eminim sizin yaptiginiz diyet veya antrenman programinizda oyle dengeler vardir ki pirincin yarattigi olumsuz etkiyi bir sekilde cok siki veya cok yogun antrenmanlarla bastiriyor olabilirsiniz.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moruk seb 6 packmi istiyosun karni eritmekmi? Bide olur olmaz herkese lapa tavuk tavsiyesini birakin o dieti yarismaci adam zor.cikartiyor ..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moruk seb 6 packmi istiyosun karni eritmekmi? Bide olur olmaz herkese lapa tavuk tavsiyesini birakin o dieti yarismaci adam zor.cikartiyor ..
    6 pack arti karni eritmek. Bi yardimci olmuyosun su kardesine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem bulgur daha iyi o zaman daha iyi olan karbonhidrat uncle bens ondan alacaksın glisemik indeks mi istiyorsun düşük yavaş yavaş sindirilir seker yok yağ yok tuz yok tam istediğin ürün ama pahalıdır burda
    Senin dediğinde doğrudur belki ona lafım yok ben kalori Hesabı Yapmıyorum hiç kaliteli karbonhidrat kalitesiz karbonhidrat Hesabı Yaparım
    Bulgur şişkinlik yaratır pirinç Yada esmer pirinç
    Meyve olarak eksileri seç eksi elma greyfurt limon gibi
    Alt tarafta midenin su kalır genelde oda seni yanılgıya düşürmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem bulgur daha iyi o zaman daha iyi olan karbonhidrat uncle bens ondan alacaksın glisemik indeks mi istiyorsun düşük yavaş yavaş sindirilir seker yok yağ yok tuz yok tam istediğin ürün ama pahalıdır burda
    Senin dediğinde doğrudur belki ona lafım yok ben kalori Hesabı Yapmıyorum hiç kaliteli karbonhidrat kalitesiz karbonhidrat Hesabı Yaparım
    Bulgur şişkinlik yaratır pirinç Yada esmer pirinç
    Meyve olarak eksileri seç eksi elma greyfurt limon gibi
    Alt tarafta midenin su kalır genelde oda seni yanılgıya düşürmesin
    Belkisi yok. Dogru. Bu arada ben demiyorum butun arastirmalar ve gida uzmanlari soyluyor pirincin seker ile esdeger oldugunu ve cok hizli sekilde insulini tetikledigini. Bulgurun mideyi sisirmesine birsey diyemem. Saglikli besin ve karbonhodrat kaynagi olarak diyorsan Bulgur pirinci malesef dovuyor. Uncle Ben's pirinci de sonucta pirinc. Hernekadar Parboiled Rice sinifina girse de bu onun kan sekerini cok hizli tetiklemesine engel teskil etmez. Once Parboiled rice nedir ne gibi faydalari vardir onu okumak lazim. Lazim ki ondan sonra uncle ben's karb olarak en iyisidir diyebilelim. Yine ben kullandim en iyisi oydu demek de pek dogru olmaz. Cunku malesef degildir. Uncle Ben's' in pirinclerinin yari pisirilmis olmasi ve bazi islemlerden gecmesi onun mineral ve vitamin degerlerini yukseltiyor. Ayrica dis etkenlere karsi korumasizligini da artiriyor. Ayrica oyle heryerde de kolay kolay bulunmuyor. Onun icin ozel marketlere gitmek gerekiyor. Ama bulgur dedigimiz hadise her evde mutlaka en az bir kavanoz bulunuyor.

Gobegi eritme hikayesi de aslinda isin biraz da espirisi. Benim alt gobek halen hafif de olsa var. STLEGAL Cem' den tavsiye bekliyorum Moruk ozelden de yazabilirsin tavsiyeyi

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaşlar bu lca yağ yakıcıların tek kullanımlık tüpleri var bazıları 1000 ml bazıları 3000ml.İdeali ne kadar olmalı?
    Üstadlar yokmudur bilgi verecek kimse?Vücuda günde kaç ml yağ yakıcı alımı idealdir?fazla alınca ne gibi bir sonucu olur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 gr lapa yiyorum demiş ersan abi ama senin karaciğer sentezinle onunki bir değilki. sen günde 1 kg da yesen sentezlersin. doğal bi insanın pirinç lapası yemesi ve özellikle bel bölgesi inceltme evresinde yemesini bende doğru bulmuyorum. ben burda demiştim ismi lazım değil bir arkadaş karbo kes nasıl dersin vs demişti. hatta 2 sene önceydi seneye görüşürüz demişti. tık yok doğal olarak bu sporu yapan insan, kas kütlesinin düşmesini öncemseden karboyu kesicek abi. yoksa ben kuruyabileceğini düşünmüyorum. salata falan yicek karbo ihtiyacını karşılicak. yoksa gırtlak noslu insanın yediğini yerse, kilo falan veremez, istediği kadar lapa yesin.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)