Moruk 6 pack olayi enteresan bir olay aile.mirasi birazda 4 pack cikar ama o en alt simit gibi durur onun icin cokndusuk hatta sifir carb ve bu sekilde cycle ve kimyasal kesinlikle sart. Ve 6 pack oldu diyelim ne kadar kalici olucak cok zor devamli sifir ve az carb dayanamiycaksin siherim lan diyceksin en guzeli bu isi 4 5 sene yaymak dusuk yag oranina cekmek ve kas kutlesini arttirmak en azinda 4 pack olur ama goze batmaz
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Haci dogru soyluyosun. Zaten bizim gibi is temposu olan adamlarin 6pack cikaracak diyetlere girmesi neredeyse imkansiz. Isimiz bu olsa sabah aksam yat kalk 6 packe ve antrenmanlarina konsantre ol. Ama malesef gercek hayatta bu zor.
Bi de simdi mangal basinda yellerken Hoegarden Belcika Birami yudumlamak varken kim takar 6packi![]()
Moruk seni biryle tanistiriyim sifir ilac adam iyi genetigi var ve aldigi carb gunde 50 gram bazen 0 yakin takir takir ama 6 cok az belli oluyor yani burda kimyasal giricek baska yol yok cunku adamin genetigi bu otesi yok yurt disinda bak genelde herkes 4 pack 6 pack anca yarisma oncesi yada mukemmel genetik olanda var sen uzun vadeye yay 4 t5 sene sonra dusuk yag orani devam .6 pack bambaska olay ...
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Genetik çok önemli bu konuda, 6pack yetmedi 8pack arıyorum bende.![]()
Şans işte abim valla, şükrediyorum binlerce.![]()
Hhahhhahaha şişli etfal dediniz bitirdiniz beniii
Bazen genetiğime sıçayım diyesim geliyor![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
6pack olayı tamamen genetik. Beni Tanıyan arkadaşlarda mevcut burda senelerdir hiç kaybetmedim 6 yı. Beslenmemde senelerdir aynen Ersan hocanın dediği gibi diyete girdiğimde kademeli azaltırım. Bir anda karboyu kesmek benim anlayışıma ters.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)