alt üst limit yok. ben 3500 kullandım carnitine. onuda valide çok istedi kullanmak ona almıştım. bir deneyim dedim. normal bir şey yani.
Moruk 6 pack olayi enteresan bir olay aile.mirasi birazda 4 pack cikar ama o en alt simit gibi durur onun icin cokndusuk hatta sifir carb ve bu sekilde cycle ve kimyasal kesinlikle sart. Ve 6 pack oldu diyelim ne kadar kalici olucak cok zor devamli sifir ve az carb dayanamiycaksin siherim lan diyceksin en guzeli bu isi 4 5 sene yaymak dusuk yag oranina cekmek ve kas kutlesini arttirmak en azinda 4 pack olur ama goze batmaz
Haci dogru soyluyosun. Zaten bizim gibi is temposu olan adamlarin 6pack cikaracak diyetlere girmesi neredeyse imkansiz. Isimiz bu olsa sabah aksam yat kalk 6 packe ve antrenmanlarina konsantre ol. Ama malesef gercek hayatta bu zor.
Bi de simdi mangal basinda yellerken Hoegarden Belcika Birami yudumlamak varken kim takar 6packi :D
Moruk seni biryle tanistiriyim sifir ilac adam iyi genetigi var ve aldigi carb gunde 50 gram bazen 0 yakin takir takir ama 6 cok az belli oluyor yani burda kimyasal giricek baska yol yok cunku adamin genetigi bu otesi yok yurt disinda bak genelde herkes 4 pack 6 pack anca yarisma oncesi yada mukemmel genetik olanda var sen uzun vadeye yay 4 t5 sene sonra dusuk yag orani devam .6 pack bambaska olay ...
Genetik çok önemli bu konuda, 6pack yetmedi 8pack arıyorum bende. :)
Genetik dedik ve geldi :))) @alp1903
Şans işte abim valla, şükrediyorum binlerce. :)
Sarma diye 6 packini yiyim. Ayagi yapiyorum :D
Hhahhhahaha şişli etfal dediniz bitirdiniz beniii
Bazen genetiğime sıçayım diyesim geliyor :D
6pack olayı tamamen genetik. Beni Tanıyan arkadaşlarda mevcut burda senelerdir hiç kaybetmedim 6 yı. Beslenmemde senelerdir aynen Ersan hocanın dediği gibi diyete girdiğimde kademeli azaltırım. Bir anda karboyu kesmek benim anlayışıma ters.