%12 ~ %16 arasıdır
tşk ederim abi bilgi için
Geçen sene spora 1 ay gittim erindim bıraktım. 2 ay önce Muay thaiye 1 ay gittim bıraktım. Bu spora gitmeye erinmek beni öldürüyor. Keşke şu erinme olayını engelleyecek bir yol olsa. Bu isteksizliği daha önce öldürmüş , önerilerde bulunabilecek arkadaşlar var mı ? Kilom aynı kaldığı halde günden güne göbek bölgesinde yağlanma var gibi. Boy 1.76, kilo 83...
Şuan ( 77 kilo )
http://s1311.hizliresim.com/1h/v/uxmvl.jpg
Beyler sizce dukan diyeti ile kardiyo ve hafif ağırlık idmani bir arada gidermi?
Ideal kiloda inmeye sadece 5 kilo kaldı ama yaklaşık 3 aydır sabitim.
Ben dukan diyetini spora gitmediğim bi zamanda yaptım faydasını gördüm 3-4 kg vermiştim 1 haftada. (hoş sonrasında geri aldım ama denedim en azından :D ) Sıkı bi diyet 1 haftada bitmiyo 2. hafta normal beslenip 3. hafta yine proteinle besleniyosunuz. Ne kadar sağlıklı orası tartışılır tabiki halsizlik fazlasıyla oluyodu bende.
Bu tamamen sana kalmış bir şey abi.. Ben dünyadaki en üşengeç adamlardan biriyim heralde.. sabah 5 te uyur, öğlen 3 te kalkar akşam 5 teki dersime geç kalırdım.. Sadece hayatımı düzene sokmak adına kendi adıma karar verdim.. 21 yaşında 2 kat merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorsam dedim bu işte bir yanlışlık var.. Zaten heryere arabayla gidiyoruz.. Bir de aldatılınca kafamı toplamak için güzel bir nedenim oldu :D
1 aydır çok ciddiye alarak gidiyorum.. 2 gün sonra ölçümüm var.. Milleti gördükçe gaza geliyorum... Boyum 1.85, spora başlamadan önce yıllar boyunca 75 kiloyu geçemedim, 70 in altına inmedim kolay kolay.. şimdi sabah aç karnına 78 civarıyım ve tahmin edeceğin üzere göbeğim falan yok hacimleniyorum.. Eskiden hani üst kolumu sıktığım zaman çıkan kas, şimdi normalken çıkıyor falan.. 1 ayda çok değişiklik yok tabi ama ben yine de memnunum. 6 ay için kendimi şartladım :)
Garı gız kaldırmak için değil gerçekten sağlıklı olmak için bu sporu yapıyorum, kanser riskim çok yüksek ve bunun önüne geçmeye de çalışıyorum. Yine de hiç spor yaptığımı söylemediğim insanlar gelip, ya doğuş sende böyle bir gelişme var spor mu yapıyorsun diyince hoşuma gidiyor.. Umarım erinmemen için biraz bir şeyler kapabilirsin :)
@LVIII kanki masallah senin yuzunden bizde başladık spora bakalim 4 ay snra bende bole fotolar cekebilcemmi :D
Buda benden olsun :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...51551760_n.jpg
İyi günler 3 haftadır spor salonuna gidiyorum. Programı internetten buldum. Boy 1.78 kilo 71.
Her programda yumurta yemem gerektiği yazıyor. Ancak yumurtaya alerjim var.
Yumurta yediğim zaman gözümü acil serviste açıyorum. Boğazım şişip nefes almamı engelliyor.
Size sormak istediğim yumurtadan alamadığım protein eksiğimi protein tozu ile giderebilirmiyim ?
Ve Protein tozu zararlımıdır ? O kadar çok şey okudum ki karar veremiyorum