Haftada 1 günü cardio'ya zaten ayırıyorum
O günde ;
25 dk bisiklet
25 dk bant
10 dk merdiven yapıyorum arkasından bel mide calısıp bırakıyorum.
Hafta sonu salona gitmiyorum 2gün dinleniyorum.
Aranızda max-ot çalışan var mı ? Söylendiği kadar faydasını gören oldu mu ?
spor onesınde ve spor esnasında enerj verıcek uyusukluktan kurtarıcak ne onerırsınız acaba
ben 1 dönem yaptım.
güç artışında ve hacim artışında bayağı etkili oldu ki o dönemde 5x2 205 kg deadlift yapabiliyordum.
max ot döneminde ki beslenme programım şuankinin 1 bucuk 2 katı idi.
+ o dönem kullandığım supplementler
whey+ assault+ amino +multivitamin+ zma+ recon :)
idman bitiminde sürünerek çıkıyordum salondan. o döenm kilo olarak 86 ları gördüm
kafein hapı alabilirsin :)
pre-workout ürünleri alabilirsin assault- 1mr-grenade 50 calibre falan
tesekkurler.
bu konuda kör cahilim bıraz bakındım sımdı google dan hemen herkes cıddı memnun oldugunu soyluyor. sadece uyutmadıgından sıkayet edenler war kı bendede oyle bısey olabılır cunku ne kahwe nede cay ıcen bırısı degılım kakeın bırden denge bozabılır mantıgını yuruttum kendımce.
bır sorumda yaptıgım sadece tempolu bı sekılde 14km yurumek. bunun oncesınde almamın fayda yada zararı olurmu.
tekrar tesekkurler.
uyarıcıları uyku vaktine yakın alırsan elbette uyutmaz. idmanları saat kaçta yapıyorsun. nasıl idman yapıyorsun ? bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olabiliriz
daha salona baslamadım acıkcası,neden olarakta bıraz kılo werdıkten sonra salonda (agırlık) calısmamın daha ıyı olucanı soylemelerı. aynı seyı bu konudada okumustum.
sımdılık sadece haftada 3 gun14km tempolu yuruyus yapıyorum 21.00 ile 00.00 arası.
aslında tawsıye yı onumuzdekı haftalar ıcın ıstıyorum cunku 3 gun yuruyus 3 gun salonda olmak ıstıyorum (enazından denıycem bu tempoyu)
salonada işim geregı aynı saatlerde gıdebılıcem.
ilginiz için tekrar teşekkurler
edıt:uyku waktım spor sonrası yatıyorum yanı 00.30-01.00gıbı
şöle bir yanılgı var genel olarak.. ağırlık çalışarak da yağ yakımı olur. diet en önemlisi diet olmadan istediğiniz kadar kardiyo ve ağırlık çalışın hiçbir verim elde edilemez.
idman saatlerin geç bir saatte. saat 6-7 gibi olsa pre-workout ürünleri veya kafein kullanın derim ama uyku saatinize yakın idman yapıyorsunuz. kafein vs kullandığınızda uyuyamazsınız.
Öyle bir antrenman programına beslenmenin önemi tartışılamaz zaten. Program baya sağlam, kime sorsam sürünerek çıkıyorum diyor ki max-ot un amacı zaten son setlerde kasları pes ettirmek :D
Whey + amino + casein kullanacağım ben de. 3 ay sonra sonuçlar ne olacak merak ediyorum.
Max ot neymıs ya nasıl bır OT turu ? Kafası cok ıyı heralde 205kg lol
AHMET
bir araştır istersen moruk ;) burada yalan söyleyecek kimsenin hali yok.
Torbacıyı mı arastırayım anlamadım. 205 kg dıyorsun emın mısın ?
Ben bu kg ları anlamıyorum bırı 200kg squat yapar bırı 25kg konsantre sımdı205 deadlıft. Bende problemvar yada gecen ısmılazımdegıl bı vıdeoda ızledıgım 120kg squatı gıbı hareketler laubalı yapılıyor.
Bahsettıgın kg yu yapmayı bırak yerden kaldırmayı bıdaha dene bence abı. Yada real olalım ya da ben O ottan alayım strongest man a katılayım 5 sene snra
Bırde 200+ bar her salonda yok ozellıkle deadlıft ıcın. Myclub hıllsıde sportsınternatıonal mac bunlarda yok mesela
Ahmet