yenı konuda hıc resmım yokmus
![]()
Hacı keramet donda mı? : ) Marc Fitt, Jeff Seid... bilumum yeni nesil atletik fizikli sporcu bu dondan giyiyor... : )
Tebrik ederim kanka. Devam et, takipteyim. Daha önceleri de dediğim gibi, kuruyacağın dönemi çok merak ediyorum.
K.
Ateş kütle mütiş cidden, devamlılıgın daim olur inşallah.
arkadaşlar böyle bişey düşünüyorum. faydası var mı boşuna para vermeyelimyattığım yerde mekik çekmeyi hiç sevmiyorum o yüzden vucudumda en biçimsiz yer yani
VoitBayi.com
veya böyle bişey olsa...
VoitBayi.com
VoitBayi.com
veya karın kası için daha iyisi var mı ? ne tavsiye edersiniz
Herkese cok tesekkurler Allah izin verdikce devam
İğneyi de söylediler bana ama tam olarak işlevini yerine getirmesini istiyorsan ameliyat olucaksın dediler. Kürek kemiğinde sivrilme varmış da köprücük kemiğiyle kürek kemiği arasındaki tendonlara baskı yapıyormuş. O yüzden ilaçla kemiğe müdahale edemeyeceğimiz için ameliyat şart falan diyorlar. Bir de iğne(kortizon ya da lokal steroid sanırım) yırtığı daha da büyütebiliyor diyorlar nettenaraştırdığım kadarıyla.
Kaç gündür kuru iğne tedavisi diye bir şeyi araştırıyorum. Bu işi yapan en meşhur doktor Turan Uslu sanırım. TVye falan çıkmış defalarca. Hasta yorumlarına bakılınca bir dünya duacısı var adamın. Prof. Dr. Turan Uslu - Kuru İğne Tedavisi - Bel Fıtığı - Bel Ağrısı
Bilimsel bir tedavi yöntemi ve adamın kendi uydurduğu bir yöntem değil sonuçta. Ne dersiniz? Denemeye değer gibi?
Bacak idmanlarında diz kapağınızdaki kıkırdaklara zarar vermek istemiyorsanız
İdman öncesi bisiklet cevirerek ısının
Ve idman sırası da asla bacaklarınızı düz yapmayın kaldırdıgınızda belli bir miktar bacaklarınız açılı olsun her düzlediğinizde diz kapaklarınıza zarar verirsiniz diğer türlü stress kasşarda kalır
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Beyler Ataköy Mac Fit'e giden var mı? Sapanca'dan Ataköy'e taşınacağım iş değişikliği nedeniyle. Mac Fit'i tavsiye ettiler. İyi midir? Pazarlıkla yıllık ne kadara üye olunuyor vs...
Ateşle beraberdik dün. Cidden çok çok iyi kütlesi. Emin olun resimlerden çok daha büyük hacmi. Allah sağlık sihat versin inşallah, en iyi yerlere gelicektir.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
sağ bicepsimin iç kısmında ağır çalıştığım idmandan sonra zaman sürekli bir ağrı oluyor, hafif çalıştığımda olmuyor, doktora gitmeye üşeniyorum kola takıpta bu ağrı ve zorlanmayı engelleyebileceğim bir dizlik benzeri bir şey var mı acaba bilen var mı ?
bende uğraşıyorum inşallah birşeyler yapacağım kararlıyım bu sefer 118 kg 1.93 boy biraz zor oluyor ağrılı ve sızılı ama o ağrı bile zevkli![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)