User Tag List

Sayfa 50/326 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
6190 sonuçtan 932 ile 950 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 kg bench yaparım. Hemde ellerimi kullanmadan bkz: 1gr testo

Videosunu cekip gönderim dicemde siteyi kapatırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen eskisi yenisi koy degisimi de gorsunler

Birde tatli yeme artik ya
    Abi tatlı hiç yemem ben normalde de hiç aram yoktur zaten ayda yılda bir denk gelirse yerim... Son 2 aydır falan diyeti koyuverdim gitti, sabah kahvaltım çok iyi ama öğle ve akşam yemeklerinde sapıtıyorum... Biraz da nefsimi doyurmak için yapıyorum hazır kış aylarındayken... Program değişikliği yapacağım önümüzdeki günlerde o zaman dikkat eder hale geleceğim

Ne yazdım be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dreamxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kanat için en hızlı sonuç veren haraket hangisi
    barbell cable ve rope rowıng hareketlerı
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şeker dünyanın en zararlı şeyi. her hastalığın başlangıcı.
    + olarak nacizane öğrendiğim kas gelişimini yavaşlatıyormuş

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugun fitnese kayit oldum bakalim ne olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzenli olarak spor yapıyorum artı olarak l-carnitin kullanıyorum hoca haftada 3sefer balık yememi syledi onun yerine balık yağı kapsülü içsem aynı olurmu?

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omuzda ameliyat derecesinde yırtık olan, hatta ameliyat olan arkadaş var mı aramızda? Rotator cuff (Dönen manşet) yırtığı bodycilerde çok görülüyor araştırdığım kadarıyla. Çok da sıkıntılı bir durum. İlaçlar fizik tedaviler falan işe yaramayabiliyor çoğu zaman. Direk ameliyat diyen doktorlara da güven olmuyor. Öte yandan bardak kaldıramayacak durumda olan kişiler kuru iğne denen yöntemle tedavi olabiliyor.
    Var mı başından böyle durumlar geçen arkadaşlar???

LVIII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maskman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzenli olarak spor yapıyorum artı olarak l-carnitin kullanıyorum hoca haftada 3sefer balık yememi syledi onun yerine balık yağı kapsülü içsem aynı olurmu?
    Hayır olmaz tabiki hic bir hap takviye yemegin yerini birebir tutmaz
    OĞUZHAN KIZILTOPRAK

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Omuzda ameliyat derecesinde yırtık olan, hatta ameliyat olan arkadaş var mı aramızda? Rotator cuff (Dönen manşet) yırtığı bodycilerde çok görülüyor araştırdığım kadarıyla. Çok da sıkıntılı bir durum. İlaçlar fizik tedaviler falan işe yaramayabiliyor çoğu zaman. Direk ameliyat diyen doktorlara da güven olmuyor. Öte yandan bardak kaldıramayacak durumda olan kişiler kuru iğne denen yöntemle tedavi olabiliyor.
    Var mı başından böyle durumlar geçen arkadaşlar???
    1 MARTTA motor kazası geçirdim. Omzum kolum ve kaburgam kırıldı. Muhtelif kas yırtıkları sinir ezilmeleri cabası. sağ elim zaten sitemizden takip ederseniz 2.5 yıl önce bileğimden koptu. Tüm tendom ve atardamarlarda doğal olarak gitti.

Elim yaklaşık 6-7 ayda düzeldi ağırlık çalışmaya başlamıştım. Omuz ve kol olayı fizik tedaviye gitmediğimden daha uzun sürdü. Yine başladım ve ağır çalışabiliyorum. Yaşımda az değil.

Kısacası kas yırtığı kıl tüy hepsi yalan. İnsan ya yapmak istiyordur yada yapmamak için bahane buluyordur.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maskman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    balığı etindeki protein için yersiniz. balık yağı kapsülü adı üzerinde yağ var içinde.
    size protein lazım en basiti. bu sporu yapmak isteyen yicek. başka yolu yok
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 MARTTA motor kazası geçirdim. Omzum kolum ve kaburgam kırıldı. Muhtelif kas yırtıkları sinir ezilmeleri cabası. sağ elim zaten sitemizden takip ederseniz 2.5 yıl önce bileğimden koptu. Tüm tendom ve atardamarlarda doğal olarak gitti.

Elim yaklaşık 6-7 ayda düzeldi ağırlık çalışmaya başlamıştım. Omuz ve kol olayı fizik tedaviye gitmediğimden daha uzun sürdü. Yine başladım ve ağır çalışabiliyorum. Yaşımda az değil.

Kısacası kas yırtığı kıl tüy hepsi yalan. İnsan ya yapmak istiyordur yada yapmamak için bahane buluyordur.
    Geçmişler olsun. Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Duymak istediklerimi yazdığınız için de ayrıca teşekkürler. Doktorlar o kadar karamsar etti ki beni sizin yazdıklarınızla moral buldum. Ben yapmak için bahane arar oldum şu an. Seneler sonra tam motivasyonum yerine gelmişken omuz problemim çıktı. Aslında birkaç senedir var. Daha önce de doktora gittim ama o da güven veremedi bana. Bir de o zamanlar yaptığım işten dolayı ağrının daha çok üstüne gitmek zorunda kaldım. Şimdi masabaşı bir iş yapıyorum ve spora geri dönmek istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikan Hastanesinde mehmet demirhan var randevu alabilirsen ona muayene ol. Omuz önemli bölge. Evlenme döneminde bende ağrıya rağmen evlenme stresiyle üstüne gittim antremanı kesmedim. Sonra gece uyku uyutmaz oldu. Gittiğimde bi kaç hareket gösterdi yapabiliomuyum diye. Daha koluma komutu verdiğim anda inledim. Mesela biri şu, kolunu bel civarında arkaya koyup vücudundan ayırmaya çalış. Çok net hatırlıorum gözümden yaş gelmişti daha kolum hareket edemeden. MR da bütün omuz kapsülümün içi ödemdi. Bana 15 gün çay bardağı bile taşımayacaksın kolun askıda kalacak dedi. Ağrı kesilsin diye de omuza arkadan koca bi kortizon iğne yaptı. Ağrı anında kesildi. E ağrı gitti idmana ne zaman döniim dedim. Döver gibi baktı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan Hastanesinde mehmet demirhan var randevu alabilirsen ona muayene ol. Omuz önemli bölge. Evlenme döneminde bende ağrıya rağmen evlenme stresiyle üstüne gittim antremanı kesmedim. Sonra gece uyku uyutmaz oldu. Gittiğimde bi kaç hareket gösterdi yapabiliomuyum diye. Daha koluma komutu verdiğim anda inledim. Mesela biri şu, kolunu bel civarında arkaya koyup vücudundan ayırmaya çalış. Çok net hatırlıorum gözümden yaş gelmişti daha kolum hareket edemeden. MR da bütün omuz kapsülümün içi ödemdi. Bana 15 gün çay bardağı bile taşımayacaksın kolun askıda kalacak dedi. Ağrı kesilsin diye de omuza arkadan koca bi kortizon iğne yaptı. Ağrı anında kesildi. E ağrı gitti idmana ne zaman döniim dedim. Döver gibi baktı.
    Benim yüksek ağrılı dönem çoktan geçti. Sizin dediğiniz hareketi ve doktorun yaptırdığı bütün hareketleri yapıyorum. kolu omuz hizasından yukarı kaldırınca sıkıntı bende. Bana da iğneden falan bahsetti ama sadece ağrı geçer omuzu kullanmak istiyosan ameliyat şart falan dedi. Ben ameliyat olucak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum omzumun...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı abi o hareketler neki. Benim omuz başım kırıldı. Hani en sağlam dedikleri yer varya. Eklemin içinde dönen HUMERUS. Sen ödem yaptı dion ya. Benim kırılan bölge daha kalın bağ yaptığı için kolum eklemin içine bile girmiyordu :d nasıl duygu ama Gerçe hala tam fonksyon değil. Her gün baya bi ısıtıom sonra çalışmaya başlıyorum. Ağrının üzerine gideceksiniz abi ben bunu gördüm.

Elim koptuğunda medial sinir ve diğer sinirlerimde koptuğundan hissiyatım dahi 1 sene gelmedi. Ama valla %60 maksimum verim alırsın dien doktoırlar bile iyileşmeye şaşırdı.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı abi o hareketler neki. Benim omuz başım kırıldı. Hani en sağlam dedikleri yer varya. Eklemin içinde dönen HUMERUS. Sen ödem yaptı dion ya. Benim kırılan bölge daha kalın bağ yaptığı için kolum eklemin içine bile girmiyordu :d nasıl duygu ama Gerçe hala tam fonksyon değil. Her gün baya bi ısıtıom sonra çalışmaya başlıyorum. Ağrının üzerine gideceksiniz abi ben bunu gördüm.

Elim koptuğunda medial sinir ve diğer sinirlerimde koptuğundan hissiyatım dahi 1 sene gelmedi. Ama valla %60 maksimum verim alırsın dien doktoırlar bile iyileşmeye şaşırdı.
    Ağrının üzerine gidiceksin de yırtık artar, kemik sivrileşmiş adeleye baskı yapıyor, ilerde daha kötü olucak, ameliyat etsek bile belki eskisi gibi olmayacak diyorlar. Moral falan bırakmadılar valla ya...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No pain no gain
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkı bir bacak antremanı öncesi herkese merhaba 6. ayımıza giriş yaptık

bugün bacak günü yeni programımda lunge hareketi var fakat bu hareketle ilgili sormak istediğim birşey var 17.5 kiloyla (sağ ve sol elde) 13 sağ 13 sol limit (bacak) yaptıgım bir hareket

diz kapagındaki kıkırdak yapıya zararı cok varmıdır

Teşekkürler

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gündür vizeler yüzünden gidemiyorum salona büyük vicdan azabı oluştu
    .

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkı bir bacak antremanı öncesi herkese merhaba 6. ayımıza giriş yaptık

bugün bacak günü yeni programımda lunge hareketi var fakat bu hareketle ilgili sormak istediğim birşey var 17.5 kiloyla (sağ ve sol elde) 13 sağ 13 sol limit (bacak) yaptıgım bir hareket

diz kapagındaki kıkırdak yapıya zararı cok varmıdır

Teşekkürler
    Bunu bilemeyiz. Ağrı sızı mı var ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)