[IMG][/IMG]
1 sene yaptım yazın bırakmıstım yenı basladım önerılerınızı beklıyorum.
[IMG][/IMG]
1 sene yaptım yazın bırakmıstım yenı basladım önerılerınızı beklıyorum.
Eti'nin Lifafif Meyveli Yulafini aldim, iyi midir ? Burda zannedersem bir arkadas tavsiye etmisti, normal yulaf ezmesi yerine biraz yenilebilir olsun diye gittim aldim insallah nesfit musli vs gibi deildir..
Bu işin biraz yenilebiletesi yok. Şekerli oluyor meyveli yulaf. Ya yulaf yersin ya yemez göbek yaparsın olay budur![]()
lifalif de gelen şeker meyveden geliyor en yenilesi yulaf lifalif yiyebilirsin hiç bir sıkıntı yok..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
9 aydır düzenli olarak body yapıyorum. Tek söyleyebileceğim ne yerseniz yiyin, ek besin alın ya da almayın hiç önemli değil. Bu spora ya başlamayın ya da başlarsanız sakın bırakmayın gerisi ciddi anlamda hikaye, düzenli idman ile herkes ciddi yol katedebilir. Ben spora basladıgımda 1.82 boy 72 kg idim şu an 85 kg ım ve gayet güzel oldu.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Prof hoca kontrolunde ılk defa yenı bı doneme basladım; gectıgımız donemde calısmıyormusum megerse benve bu yaglı kutlemle lapa bulgur yıyodum salak gıbı
buraya yazıyodum sukadar lapa yıyorum dıye kımsede senın karboyla ne ısın var yemeyı bırak demedı
neyse dogru yolu bulduk cok sukur
Bugun eski resimleri karistirirken buldum Allahima binlerce kez emeklerimi karsiliksiz birakmadigi icin sukurler olsun İnsallah dahada iyi olucam
Sene 2010 65 kg
![]()
Sene 2013 98 kg
![]()
www.honda-tech.com
meslegım uzre (gemı kaptanıyım )pek gıremıyorum nete halıyle buralarıda takıp edemez olduk 3 5 aydır daha oncekı konuyu gun gun takıp edıyordum...
tamamen kafaya koymadan once tartıldığımda 105 kg dım YUH dedım ve başladım...gemıde olduğum ıcın salon vs ımkanım yoktu her lımanda depolayabıldıgım kadar bılgı belge ıle bu güne geldım belkı doğru belkı yanlış yaptım ama olsun...Yerı geldı SIPAHIOGLU Ömer kardesımın yerı geldı Onat kardesımın cok tavsıyelerını aldım...su sıralar basım alt karın ve derı altı yag ları ıle alakalı aynı zamanda clembıterol ve multıpower l carnetın kullanıyorum...clem. belkı zararlı dıceksınız ama bende nıyese hıc bır etkı yapmada bende anlamadım![]()
günde en az 2 saat tempolu yuruyusum fıx var bazen fırtına oluyor antrenman yapamıyorum sallantıdan yeme ıcmede standart aksamları genelde et oglenlerı ıse sebze yada baklıyat. sabahları bı dılım peynır yumurta bazen sut zeytın vs gıbı.pılav makarna tatlı ılave caya çorbaya seker tuz ekmek hıc kullanmıyorum sıgara yok.
kimseyle sıdık yarıştırdığım ıcın degılde kendımı böyle ıyı hıssettıgım ıcın paylaşmak ıstedım more after ısın esprısı sadece![]()
belkı bana verebılcegınız tavsıye vs olur ıse sevınırım...
doula / cameroon dan selamlar olsun...
Uploaded with ImageShack.us
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
eski konudan şuanki konuya değişenler oldu. doping vs marka şu bu vermek yasak bilgineo yüzden clen üzerine yorum yapamicam özelden yazışırız onla ilgili.
valla şunu söyleyim diyet işi kendini tanıma işi. kimisi karbosuz diyet yapıyor kuruyor kimisi arada sırada karbo yiyor. ben tamamen kesme taraftarıyım. şeker un tuz karbo tamamen kes bence. sadece protein ve sebze. karboyu sebzeden al, enerjini sebzeden al. kuruyemiş ye mesela. çünkü karbo yok. enerjini yağdan alman gerekecek. sebze ve yağdan alıcaksın o yüzden. bu şekilde cheatingsiz öğünler ile kilo verememe şansın yok.
bol bol miğde çalış. haftada 4 gün miğde çalış 1 er gün aralıklarla. belini kalınlaştırmayacak ama karın kaslarını büyütecek ağırlıklar ile çalış. çünkü karın kasları geliştikçe miğdenide tutuyor. ne kadar yersen ye karın kasların iyiyse miğdenin çıkmasını engelliyor.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
teşekkür ederım onat oncelıkle haberım yoktu hatamız olduysa affola...
tavsıye ıcın teşekkür ederım dedıgım gıbı karbo yok hıc full sebze et ve baklıyat lıflı urunlerle besleniyorum genelde dedıgın gıbı daha cok mıgde calısmam sartsuankı kılom 73 cıvarı...boy 174 bı 5 6 kg kadar daha vermek ıstıyorum sonrasında tamamen body sabitlemek ıcın calısıcam...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
beyler kilo ile ilgili biraz sorunlarım var ama biraz![]()
1.85 boy 135 kg bi adam oldum artık 8 sene basketbol oynadım ve max 108 kiloya çıktım ama bırakınca sonuç vahim oldu ve benim en büyük sorunum göbek vücudumdan baya orantısız şekilde göbek var aralıklarla yaklaşık 1 sene spor yaptım kardiyo çalıştığım pek söylenemez ama ağırlık çalışıyordum 3 ay kadar düzenli devam ettim ama bişe olmayınca insanın hevesi kalmıyor ve bıraktım işim gereği 12 saat oturuyorum biçoğunuzun paylaşımlarını okudum ama genelde vücut geliştirmeyle ilgili olduğunu gördüm gerçekten artık rahatsızlık vermeye başladı nefes daralmasına kadar geldi durum bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum
PROJECT 01
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)