Kanka sana bişey demedim ki salonda hıyarın teki eğitmene aynen bu cümleyi söyledi bende çok güldüm foruma yazdım asdsad
Bi arkadaşim söyledi doğruluk payini merak ettim.
Pantolonu biraz aşağida giymekten(düşük bel) belimizin yanlarindan sarkıklar oluşuyor bunun korse kullanimi ile düzeleceğiniz söyledi doğruluk payi nedir acaba ?
bu hareket sırtın tam olarak neresini etkiler? bide aynı tutuşun enseye çekişi?
Alakası yok 20 yıldır düşük bey giyiyorum
musclepharm combat powder ve sixstar amino asit tozum elime ulaştı fakat sizlere bir sorum olacak
amino asit 12 gram ölçekle 500 ml suya karışması oneriliyor
combat powder ise 35 gram ölçekle 300 ml suya karısması onerılıyor
soruma gelecek olursak ;
düşüncem spor sonrası suyla bu iki tozu karıştırıp suyla çalkalayarak tüketmek fakat kaç ml suyla karıstırsam onu cozemedım
sizin öneriniz ne olur ?
edit : birde gece yatmadan önce combat powderı sadece sütle karıstırıp içmeyi düşünüyorum öneriniz ne olur ???
Teşekkürler
400 :) :)
.........
slmlar,
Yaklasık 4 hafta oldu ve düzenli bir sekilde gidiyorum. Allah'dan bir mani cıkmazsada gidecegim. Sizlerden ogrenmek istedigim şuan için protein tozu veya hap o tarz birsey almalımıyım. Almam gerekiyorsa marka ve ürün olarak ne önerirsiniz. Bu konuda ciddi anlamda cok bilgisizim.
Bu arada iş yerimden dolayı gün içerisinde ton balıgı veya o tarz seyler yeme gibi bir sansım yok. Tek katkım olursa bu protein tozu veya ek ne varsa onlar olucak.
Multivitamin ne kullanıyosunuz?
supradyn all a day
pharmaton fiyat ve içeriğindeki değerler bakımından yetersiz bence daha iyileri var su anda liste yanımda yok yorum yapamayacagım daha iyisi konusunda