Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız
Yakında 205 kg deadlift videosu gelir ozaman
Ozaman baskasina akil verme
Kilo gym de verilmez kilo bogazi tutarak verilir
Senin vucudundaki yaglarin sekere donusup kana akitilmasi 20 - 25 dakikada gerceklesiyor
Sen idmani uzun tuttugun zaman gucunu bitiriyorsun bir sonraki gun idman yapmak istemezsin cinsel hayatin biter isteksiz olursun
Karbonidrat yemeden idmanlari uzun tutmanin anlami yok
Agir calismanin hic bir mantigi yok cunku vucutta tamirat karbonhidrat ile olur proteinle degil
Enerjide gucte kuvvette mutlulukta dinclikte karbonhidrat sayesinde gelir
Nekadar idmani kisa tutarsan bogazinida tutarsan kg vermen hizlanir
Hatta gunde iki kez yuruyus yaparsan bu sureci hizlandirirsin
Ben sabah idman yapip aksamda yuruyuse cikiyorum mesela
Akil vermekle benim hocanin alakasi ne anlamadim :) Benim diyetimde sikinti yok, yemek yeme ile isim kalmadi zordan yiyorum. Bahsettigim sekilde idmanda yorulmuyorumki,duzene alistim hic sikinti cekmiyorum suan. Eger kisa tutmak yorulmamak ve ertesi gunler icin devam konusunda gerekliyse oyle bi sorunum yok ilerde olurmu bilemem. Suanki tempomdan memnunum. Ayrica agirliga vucudu hic isitmadan girmek bana hic mantikli gelmiyo, 10 dakika bi isinip agirliga girmek bence mantikli, futbol oynarkende bu boyleydi isinmadan topada vurulmazdi.sonuc olarak 3 gunluk on 1 gun off yapiyorum. 3 gunude rahatca cikariyorum sikintim yok.
Vucut isisini artirmak ile calisicagin bolgeyi isindirmayi bile ayirt edemiyorsun selcuk :)
Ben sana vucudun yag yakimini nasil yaptigini acikladim
Sen bu sekilde yapmaya devam ettigin surece vucut kendini korumaya alir o senden daha akilli unutma
Yine zayiflarsin ama 1 senede hedefe ulasicakken 2 senede ulasirsin
Kolay gelsin
omuzda önceden sakatlandım tam düzelmedi. ufaktan bir yırtık var. ilaçlarla bir düzeliyor (ağrısı falan olmuyor) bir sorun yaratıyor. ameliyat dedi doktor ama olmadım bıçak altına yatmak işime gelmiyor. yani zırt pırt sakatlanmıyorum olan sakatlık tekrarlıyor ara ara
Kardesimnsenin agir kiloyla isin yok hafif kilo hayatina devam et gelme gaza
şimdilik sıkıntı yok bakalım. benchte rahatım yüksek kilo ile ama omuz idmanında yüksek kg ile press yapmıyorum yaptığım zaman sıkıntı yaratıyor.
Bendede var abi omuz sakatlığı sakatlık denirmi bilmiyorum ufak bi sızı dün dambull fly da oldu ..
ohaaa :( bilseydim vermezdim iş yerime yakın diye verdim
Sırta derınlık kazandırmak biraz zaman isteyen bir iş, hemde boy uzunsa:)
ama temel hareketler barfix ve sırta lat pull down dediğin bölgelere etki eder