antalyada olan abıler kardeşlerım perge bulvarına yakın oturuyorum o bolgede gıdebılecegım spor salonu varmıdır bılgınız fıyatı ucmamıs olan
antalyada olan abıler kardeşlerım perge bulvarına yakın oturuyorum o bolgede gıdebılecegım spor salonu varmıdır bılgınız fıyatı ucmamıs olan
omuz sakatlığım yüzünden bench te 70 kg mın üzerine çıkamıyordum. bugün 5x5 sistemine başladım. son set yardımlı falan 85 kg 'a kadar çıktım
bugün yaptığım kuvvet idmanı
bench press 5x5 (65-70-75-80-85) son set yardımlı
incline bench press 5x5 (60-65-70-75-80) son set yardımlı
db fly 4x5 ( 23kg-25kg -30kg -35kg) son 2 set yardımlı
peck deck (50-55-60-65-70)
idmandan sürünerek çıktım ama olsun :)
kilo almaya başladım tekrar en son sonunda :D
Birşey merak ettim, antrenman öncesi kaç dakika koşuyorsunuz? ( ısınma amaçlı ) Bir de antrenman sonrası koşuyormusunuz? (bizim salonda bir kadın antrenman sonrası da bir 5 dk falan koşup öyle gidiyor)
İyi günler bu adonis baklavalar olmadan olmuyor mu yani fit olsakta çıkmaz mı ? Yoksa genetik falan mı ?
abs lerı cok gelıstırmeende yeterlı fıtlıkle adonıs olur :)
yağ oranın düşmedikçe istediğin kadar karın çalış adonis çalış. anca belini kalınlaştırırsın
Adonis ve mide nin tabikide calismakla alakasi var ama gordugun kadari ile onemli olan kuruluk. Bi deri bi kemik adam var hayatinda mekik cekmemis leg raise nedir bilmez, ama ortalikta cam gigandet gibi dolasiyo:)
Abi sirt antrenmaninda 8 set barfiks cekiyorum zaten ben tam sunu diyorum
http://lancorz.files.wordpress.com/2012/06/tomhardy.jpg
tom hardynin sirtindaki devasa kavislerden istiyom
Şöyle çok bişey istemiyorum brad pitt'in fight club daki hali olsam yeter.
Var mı yardım edebilecek?????????
Abi dedigimi anlamadin galiba.. Hani sirtim yeterince genis benim bahsettigim sirtin ortasinda 2 kolon seklinde olusan kaslar var ya hani? yukari dogru cikip trapezle birlesiyor.. Anlatabildim mi abicim?
Ben trapez calismadigimdan ve trapezlerim yukselsin istemediginden soruyorum illa trapez mi calismak gerek? Trapez calismak gerekse yukseltmeden, arkaya dogru gelistirmek icin hangi hareketi yapmak gerek?
cable row göğüse çek ya da barı arkana alıp shrug yap.
normalde 4 set genis, 4 set dar barfiks, karna row, halterle t bar hareketi (adini hatirlayamadim) bir de sikistirma yapip bitiriyorum.
Shrugla cable row'u eklersem antrenman bitmez. Hangilerini degistireyim?
Valla haklisin abicim gorunusu hosuma gitmediginden biraz ihmal ediyorum dips yaparken filan da eksikligi hemen ortaya cikiyor.. Calf, trapez, on kol gibi kaslara daha cok onem vermeye basladim artik.
Kilo vermek için idman maksimum 40 dakika olur
15 - 20 dak ağırlık sonra 20 - 25 dak hızlı yuruyus
Koşu yapmak ritmi fazla yükseltir atletmisin sen ne işin var koşuyla
Spora girer girmez yuruyus falan yapmadan çok ağır çalışmadan ağırlık idmanı sonra yürüyüş
İdman maks 40 dak
Her fit olanda adonis görünmez çalışmadan hiç bir bölge gelişmez
AB's hartada tek bir gün tek bölge çalışılmalı
Kocaman kas grubu yanlar var altlar var üstler ver çaprazlar var koltuk altı var
Yeterli fitlikte falan çıkmaz adonis kasları kalınlaştırıcaksın ki kemiklerle kas arasında çukur oluşucak hatlar belirginleşicek