User Tag List

Sayfa 93/326 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
6190 sonuçtan 1.749 ile 1.767 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmlar,

Yaklasık 4 hafta oldu ve düzenli bir sekilde gidiyorum. Allah'dan bir mani cıkmazsada gidecegim. Sizlerden ogrenmek istedigim şuan için protein tozu veya hap o tarz birsey almalımıyım. Almam gerekiyorsa marka ve ürün olarak ne önerirsiniz. Bu konuda ciddi anlamda cok bilgisizim.
    Bu arada iş yerimden dolayı gün içerisinde ton balıgı veya o tarz seyler yeme gibi bir sansım yok. Tek katkım olursa bu protein tozu veya ek ne varsa onlar olucak.
    düzenli beslenme ve temiz beslenme mantığını oturtmadığınız sürece yol kat etme şansınız yok. hedeflerniiz ne olursa olsun, ideal beslenme ile en hızlı çözüme ulaşırsınız. fakat bu yolda ne kadar kaçamak yaparsanız öğünlerinizde gelişiminiz o kadar yavaşlar. hatta abartırsanız değişimi göremezsiniz bile.

tavsiyem yedmeklerinizi sabahtan hazırlayın ve yanınızda götürün. asla ne yerseniz yiyin kızartma yemeyin. hedefinize göre karbonhidratı fazla veya düşük tutun ama asla yağlı yapmayın. proteini ihtiyacınız kadar alın. bunları bi oturtun sonra protein tozu alırsınız.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Multivitamin ne kullanıyosunuz?
    Supradyn kullanıyorum. + Cvitamin+Bvitamini+çinko

Markalar gereksiz pahalı
    セルカン+レーラ=愛

musti2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alakası yok 20 yıldır düşük bey giyiyorum
    hilmi abi sana birşey soracam. abi daha önceden vucüt geliştirme tecrübem var az da olsa. ama şimdi ben daha çok fit ve kondisyonlu olmak istiyorum abi. bulk dönemini yaşamak istemiyorum çalıştığım yağlanmadan kurumak benim olayım. zaten kilo konusunda hiçbir sıkıntım yok. nasıl bir çalışma yapmalıyım sence abi?
    Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı musti2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hilmi abi sana birşey soracam. abi daha önceden vucüt geliştirme tecrübem var az da olsa. ama şimdi ben daha çok fit ve kondisyonlu olmak istiyorum abi. bulk dönemini yaşamak istemiyorum çalıştığım yağlanmadan kurumak benim olayım. zaten kilo konusunda hiçbir sıkıntım yok. nasıl bir çalışma yapmalıyım sence abi?
    Dusunduklerimi yazmissin benimde. Benderlimden geldigince kurumaya calisiyorum. Salona gittigimde en az 1 saat kardiyo yapmadan cikmiyorum mesela. Kardiyoyu kisa tutucaksam da h.i.i.t yapiyorum 25 dk kadar. Asil mevzu beslenme . Dananin kuyrugu orda kopuyor. Sifira yakin karbonhidrat ve yag alimi yapmak gerekiyor bnm okudugum kadari ile. Bnm kisisel fikrim agir idman cikarmayanlar kurumak isteyenler misal dukan diyeti tarzinda beslenebilirler. Faydasini goreceklerine. Inaniyorum.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri şu 5x5 günde tek adele programı anlatabilirmi ?
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Supradyn kullanıyorum. + Cvitamin+Bvitamini+çinko

Markalar gereksiz pahalı
    Sagol serkan abi, bende gnc kullanmayı düşünüyorumda araştırdım epoey güzel gibi. Gerçi kuşkonmaz enginar brokoli sabit alıyorum bol bol (biraz pahalı oluyo) ama ek takviye kullanmalıyım gibi hissettim
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

musti2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dusunduklerimi yazmissin benimde. Benderlimden geldigince kurumaya calisiyorum. Salona gittigimde en az 1 saat kardiyo yapmadan cikmiyorum mesela. Kardiyoyu kisa tutucaksam da h.i.i.t yapiyorum 25 dk kadar. Asil mevzu beslenme . Dananin kuyrugu orda kopuyor. Sifira yakin karbonhidrat ve yag alimi yapmak gerekiyor bnm okudugum kadari ile. Bnm kisisel fikrim agir idman cikarmayanlar kurumak isteyenler misal dukan diyeti tarzinda beslenebilirler. Faydasini goreceklerine. Inaniyorum.
    abi ben prof olarak olmasa da amatör olarak futbol oynuyordum ozaman vucüdumda yağ hiç yoktu abs ler belirgindi ama aradan 3-4 sene geçti artık yeniden toparlanmam lazım. yeniden futbol oynamak için değil tabi spor salonunda nasıl diri kalabilirim cevabını merak ediyorum.
    Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri şu 5x5 günde tek adele programı anlatabilirmi ?
    şuan uyguladığım program. ana amacı kuvvet artışıdır.

5 set 5 tekrar yapılır.

her set kilo artırılır.

örnek 80kg-90kg-100kg-110kg-120kg.

idmanlara başlamadan önce mutlaka çok iyi ısınmak gerekir. aksi takdirde sakatlanma riski yüksek. ağır bir sistem olduğu için.

idmanların hakkını verebilmek için beslenme çok çok iyi olmalı gerekirse beslenmenin yanında pre-workout ürünleri alınabilir.

bana göre 5x5 , max ot , 10x10 gibi idmanlar çok uzun zaman diliminde yapılmamalı. 1 ay lık program olarak yapmak ve yılda 2 kereden fazla yapmamak gerekir.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya 12. cadde dekı 242 spor salonununa gıden varmıdır fıyatları hakkında bılgı verebılırmı

ssdriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pharmaton çok iyi, her yönden
    ama multivitamine dikkat, a vitaminin fazlalığı karaciğerde alt ve ast yi yükseltiyor. Ben cuma ameliyat olacağım teste bi girdim iki katına çıkmış değerler.
    Zaten multivitaminlerin ne kadar emilebildiği hala muamma.
    ameliyatı karaciğer değerlerinin yüksek çıkmasından mı oluyorsun ?

2 sene önce benim de yüksek çıkmıştı. fakat 6 ay sonra normal değerlere düştü.

antreman sonrası laktik asit birikiminden de yüksek çıkabiliyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan uyguladığım program. ana amacı kuvvet artışıdır.

5 set 5 tekrar yapıbenr.

her set kilo artırılır.

örnek 80kg-90kg-100kg-110kg-120kg.

idmanlara başlamadan önce mutlaka çok iyi ısınmak gerekir. aksi takdirde sakatlanma riski yüksek. ağır bir sistem olduğu için.

idmanların hakkını verebilmek için beslenme çok çok iyi olmalı gerekirse beslenmenin yanında pre-workout ürünleri alınabilir.

bana göre 5x5 , max ot , 10x10 gibi idmanlar çok uzun zaman diliminde yapılmamalı. 1 ay lık program olarak yapmak ve yılda 2 kereden fazla yapmamak gerekir.
    Tek adele olarak yapiliyormus o sisteme gecicem buyuk ihtimal idmanin agir olabilir dogrusur ama ben idmanimi azaltmis olucam
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

eanday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen seneden beri sağ omzumda sakatlık vardı tam gecti derken sol omzum gitti bu seferde. Omuz hareketlerinde hafifi girip geçmesini beklerken sorunun başka bir yerde olduğunu 4 senelik spor geçmişimde daha yeni anlayabildim. Suçluyu acıklıyorum Barbell Bench Press ! Omuza en sıkıntılı şekilde yük bindiren hareket en cok sevdiğim hareketmiş. Barla sadece Incline bench press yapıyorum Bench pressi ise dumbella yapıyorum ve ağrılarım 2seneden sonra kendi kendine geçmeye başladı.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eanday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen seneden beri sağ omzumda sakatlık vardı tam gecti derken sol omzum gitti bu seferde. Omuz hareketlerinde hafifi girip geçmesini beklerken sorunun başka bir yerde olduğunu 4 senelik spor geçmişimde daha yeni anlayabildim. Suçluyu acıklıyorum Barbell Bench Press ! Omuza en sıkıntılı şekilde yük bindiren hareket en cok sevdiğim hareketmiş. Barla sadece Incline bench press yapıyorum Bench pressi ise dumbella yapıyorum ve ağrılarım 2seneden sonra kendi kendine geçmeye başladı.
    Katılıyorum, ben artık bench press yapmıyorum bu yüzden, dumble ve makine ile press yapıyorum. Benim de sol omzum sakat, en çok acıyı bench press yaparken hissediyorum. Omuz presste neredeyse hiçbir terslik hissetmiyorum. İdman öncesi ısınmaları çok ciddiye aldığımdan beri ağrı git gide azalmaya başladı.

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek adele olarak yapiliyormus o sisteme gecicem buyuk ihtimal idmanin agir olabilir dogrusur ama ben idmanimi azaltmis olucam
    ağır bir idman olduğu için günde tek bölge çalışılır. zaten bu sistemi olması gibi uyguladığında 2. bölgeyi çalıştırmaya mecalin kalmaz.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civelek sen 180 kg ile bench press yapan arkadaş mısın

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum, ben artık bench press yapmıyorum bu yüzden, dumble ve makine ile press yapıyorum. Benim de sol omzum sakat, en çok acıyı bench press yaparken hissediyorum. Omuz presste neredeyse hiçbir terslik hissetmiyorum. İdman öncesi ısınmaları çok ciddiye aldığımdan beri ağrı git gide azalmaya başladı.
    Aynen , 2 hafta önce bench press e tekrar başlayayım dedim ne dirsek kaldı ne bilek ne de omuz her tarafı mahvetti , makine veya dambıl en iyisi
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamlar benimde bir iki sorum olacak...

konuyu oldukca okumaya calistim ama biraz teknik biraz karisik devam ediyor o yuzden pek aciklik kazandiramadim kendime...

sorularim ise...
    yaklasik 7 ay once sigarayi biraktim ve tum hayatim boyunca gecemedigim 53 kilodan son iki ayda 67 kiloya ciktim cok mutluyum )
    tabiki hizli kilo gelisimi ile birlikte gobekte aniden sivrildi... bende aliskanlik yapmadan duzene girsin diye spora basladim.

olcumlerim de 1.71 boy 67 kg. yag orani 11 gibi cikti bunlara istinaden abartili olmadan sekilli bir vucudum olsun istiyorum yapmam gerekenler nerlerdir.

salon konusunda sanki kazik yedim biraz yonlendiren yada pek yardimci olan yok bu yuzden yapmam gerekenler neler hangi hareketleri calismaliyim bilmiyorum ve herhangi bir yan urun kullanmiyorum kullanmalimiyim eger oyleyse ne olmali bunlar hakkinda yardim lutfen

birde yemek konusunu nasil yapmaliyim spora gitmedenmi yemeli yoksa gelincemi
    yine yemek konusunda 39 uncu post benim icinde uygunmu...
    simdiden tesekkurler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civelek sen 180 kg ile bench press yapan arkadaş mısın
    Yok abi ben daha okadar cikamadim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırtın genel olarak tamamını diyebiliriz kısaca, barfixin makine versiyonu gibi
    Sırta çekişte latlar kanat, daha az devreye girer orta sırt daha çok calışır daha az kg basılır, en azından benim gözlemim böyle..
    teşekkür ettim hocam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)